193

Лукс

преди 1 година

Който за щастие не може да си позволи

192

пуйката

преди 1 година

йок

191

PL

преди 1 година

До 199.През 1938....как точно изцвилва да попитам първо, и второ как цяла БГ изцвилва през 2 свет война когато вижда че от съюзник на фашистка Германия се оказва леееко в губещия отвор и Борис завива обратно. А? Сега явно тактиката ще е същата нали:)

190

Анонимен

преди 1 година

До ДжоБаеца Мислиш ли?

189

Анонимен

преди 1 година

До До 200 Като си безсилен, се опитваш да разграничаваш елита на Русия от народа. Елементарна логика при която въпреки всичко пак електромозъчните ти импулси дават на късо и измисляш някакви клозетни истории, като ги оприличаваш на всичкото отгоре и на лирика!

188

ДжоБаеца

преди 1 година

След ядрена война Русия ще стане Брюнетия :)

187

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен203 "Въпреки хилядите убийства на журналисти ,бизнесмени" Посмали малко бе русофоб. Злабата замъглява погледа, фобията разума, а Русия ще е вечна докато има злоба и фобия срещу нея и докато такива жалки издънки на човешкият генезис от човек--->хомофоб--->русофоб--->краваророб--->фашист се опитват да я унищожават.

186

Анонимен

преди 1 година

Чух че един от министрите в Германия министърът на здравеопазването на ФРГ Карл Лаутербах обявил война на Русия и после Федералният министър на отбраната Кристин Ламбрехт се показал в ефир за да опровергае това нещо.С други думи западните пионки ако някой от тях е повече страхлив от обичайното е по вероятно да е пръв във започване на трета световна. Въпреки хилядите убийства на журналисти ,бизнесмениЕС участваше в проекти за газопроводи с Путин с цел печалба. Сега имат амнезия и го наричат диктатор . ЕС с. същите командват политиката на всички страни ,аколи не глоби и санкции.Ами не см

185

Анонимен

преди 1 година

До ..."При ядрена война победители няма!..." Амин! Хубавото е че след това което си написал, т.е. след краят на човечеството няма да има MaлoyMHици дето да ти четат иди0TииTe и да ти вярват на драсканиците вследствие на късото съединение в електромозъчните ти импулси, като Путин армия нямал, царят е гол, Русия щяла да бъде причината за краят на цивилизацията. Хахаха! Русофобията е остро психично заболяване, водещо до деградация на личноста! Ампутация на мозъка е единственото лечение на фобията

184

Анонимен

преди 1 година

През 1938 година Хитлер обсъжда с полския външен министър и полския посланик в Берлин Липски идеята си да засели евреите в Африка. И тогава Липски изцвилва: "Ако вие направите това, ние ще ви издигнем великолепен паметник във Варшава!"

183

Анонимен

преди 1 година

Сибир при всички случаи ще остане, с природата незасегната - гори, води, природни богатства цялата менделеева таблица, изобилие от енергии. ЕС и САЩ ще бъдат коренно унищожени и ще се превърнат в пустини от разтопен бетон за векове.

182

Анонимен

преди 1 година

Дали ще посегне Путин към ядрените оръжия незнам, но за щатите съм сигурен, че отговорът им ще е отправяне на забележка, така както отправиха забележка към украинските власти, че са участвали в извършването на терористичният акт срещу Дугина, за което те нищо незнаели, иначе ако биха били уведомени щели да попречат на украинците да извършват това убийство. Толкова за иди0TckaTa статия щял ли бил, ама ако бил какъв би бил отговорът и т.н.. Когато му дойде времето, тогава всичко ще бъде история!

181

Э

преди 1 година

Чета и се учудвам на коментарите, някои наистина ли забравят, че Русия и Германия бяха съюзници в началото ВСВ? Затова в Русия има ВОВ. При пускането на атомните бомби Русия и САЩ бяха съюзници. Забравихте или ви е неудобно да помните?

180

Анонимен

преди 1 година

Русия никога няма да отиде на ядрена война освен ако не е застрашено съществуването на Русия - това е записано във военнат доктрина, това го каза и Путин - "защо ни е свят без Русия". Ядрена война ще бъде катастрофа за Русия, при ядрена война ще загинат десетки милиони руснаци, 340 милиона американци и 600 милиона европейци.

179

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да посегне, докато за Лиз Тръсс това не е вярно! И когато тя посегне - янкитееееее.... ще са изненадани )))

178

Анонимен

преди 1 година

Япония преди атомните бомби преживя над 70 ужасяващи американски бомбардировки над цивилно население(целенасочено, да сломят морала), много по-страшни от атомните. Бобмардировката над Токио е най-кървавата в човешкат история. Японците изобщо не са се впечатлили от атомните бомби защото са знаели че САЩ нямат много такива бомби. Бомбите бяха пуснати не за Япония, ами за Русия, за да направят Сталин по сговорчив при преговорите. Япония се предаде не заради бомбите или САЩ, а след манджурската операция, където Русия разгроми Квантунската армия.

177

Анонимен

преди 1 година

Основната грешка на запада е, че мислят, че началото на ядрената война ще бъде с използване на тактическо ядрено оръжие в Украйна или Черно море. Не, съвсем не. Русия няма да използва тактическо ядрено оръжие. При ядрен конфликт Русия ще използва стратегическо ядрено оръжие за да унищожи моментално САЩ и ЕС преди изобщо да могат да реагират и да осъзнаят какво се случва. Русия няма да играе на постепенна ескалация с ядрените удари.

176

Анонимен

преди 1 година

Всъщност САЩ е единствената държава, ползвала такова оръжие и то - срещу мирно население. Та ако трябва от някого да се боим - това са си тези нацита. Предизвикващи световни войни постоянно поцелия свят от поне 100 години, винаги биещи се на чужда територия и грабещи чужди блага.

175

До тролската дружина

преди 1 година

До Алън Грант: Ще бъде добре ако авторите на подобни статии посегнат към медикаментите за психично болни.

174

Анонимен

преди 1 година

Путин не се нуждае от ядрени оръжия за Украйна. Нито от мобилизация, Русия разполага с достатъчно техника и военна сила за да приключи с Украйна за часове. Целта на военната операция не е превземането на Украйна и свалянето на режима в Киев, както Русия многократно е заявявала.