22

Пенсионер

преди 1 година

Всички, срещу НАРОДА. Готова е коалицията.

21

Анонимен

преди 1 година

Браво. Краят много ми хареса.

20

Анонимен

преди 1 година

Еми Герб правят, каквото могат. Ако другите неискат... проблема си е техен. Отиваме на избори и на другите избори махаме и ПП и Възбуждане. Тея възбуждане ,защо ще им плащаме заплати само, като те искат цялата власт ... което няма да стане никога? Защо заплати? Файда от тях няма

19

Кекъл

преди 1 година

Тия па все някви червени "генерали" и тем подобни се изказват за войната ама се оказаха най-големите страхливци от всички. Не са виждали пушка освен на пейнтбол, абе Мунчооо един комик в Украйна ви прави всички за смях, можеш само да му придържаш огромните топки, па ти си гледай оръжия на живо. Червен БAКЛУК!

18

коалиция козяк

преди 1 година

гроб+пп+дпс+дб+янев=ВНЛ

17

Анонимен

преди 1 година

Вече е ясно. Генерал Янев премиер с подкрепа на ГЕРБ и те така.

16

Генерал-Артелчик

преди 1 година

Генерал Щирлиц тръгнал с окопите да ни плаши, то ние докато ги изкопаме и руснаците вече са избягали и ще трябва вместо тях да гърмим по прокси генералчетата им.

15

Анонимен

преди 1 година

Стефан Янев е умен човек, за контраст на Киро знаете как му викат а пък офшорния експерт Хасан бюджета му го правиха Каримански и проф. Румен Гечев от правителството на Жан Виденов.

14

Анонимен

преди 1 година

Е все пак са от една школа с Борисов.

13

Анонимен

преди 1 година

Правилно. В момента трябва да се оправи блатото в което ни навряха пИдалчетата .. Поне една година трябва да забравят за различията си и да заработят за България като цяло.. Който не го направи, няма място в парламента..

12

Анонимен

преди 1 година

Коалиция на войната се заформя, на войната и на корупцията! Войната за нас, ние -в окопите, а за тях еврото и печалбата от нашата смърт! Избори до дупка, докато се прочисти цялата политическа тиня!

11

ХФ

преди 1 година

До Анонимен 16 - И какво представлявал Янев? Още в предизборната си кампания казаха че ще преговарят с всички, без да делят, стига да е в името на националния интерес! И за войната вероятно е прав, едва ли говори наизуст. Стига сме тъпкали вече на едно място, защото ще продължаваме да затъваме. Нека се договарят и да управляват.

10

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Стефан Янев е станал обратен . Тогава да заповяда в нашият град и късметът ще го споходи зад всеки ъгъл. Първият ще бъда аз . И повече парички да си носи или ще го отведат в София в клона на банка ДСК на булевард "Дондуков" под петолъчката и там бързо ще му дадат кредит , а парите ще ги взема аз . После той да си го връща щом не ме слуша.

9

Скромно мнение

преди 1 година

Това за окопите не ми харесва баш , ама хайде.

8

ТОЗИ ЛУД ЛИ Е

преди 1 година

ИЛИ ДА !

7

Анонимен

преди 1 година

Сега вече се разбра за какво го вкараха и тоя в парламента,я патерица,я златен пръст...а какви ги говореше преди време,не било война Ами военна операция,Путин не бил нападнал, а сега режимът на Путин...бая инструктаж е минал...

6

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли го какво представлява Янев? Показа ли си истинското лице? Показа го! На следващите избори мислете и гледайте по-внимателно за да прецените кой стои срещу вас!

5

Анонимен

преди 1 година

Относно войната е абсолютно прав, но не е прав, че предложението на ГЕРБ било достойно, нищо достойно няма - просто ГЕРБ бягат от отговорност!

4

Обективно

преди 1 година

САМО РУСКИТЕ ТРРРРОЛОВЕ СА ПРОТИВ НОРМАЛНО БГ ПРАВИТЕЛСТВО!!! БРАВО НА БОЙКО И НА СТ. ЯНЕВ - ДЪРЖАВНИЦИ ОТ КЛАСА! НЕ КАТО РУСКИ ОКУПАНТИ!

3

Анонимен

преди 1 година

Янев ясно защо го изгони Кирето,той искал булка на Баце да стане!?Кой гласува за тоя анимационен герой 4 процента!!!