116

До 128

преди 1 година

Ти май ревнуваш ? Отиди да се облекчиш и се успокой.

115

До Стефановгея

преди 1 година

А ти си интимен партньор на Зеленския шмъркач и любовника му Арестович. Проблема е че всички искате да го играете жената във връзката...

114

Анонимен

преди 1 година

Путин е на 72

113

с.т.

преди 1 година

Ако е истински мъж, няма да седи сам в бункера. Но той не е. Той е един страхливец и комплексар - дано никога не излезе от тоя бункер. Той-путин с малка буква, защото просто е малък.

112

Стефанов

преди 1 година

Путин никога няма да пипне Шойгу, защото са интимни партньори. Иначе монголецът никога нямаше да стане министър и да бъде окичен с медали като сгоден *** затова че е пасъл и доил елени. Сега Шойгу не се показва никъде, почти сигурно е, че е в бункера на любовника си, тъпче се с виагра и обслужва Путин.

111

Анонимен

преди 1 година

Дали Путин е в бункер, само той си знае. Може би англосаксите плащат повече за използването на точно определени думички, в т.ч. и бункер. Но тези, които гледат руски телевизии знаят, че ежеседмично Путин се среща с хора от Голямата страна лично, приема губернатори, скоро беше в Калининград. И понеже е много активен, от два дни пак му лепнаха неизлечима болест. Никой не смее да пише за карикатурата Бай Дън, но дъвката Путин я дъвчат непрекъснато.ЧЕСТИТ 70 ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ.

110

Вроден

преди 1 година

Ууу, много ме кефят такива статийки - едни прочувствени, едни изобилстващи с художествени изрази. Можеше да добавите как потрепват на следобедното слънце златните листа на италианските четки за тоалетна, ама айде

109

Анонимен

преди 1 година

ГОСПОДИН PL ИМАШ ГРЕШКА. ТОВА СА ЗАГУБИТЕ НА УКРИТЕ.

108

Довиждане старец

преди 1 година

Путин е един самозабравен старец и скоро ще приключи неговият филм :) и наистина се радвам за него :D

107

Киров

преди 1 година

След като руската атомна подводница Белгород с 6 посейдона на борда изчезна от радарите на ФАЩ, на дедо Бидон му се спече л-ното

106

redordead

преди 1 година

До 116 - може да е общовалидно за всички политици по света - ама те не са като да плюят всичко западно и да носят италианки костюми. Да не говорим, че дворци за по 1 милиард си строят само дикаторите...

105

Анонимен

преди 1 година

Путин защитава страната си от новият фашизъм който беше насаден от запада и най вече от "миролюбците" оттатък океана, които не могат да съществуват без да имат враг. Путин няколко пъти предупреждава, че една ракета изстреляна по Русия- отговорът ще бъде със ядрени ракети, тъй като не знаем каква ракета лети към нас. ...И така апокалипсиса ще започне аще бъде завършен със МЪРТВЕШКАТА РЪКА! ...Скоро, скоро!

104

Гиб Мелсън

преди 1 година

Зелински призовал Нато, Нато да удари Русия превантивно с ядрени бомби. От Кремъл Медведев препоръчал на Зелински спешно да се прегледа при психиатър. :) Зелински наистина е напълно откачен.

103

Петър l

преди 1 година

Жужин е представител на руските крепостни от най - ниско качество!

102

Ева Браун

преди 1 година

Сигурно ще изцапа бункера, но най - вероятно няма да е с кръв, а със сълзи и сополи !

101

Дичони

преди 1 година

Насоката която задава Путин е вярна и правилна, въпроса е обаче че изпълнителния матрял се оказва калпав. Лровала е на руския народ а не на Путин, все пак той не може да огрее лично навсякъде.

100

Unknown

преди 1 година

Така и ще си остане , сам с книга и пистолет...

99

А всъщност

преди 1 година

Путин прави каквото си поиска, за разлика от Слугата на Юесей Зеленски, който със сигурност се е заврял от страх в бункера и вместо със г жа Зеленская спи със придворните си шутове като Арестович...и вместо с книга в ръка е със сламка в ръка и наведен над две магистрали бяло !

98

119

преди 1 година

Безработен ***! Няма ли друго какво да правиш?

97

Бай Дрън

преди 1 година

Да, прав си за Байдън, но това, което е в Щатите у нас се определяше като колективна безотговорност по време на комунизма. А ние уж все роптаем срещу колективната безотговорност в България и искаме някой да поеме отговорност. Как да стане? 4-5партии правят правителство и всяка от тях представя успехите на другите за свои, а неуспехите за техни. Путин предполагам взема и сам решения, но и те се основават на това, което му казват други хора и институции.