28

Анонимен

преди 1 година

Ако гласуват под 50% от избирателите и депутатите да са 120, вместо 240

27

Анонимен

преди 1 година

С това машинно гласуване, отказаха над 1 милион да гласуват. Преди ходега по 3-4 милиона на избори, а откакто въведаха мадуровките паднаха на 2.5 милиона.

26

До 25

преди 1 година

В България може и да няма, но навън има българи с право на глас. Е, това дали те е редно да определят съдбата ни тук, след като дори не знаят български или през последните години дори не да стъпвали у нас....това е друга тема.

25

До 33

преди 1 година

Интересно къде ги вид тия 7% като от сутринта се борят да минат 4%

24

Анонимен

преди 1 година

Време е за президентска република

23

Ужас

преди 1 година

Бих се самоубил веднага ако с негласуване направите неграмотният - карайдь и дпс пьрва политическа сила и ви сьстави кабинет

22

Хаймърс Борисов

преди 1 година

Борисов ще спечели ще стане премиер и ще ни закупи достави Ф-16 ще ни купи Абрамс, ще ни купи Хаймарси ще станем мощна и силна държава и ще можем да си налагаме интересите пак ще сме лидера на Балканите както през 2015-2019

21

9

преди 1 година

Саше, Саше, снощен си, баце, 15 ч сутринта

20

Радослав

преди 1 година

При такъв нисък процент избирателна активност чак ще ми е кеф когато Луна с нейните 10 избирателя влезе в парламента и всички партии се съгласят, че тя е най необвързана с никой и я направят министър председател! Недейте да гласувате, ама после да не се чудите как партии със сто гласа са хванали 1% и после им плащате стотици хиляди левове субсидия! Да не се чудите как партия с 2000 гласа влиза в парламента и определя как живеете! Следващите избори пак недейте да гласувате!

19

Iv

преди 1 година

Oправете го този текст най-накрая! Знам, че някои по-късно стават, ама "Към 15.00 ч. сутринта..." си звучи меко казано, странно :)

18

до 24

преди 1 година

ГЕРБ + ДПС + ИТН = 53%. Честито, ""българи" !

17

ED

преди 1 година

В България няма толкова българи, колкото имат право на глас!

16

Анонимен

преди 1 година

Отново ще ви управляват ГЕРБ и ДПС. Отново през Капитан Андреево ще влизат тонове наркотици. Отново ще се пълнят поизпразнените чекмеджета. Отново дрогирани гербодилъри ще газят безнаказано децата ви. Отново Гешев ще пази гърба на Мафията, която си го назначи. Хубавото все пак е, че слугите на Мафията от ИТН остават под чертата.

15

Анонимен

преди 1 година

Мафията пак надига глава. Благодарение на предателя Славчо Чалгаджийски Учиндолски.

14

Анонимен

преди 1 година

Това е предварително разработен сценарий от Севда и Банкянския дърт, крадлив и безкнижен похотливец, след като така и не можаха да научат избирателите си да гласуват с машините. Липсва им капацитет и интелект. Поради цвета на венците.

13

Анонимен

преди 1 година

А бе то платените от Чекмеджето агенцийки и на предните избори даваха ГЕРБ за първа политическа сила с 10% преднина, ама...

12

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече разпространявате тези платени проучвания, толкова повече постигате обратния ефект и ще мобилизирате хората които са нямали намерение да гласуват да отидат до урните, само да не допуснат да се върне пак същия мафиот с чекмеджетата.

11

До 8 пост

преди 1 година

А според мен просто си решил да видиш на живо машинката на Мадуро как реално работи. За това и си отишъл, от любопитство. А как точно си "гласувал" сигурно и ти самия не си разбрал, ама нищо, тя машинката си знае работата.

10

Ужас

преди 1 година

Гласувайте да не се окаже - дпс пьрва политическа сила и да ни анексират даже без референдумДойче веле вчера се подигра на бьлгария по темата прес - факти

9

Анонимен

преди 1 година

Гласувах, ококореният дебелак, простото Киро и крадливата другарка Техноимпексова никога повече да не управляват България. Върнаха ни 30 години назад.