116

анонимен келеш

преди 1 година

Къв генерал бе?:):):)На този изклецан талибан по щеше да му ходи путин да го беше направил"паша":):):)Рамзан Паша как звучи а?:):):)

115

SS

преди 1 година

Честито Рамзан ! Да почерпиш !

114

100години...

преди 1 година

Този сигурно е обрязан...С тази брада си е джихадист отвсякъде. До там я докараха путинците, а нашите болшевики се кефят, сякаш ,,Аврора" е гръмнала и дала знак за революция.

113

Анонимен

преди 1 година

путин се страхува от армейски преврат. За това гледа да назначи свои хора за генерали. А преди два дни уволни трима други. Това може и да обяснява лошото представяне на русия в Украйна - назначаваме наши хора, вместо специалисти, които си разбират от занаята.

112

Сюнетчия

преди 1 година

Кога ще е сюнета на Путин?

111

Христос

преди 1 година

Стожерът на православието,новият Христос - путин, убива всеки ден православни християни с помощта на муджахидини. И според патриарх Кирил това е оправдано и правилно? Няма друг народ толкова увреден , колкото руският.

110

Georgiev

преди 1 година

На Путин пудела.

109

какво се чудим

преди 1 година

абсолютно нормално решение за руската джамахирия, която воюва срещу люлката на християнството Киев и праща *** читаци да изнасилват и колят.

108

Интересно

преди 1 година

Всички дет му се смеят , като го видят на живо...пълнят гащите и треперят!!! Тва е Българският *** .... чувства се силен и компетентен на топло и сигурно зад клавиатурата...а не може да се вдигне даже да галсува !!! Заслужаваме си съдбата...

107

Мен

преди 1 година

Да не би този да ги взима тези територии, за да си прави харем? Или както останалите го наричаме- ферма за кози?

106

Анонимен

преди 1 година

Е това се казва кариера, а човека е само с два пръста чело.

105

храненик александров

преди 1 година

Бойко дай ми парички и каквото искаш това ще говоря и пиша ако ще възхвала за срещата нти с Путин ако ще цункане ръката на дер Гинекологиен...съгласен съм на всякакви компромиси със липсващата си съвест хахахаха

104

Анонимен

преди 1 година

Щом така с връзки се става генерал в Русия.Нещата не са добре.

103

Ако ще и

преди 1 година

генералисимус да го направи Русия глътна вода в Украйна необратимо !

102

Анонимен

преди 1 година

НАСИЛСТВЕНО МОБИЛИЗИРАНИТЕ МАЛЦИНСТВА В покрайнината ли трябва да спират тоя генерал...тия дезертьорите укри по нашето море не се ли изпякоха достатъчно по плажовете не е ли време да си оправдаят патриотичните татуси като се върнат, и вместо в затвора ги изпратят да атакуват Крим и морето хахаха.

101

Бай Дрън

преди 1 година

Абе ненoрмалник, пак ли тръгна с випиените, хаха. Само така ще победи САЩ -чрез випиени. Знаем ви, че с випиени можете всичко, дребни душички :)

100

:)

преди 1 година

Нещо нервен ми се струваш ? Контранастъплението ще стигне и до Крим, имай малко търпение :)

99

:-)

преди 1 година

АМЕРИКАНСКИТЕ ЖЕНЕРАЛИ СА В ПОЛИ А ЖЕНЕРАЛКИТЕ С БРАДА В ПАНТАЛОНИ И СОСТРАПОНЬ В ЖОБА...

98

Анонимен

преди 1 година

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДВУЛИЧНИТЕ ПРОПАГАНДИСТИ НА ВЕЛИКОТО УКРОНАСТЪПЛЕНИЕ, АБЕ ЩО ПРЕВЗЕМАТЕ САМО СЕЛЦА, КОИТО ПОСЛЕ ВЪЗНИКВАТ НА КАРТАТА А КАТО СТЕ ТОЛКО ЯКИ НЕ ЗАВЗЕМЕТЕ БЕРДЯНСК, МАРИУПОЛ, ДОНЕЦК, ЛУГАНСК, ХЕРСОН... МНОГО ВИ Е СЕЛСКА ЛЪЖЕПРОПАГАНДАТА.

97

Бай Дрън

преди 1 година

А американските джендерали нямат нужда от повишение...те са си родени повишени джндерали.