43

Анонимен

преди 1 година

"Насрахте държавата и сега да се оправят следващите, много хитро." Е все едно Бойко не го направи същото. Какво остави Чекмеджето на следващите? Куп незаконни договори, които източваха парите на данъкоплатците към определени фирми. Много некачествено изпълнени строежи. Неработеща администрация, която се крепеше само на роднински и партийни връзки. Главен прокурор, който защитава партията си и не иска да си ходи.

42

До 48 емо

преди 1 година

Герб, ДПС + Стефан Янев = 119 ***

41

До 41 емо

преди 1 година

Янев ще отиде по скоро към ГЕРБ и ДПС защото Киро го изгони и стават 119. Коцето няма нужда от нови избори ще го играе ПАС.

40

Анонимен

преди 1 година

До Емо /// Браво на Мадуро, как точно изчисли Герб + ДПС = 119 депутата, за да не могат да съставят правителство. И, после??? Или трябва да правят коалиция с розовия Бойкикев, или с червения Янев. Трудна работа, ама много удобна за Фигуранта. Като не се състави правителство Фигуранта ще продължава да ни Оправя, да руши Държават и да ни бута към дъното.

39

Да бе да

преди 1 година

Скоро ще прочистим България от тебе и ония с канадското гражданство.Виж историята с ИТН.

38

Анонимен

преди 1 година

Догодина с вас ще стане същото като с Чалгаря, вервайте ми ...

37

баба мара

преди 1 година

какво сте очаквали след като българия видя снимките на к петков и това коетополучихте е много хората които са гласували за пп са без критерии за каквото ида е било позор за българия

36

Анонимен

преди 1 година

Нагли до крайност! Лорер щял преговарял с Герб само, ако покажат готовност да си сменят политическото ръководство. Добре че не предложи и да се присъединят към ПП. На въпрос как ще реагират на реципрочно предложение, отговорът зави в съвсем друга посока - да се оставели политическите разговори за политиците, като му дойде времето. Ужасни като хора, като политици - пълна нула.

35

Анонимен

преди 1 година

До Емо - Защо пропускаш Янев?

34

Емо

преди 1 година

Герб ДПС БВ - 119 депутати , ПП БСП ДБ - 95 депутати..... Всичко зависи от Коцето.

33

Анонимен

преди 1 година

Чалгафон Велики да подава оставка за поражението.

32

ха ха

преди 1 година

Мислихте си, че ще стане като на предните избори ли?Да ама Боко предупреди изрично,че ще предизвика международно разследване,и виновните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще ги вкара в затвора!И "вампирите" се кротнаха!И ся смучете мръсни гащички!!!ха ха ха

31

Пицата е постна,

преди 1 година

Асенчо, но само за избирателите. На вас не ви личи да сте постили, докато ядохте от нея.

30

Четох, четох, ама

преди 1 година

не разбрах коя е най-голямата грешка на ПП според Василев. *** паке се е напила и не е успяла да довърши публикацията.

29

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше Мадуро... щяхте да имате около 5%. Нагли, крадливи, лъжливи и обратни престъпници, счупихте държавата.

28

Анонимен

преди 1 година

Тази зима ще е брутална няма да ние скучно някой ще бъде разпънат на жълтите павета :) Хаоса да започне сега Тиквата и Радев обичат да плашат народеца

27

Lina

преди 1 година

Така е кике, за ваше огромно съжаление не успяхте да надскочите летвата на боко, а тя (беше на дъното. За което може да се сърдите само на себе си. От един момент не става само на фасетена усмивка и ококорени очи. Защото има там едни комисионни за газа, един самолет се разхожда на такси и още Много, много неща. Сега ще се погледнете в огледалото и ще видите кой ви е виновен. Хората на славица повярваха, та на вас ли ? Вие дойдохте за комисионната. Добре че ви свали 7/8. ( поне това направи)

26

от село

преди 1 година

,,ГЕРБ искат да се върнат на постната пица ,, -казва кокорчо говори за върховенството на закона който още в първият момент на показването си на пол,сцена го прегазиха .Аз пък мисля ,че без този дебе логъз и киро хахото ,разни лопатари и общи моми умните хора може и да ви повярват .След вас е потоп ,който има може и да яде постно зеле без мас.

25

aZ-ът

преди 1 година

Верно ли бе ?

24

Анонимен

преди 1 година

Джипкита ще си спука гумите