158

Велики Цитати, Мисли

преди 1 година

"Света е война" - Винету, Банкя, лето 2022

157

Анонимен

преди 1 година

Гласувал бил против рекета... ми тва значи да гласуваш против ГЕРБ и Бойко Борисов. Така ли направи бе Тикво? А бе Лойко?

156

ф

преди 1 година

Ех тоя Бойко няма така изззрод!! Трябва да се изследва после от психолозите по света да се види кво е тва чудо..

155

Ангелина

преди 1 година

До Помислете малко - те не са спирали с това ....Той продължава да е на власт с "индивидите" на два крака навсякъде в институциите и сред мафиотизираните кръгове ,които обслужват "партията"...Те само това знаят и могат....,какво друго да правят?!Имат целият "арсенал" за престъпни действия и убийства от всякакъв характер!Заобиколен е от най- свирепите и кръвожадни хора....!!!

154

Ангелина

преди 1 година

До Спеца- Неговият рекет е и икономически и не само....."Срам" е част от личностните характеристики на човеците....Той и неговата свита от башибозуци...Невероятно е ,но е факт ,че някои са по- агресивни ,арогантни и безскрупулни от него, сред обслужващите го политико- икономически кръг и хората в институциите и не само...Има толкова недоразумения - олицетворяващи злото от неговата "партия " в НС - в "мъжки и женски образ".....Списъкът е дълъг.....

153

Анонимен

преди 1 година

Рекетьорът искал рекета да свърши.

152

Ангелина

преди 1 година

До Анонимен под 157....Това с "белия кон" го забравете....Отдавна свърши този филм и повече задкулисието - няма да го повтаря ,на хоризонта са нови "играчи" ,някои от ,които пееха ,че "Нема такава държава".......,но и техният "танц" свърши!

151

Спеца

преди 1 година

Много интересно , главния политически рекетьор в България , гласувал срещу рекета?Този никога не е имал срам , и когато говори , и когато краде и ....винаги!

150

Ангелина

преди 1 година

Смехотворно е "рекетьори" да говорят за спирането на рекета!!!Такъв геноцид над обикновените граждани , тормоз и репресии над тях от всякакъв характер ,организиран от варварската машина на ОПГ свързани с "партията" ,защото за мен е групировка от мафиотски тип и за инквизиции дори и при фашизма не са осъществени .... Жалко е за малкото свестни членове и симпатизанти на групировката- не повече от 2%.

149

Помислете малко

преди 1 година

Изберете ли си този австралопитек .....още от понеделник ще почва да си отмъщава по стар 90-тарски мутренски обичай !!!

148

Анонимен

преди 1 година

Реваншизъм няма да има,не го разбирам,след като държавата е счупена,а отговорните се уставяват ежедневно с доказателства за да има справедливост е наложително да си понесат последствията и прокуратурата да си свърши работата без да ги замита.Да не се повтарят недоразуменията на Костов след хиперинфлацията и финансовата криза от 90- те,когато спечели изборите и на цялата съсъпана държава излезе с Декларация за национално помирение с комунистите. Или сега и Виденов и другите си свиркат.

147

Анонимен

преди 1 година

Мили съграждани, и не толкова мили - ,/защото има всякакви хора на различно ниво на възпитание култура грамотсност и ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - най-важното!/ГЛАСУВАЙТЕ !За себе си! За държавата в която живеете и сте избрали да се родите кат одуши на Земята в този живот прераждане! Държавата има карма!Гласувайте защото ВИЕ сте тези които творите живота си с вашите мисли и действия!СВЕТЪТ НЯМА НУЖДА ОТ ПРОМЯНА - ХОРАТА ИМАТ ! Казва Великият Учител и Духовен водач ДЪНОВ !ОБИЧАЙТЕ И СЕ ОБИЧАЙТЕ!

146

Мухахахахахахахха

преди 1 година

Тоя е патологичен лъжец със шизофрения !!! Тоя дето съсипа малкия и среден бизнес , с рекет под най различна форма .... продължава да наглееее и го търпите и не е в затвора заедно с Дянков и Горанов ?!?!?!?! Хайде няаааа нужда ....

145

Анонимен

преди 1 година

Аз пуснах разписката ми за цената на водата в Бургас, вместо тази от машината.

144

Алекс

преди 1 година

Тиквуне,не бива рекетьор да говори за рекет.Вкарваш си автогол.Или вече забрави СИК-аджийското си минало.

143

Анонимен

преди 1 година

Е как ще спре рекета като ти си този който текетира заедно с некадърните ти обръчи от фирми !

142

Анонимен

преди 1 година

Внимание, бандата на Герб е прегладняла...

141

Анонимен

преди 1 година

Баце мачка в момента!Баце се завърна на бял кон!!

140

Сър Уилямс

преди 1 година

Аз гласувах за Герб! Единствената нормална партия!

139

анонимен

преди 1 година

Накъде ще тръгне ПП след изборите. А бе, като пуснете водата в тоалетната, интересува ли ви на къде тръгва съдържанието от кафявия салон.