71

Дон Хулио

преди 1 година

До *** в сайта:Истинската война се очаква да започне след 04.10.2022, деня в който ще бъде ратифицирано в Държавната дума на Русия, официалното присъединяване на четирите области. Информация на украинските ВВС от тези дни гласи че близо до границите на Русия е събрана Въздушна Армада от 430 бойни самолета и 340 хеликоптера.Освет това се очаква в сряда или четвъртък да се извърши зачисляването на ракетата R-28 "Сармат" /притежаваща изключителна разрушителна мощ/ в редовете на армията.Изстрелването и ще се извърши от космодрума Плесецк в Арахангелска област.

70

НАТО-Стандарт

преди 1 година

Руzия трябва незабавно да си изтегли войските от украинска територия, докато има какво да изтеглят. Лиман е свободен, следват Лисичанск и Северодонецк. Бягай могучая, бягай защото намерихте ада.

69

Човек

преди 1 година

Ей не се спря този кръвопиец Путин!

68

БАЧКАТОР

преди 1 година

Една война я печелят хората, които искат да я спечелят. Не е до технологии или до брой войници. Афганците накараха американската армия даизостави техника за милиарди долари и да напусне, а какви технологии имат афганците? Охлузен Калашников и пикапи тойота.

67

Анонимен

преди 1 година

Опитват се да раЗЦепят украинската армия на 2 отново. Надявам се Украйна да заемат отново добри позиции и да ги пратят в адаа отново ;))УСПЕХ Момчета! Свобода или Смърт !

66

ВСУ напредва

преди 1 година

Вчера ги приеха, днес вече първите градове излизат от Руската федерация като град Лиман.

65

Казбек

преди 1 година

Плановете за подялбата на България, след тази на Украйна от Русия, Полша и Румъния вече е в ход.По билото на Стара планина страната ни ще бъде поделена от Турция и Русия, след постигнати вече тайни договорености между двамата президенти. С аполитичното си отношение към изборите, /местната ни рая която масово бойкотира изборите / в последните години, също способствува и улеснява този процес. ДПС постоянно набира силаи власт за да организира тук Референдум /като тези в Донбас и Луганск/, за отцепването на територии от страната ни !

64

Анонимен

преди 1 година

Трябват им по технологични модерни и точни оръжия.. Това е ясно за всеки.. и трябва да слушат Кадиров той много добре знае как да атакува тия окраинци..

63

До пуйката

преди 1 година

Да ще влязат професионални готвачи, шивачи продавачи, администратори и прочие и те ще обърнат хода на войната, въоръжени с ръждиви калашници, дамски превръзки и тампони. Нали? Муахахахаа

62

Анонимен

преди 1 година

В конвенционална война обикновенно печели тоя който има по-добри оръжия, повече пари и повече по-добре мотивирани хора. Всичките условия са на страната на Украйна, благодарение на Г7, а Путин се оказа много слаб политик.

61

пуйката

преди 1 година

И без да беше загубен МИЛИАРДНИЯТ ГРАД ЛИМАН това щеше да последва.Някак си се забравя,че административните граници на 4 области са 20%ь,а не 15% от територията на Украйна.Този път ще влязат още 90 000 изцяло професионални войски,а може и още два пъти по толкова,които ще заменят сепаратистите.Та затова е мобилизацията,запасните да носят дежурствата на редовните.

60

Анонимен

преди 1 година

Кадиров какво казал в Телеграма канала си, трябват техника и повече мобилизацията.. Техниката ги докарват малко късно..

59

Анонимен

преди 1 година

"Киро Брейка ще организира българо-съветската мобилизация защото е потомък на янковата шумкария!" - смееш се, ама ако нас тръгнат да ни мобилизират ще те питам с кви очи ще нарамиш оръжие да защитаваш имането на Бойко, Кирчо, Иванов и Карадайъ. Не забравяй, че от 9 милиона българи по света има точно 1 доброволец на страната на Украйна, а останалите атлантици скоро ще разберете защо няма български войски на източния фронт и защо сме изпроводили немската армия с шутове чак до Клагенфурт.

58

Анонимен

преди 1 година

Пълна лъжа е това. Цялото украинско оръжие е унищожено и до 72 часа Киев пада!.......Да, лъжа е като янковата шумкария и партизанската варена гной около лабиите.:)))))))))

57

До 55

преди 1 година

Украйна разби професионалната армия на Русия, сега идва ред на наборната.

56

славянин

преди 1 година

В Русия досега са регистрирани над 4,2 милиона бежанци от окрайна, но този факт е крайно неудобен за демократите, за да го осветляват!

55

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби войната, колкото по рано престанат да се съпротивляват, толкова по-добре за тях. Като дойде време за репарациите, ще дойдат и референдумите за отделяне на Русия на бая републики.

54

Анонимен

преди 1 година

Кадиров беше нервен с помощта тях достигнаха до Изюм сега върнаха се пак началната точка.. Но победата ще бъде за Россия!

53

До 54

преди 1 година

Свалят те, дедовия. Рашистите, голяма радост, че унищожили към 30тина ХАИМАРСа. Нищо че то само 10тина има докарани. Накрая се оказа, че унищожили дървени макети. А руските складове, ГСМи, даже летището в Крим ги няма.

52

Анонимен

преди 1 година

До Хаймърсите ги свалятПълна лъжа е това. Цялото украинско оръжие е унищожено и до 72 часа Киев пада!