86

КРОКОДИЛА ГЕНА

преди 1 година

Зеленски държи на думата си! Евалата, истиски мъж!

85

Анонимен

преди 1 година

"великата" червена армия :)))) муахахаха

84

Град

преди 1 година

Украинците като счупят някой мост или път да не може да се минава и обявяват победа. Вчера доста наблегнаха, че пътят е затворен и няма откъде да избягат и да получат боеприпаси. Бяха ги обкръжили и чакаха да свършат оръжията. Но явно е имало някакъв път, щом са се изтеглили и могат да се върнат.

83

пуйката

преди 1 година

Путин не се ядоса на вуду куклите с неговия образ,може и харно да му е ставало като ги бодяха,но ми се струва,че този път ще е като бик видяп червено шалче.

82

Анонимен

преди 1 година

Чакам идното лято всичките рускини на морето! Среща, Слънчев бряг! ВЕЧНА ДРУЖБА!

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 108 Дори повечето русофили не са толкова глупави, че д а вярват н подобно нещо :))) А население в града няма откакто руснаците го "освобождаваха".

80

до 108

преди 1 година

И ти явно си от стратегическия екип на Русия :))

79

Анонимен

преди 1 година

Това изтегляне не е случайно, руснаците евакуираха цивилните от града преди да се изтеглят в момента в града има само украински военни, ще последва ядрена демонстрация

78

Анонимен

преди 1 година

Горките русофили не могат да си поемат дъх тия дни :)

77

Бай Толстой

преди 1 година

Трябва да се строи в Сибир,Ирак,Сирия, Либия.Вие ще строите,и децата ви.

76

Анонимен

преди 1 година

Става страшно! Никалай Валуев тръгва на война!

75

Анонимен

преди 1 година

До Българин Нищо не се е "изтеглило". Ако се бяха изтеглили нямаше да има боеве. А ако си гледал картата на района, няма и откъде да се изтеглят големи бойни формирования. Имаше един единствен неблокиран изцяло път и той беше в обхвата на украинската артилерия. Оттам няма как да минат никакви големи формирования. А Лиман продължава да е важен транспортен възел във войната. Ако не ми вярваш си виж сводките на руския генерален щаб, когато го завладяваха. Не беше толкова отдавна.

74

Русия пак ще спаси с

преди 1 година

Света е друг.Скоро .няма само да ядете,сетете и да гледате да не настинете.Ще умирате за кауза,като герои,а децата ви ще гладуват,като руснаците през ВСВ.Трябва да има справедливост.

73

Z

преди 1 година

До АнонимеН 96 -----хохо.лите К,АПУТ!

72

Говедо

преди 1 година

До Анонимен..70..Явно си много добре запознат със съотношението на силите на терен! За такива всезнайковци ,като теб е добре да четат и английскоезични източници за да разберат ,че около Лиман се бият 40К укри и поляци срещу 5К гарнизон.

71

Анонимен

преди 1 година

украйна свърши 100 %

70

АнонимеН

преди 1 година

СМЪРРРТ ЗА ПУТАНАРИТЕ!!! ЗАКОЛЕЕЕЕТЕ ГИ ТИЯ ЗЛИ ТВАРИ ,ПРЕРЕЖЕТЕ ИМ ГЪРЛАТА БЕЗБОЖНИ

69

Анонимен

преди 1 година

До Илич "Факт е,че Украйна губи територии" Връзката с реалността е прекъсната при русофилите. Виж горното за доказателство.

68

Анонимен

преди 1 година

Ребята , вий сериозно ли мислите, че руснаците ще се опитат да използват ядрено оръжие? Путин и си може и да мат мерак, ама процедурата е дълга. За да се натисне, тоест да започне процедурата за, зареждане, тестване/никой не иска да му гръмне в ръцете , насочване - софтуер за обекта и. т. н. И грамотните от екипа не знаят, че след са започнали - вече са засечени и ги чака ИЗПЪРЖВАНЕ. Е, щи имат ли те мерак? Отговорът на технологичните нации ще е ОКОНЧАТЕЛЕН за Русия / не само са Путин/ Е, ?

67

Българин

преди 1 година

до 86, не знам какви са ти източниците. Има доста оставено военно оборудване. Има и пленници, но не са 5000. Градът в момента е изцяло под украински контрол, а руската войска се изтегли. Иначе съм съгласен, че е важен транспортен възел в мирно време, но в момента едва ли може да се ползва като такъв. А и Лиман попада в територията на Донбас, който след гласуването на руската Дума, е много вероятно да се брои за руска територия. Тогава Русия ще може да ползва всички средства за връщането му.