34

До 50 пост

преди 1 година

Ти стой и гледай как ДПС като нищо може да изскочат и на второ място и после пак така се радвай. Е, разбира се ако си техен привърженик или сънародник, нормално и разбираемо е

33

ПроСоТо

преди 1 година

не говорят български,не са чули нито едно друго име освен "Ахмет Доган",обаче..били гласували за...""По-добре да бъде в България. По-добре да живеят"...?!?!?!..Иде ми да завия !!...На този българин,който успее да ни отърве от тая абсолютнаидиотщина,трябва да се издигне паметник..Но ще се намерили такъв /такива/ ?..Не вярвам сред еничерите да не се намери и един родолюбец.."Дум спиро,сперо"..

32

до 47

преди 1 година

Никой не работи за 1000 лв, но и да работи някой за 1000 лева, това е повече от турската средна работна заплата. Пример-учител в Бургас е средно с 2200 лв, съдия в провиницята-около 4000 лв, данъчен чиновник в провинцията-2-3000 лв, работещ в нефтозавода-поне 2000 лв, работещ в завода за велосипеди-поне 1500 лв за най-ниска позиция. Чистач в съдебната система-1200 лв.

31

фактите

преди 1 година

Турция-държава с 200 лева минимална работна заплата, и 960 лева средна работна заплата. Сумите са в левове, в Турция лири-1980 лири-минимална, 7800 -средна, сами проверете курса към еврото!

30

Анонимен

преди 1 година

Ас за бойкуто ша хвфърлям да си става присидент да си дава на дитету за ядини да има дрехи.

29

сравнение

преди 1 година

Средна работна заплата в Турция-7800 лири. Това са около 480 евро, или 960 лева, и то преди данъчното облагане, с данъци и осигуровки сумата е съвсем мижава. В България-около 2000 лв е средната работна заплата-данъкът е 10 процента-тоест мижав, а в София за под 3000 лв никой не си мърда пръста!

28

До 28 пост

преди 1 година

За това можеш да " благодариш" на брадатия и групичката му ДБ, които махнаха ограничението за секции и така от Турция до момента има преброени вече 100 000 гласа!

27

Анонимен

преди 1 година

На избирателите там им дават подаръци, за да гласуват.

26

200 лева заплата

преди 1 година

Минимална работна заплата в Турция-1980 лири. 1 лира е 0,055 евро. В превод-минималната работна заплата е под 100 евро, или под 200 лева.

25

Анонимен

преди 1 година

И тези 30 години определят съдбата на България! Докога ДПС ще са в парламента??

24

Анонимен

преди 1 година

Важното е че имат лична карта.

23

I’m

преди 1 година

Абе до кога съдбата на България и българите ще зависи и от избора на хора, които дори не говорят български?

22

Анонимен

преди 1 година

Труден вот в Турция, избиратели не знаят български" - това няма значение - 100 000 гласа от там вече са "преброени" и записани като резултат - за жалост

21

Анонимен

преди 1 година

Тази партия трябва да се запрани в България. Не са ни нужни.

20

фактите

преди 1 година

Факт-средна работна заплата в Турция-по -ниска от българските.Факт-пенсионер в България е с по-висока пенсия.Факт-безработица в Турция-драстично по-висока.Факт-в Турция има казарма, в България-не.Факт-ДОД в България е по-нисък от Турция.Факт-средна работна заплата в България по-висока от турската.Факт-българин може да пътува до чужбина(включително и турция) 2-3-4 пъти годишно. Турците трудно си позволяват и едно пътуване. Пътуване дори до съседния град е лукс.

19

Анонимен

преди 1 година

И ДПС е прогнило от всякъде и там се карат помежду си и си правят мръсни номера. Жалки са. Познавам ги отвътре.

18

Хмм...

преди 1 година

Знаят те, всичко си знаят. Точно от Турция ще дойдат към 100 000 гласа, ха сетете се сами за коя партия? Така че първия, който и да е той ще е принуден да разговаря и преговаря( по точно да се договаря) с тях! Затова и Делян Добрев ги спомена като бъдещ партньор.

17

Анонимен

преди 1 година

Спрете този фарс, направо Донев да остава прайм министър. След това да ставаме президеншъл рипъблик, с президент мистър Радефф. Стига партии, народни събрания и подобни булшитс. Тази система вече не работи. Куцо и сакато се е наредило за субсидийки

16

Анонимен

преди 1 година

За българите в Турция трябва да има българска партия там. Която да им защитава правата в турсикя парламент. Кога ще стане това?

15

Анонимен

преди 1 година

Български пенсионер взима повече от средностатистическия жител на Истанбул. Турция е провалена държава, бедна като църковна мишка. Да разрешаваме на такива хора, които не знаят как се води държава, да гласуват за нас е престъпно.