28

Star

преди 1 година

Ами Ала Пугачова е един от корифеите на руската интелигенция и изкуство.Бъдете сигурни,че хиляди ученици и студенти ще я подкрепят срещу неправдивата война.какро бийтълсите спряха войната във Виетнам,така и руските лидери на изкуството ще спрат войната във Украйна.не може във 21-ви Век,във Европа да се нападат държави без причина.

27

Тенгри кан

преди 1 година

Тази е толкова рускиня, колкото Кобзон и Висоцки са руснаци и колкото Путин е руснак и колкото Зеленски е украинец, а да и колкото Бойко е българин;))).

26

Анонимен

преди 1 година

Жалки национални предатели . За два инфлационни долара готови на всичко

25

По същество

преди 1 година

Най сетне!!!! Нямаше оттърване от тая естрадна мумия, взела се за кралица заради точно тази по-семпла част от населението, от която сега се отрече. Приятно изгнание.

24

:)

преди 1 година

Идентична е ситуацията с Лили Иванова...и да я има, и да я няма...и да е умряла, абсолютно все тая ми е, един човек от един изминал период.

23

Анонимен

преди 1 година

"И г-н Жерар де Пардийо предпочете Русия" - Депардио още февруари месец тази година обяви че е придобил гражданство от Обединените арабски емирства. Самия той писа писмо на Путин да спре войната. Мислите ли че сега след обявената мобилизация не се е възползвал от арабското си гражданство и стои в Русия и само чака да го пратят на фронта?

22

Бонус към Пенсията

преди 1 година

Бабата не се дава така до последно да печели пара, облаги и привилегии. Може и някой младок на 20 години завърже интрижка за ново мъжленце.

21

Анонимен

преди 1 година

Всички бягат от кочииината

20

Обективен

преди 1 година

Нека не забравяме, че истинските *** са в пPozzия, страната с най-много ХИВ позитивни на глава от населението!

19

Еврейска работа

преди 1 година

Това Пугало не е рускиня, а еврейка. Интереса клати феса дето се вика да има келепир ицогди ползи от разиграване на театър.

18

Анонимен

преди 1 година

"Бъдете мъже поне веднъж в живота си и на руския фронт." ______ Веднага, щом видя някой атлантик да тича към украинския фронт, воден от Паси, Плювналиев и другите крякала. Самата идея, че трябва да се участва в чужда война в угода на някой си доста понамирисва.

17

Анонимен

преди 1 година

Тва все едно Радев да изгони Лили Иванова. Такава е Пугачова за руснаците.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11Ей то бива простотия ама чак пък толкоз. Ти кога си роден, бе? Явно не много отдавна защото нямаш представа по кои времена Пугачова стана звезда. Това се случи на "Златния Орфей" през седемдесетте години в България. Русия тогава още я нямаше доколкото си спомням май имаше СССР.Лошо е когато живееш разкрачен между два века. Не помниш старото ама ти се налага да говориш за него и стават гафове. Пугачова от много отдавана е на тази земя От далечното минало

15

Дони

преди 1 година

Мyтрофановата cгaн днес яко са я мобилизирали на амбразyрата предизборно :)

14

Мен

преди 1 година

И г-н Жерар де Пардийо предпочете Русия пред Франция. Е, и?

13

Анонимен

преди 1 година

Къде е отишла да пратим там и Мустафа Чаушев.

12

Анонимен

преди 1 година

Когато имаш милиони, някакси е по-лесно да си тръгнеш от някъде.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5Кой бе Алла Пугачова ли е интелигенцията на Русия? не мисля. тя според мен е глупостта на Русия вече от много дълго време. Само я погледни как изглежда - не Арлекино, не, а Буратино. Интелигенцията няма как да изглежда така.

10

До 6 Зрител

преди 1 година

От 6,5 милиона, да има в БГ 5 милиона. При мобилизация ще остана само пенсионерите.

9

Анонимен

преди 1 година

С отворени обятия чакаме руските ИТ спецове. От първата вълна доста се релокираха у нас с нашенски трудови договори и честно и почтено плащат всеки данък и осигуровка. Същото важи и за украинските ИТ спецове. Интелигентният руснак харесва ЕС и иска близост. Не мисли за войни. Около 30% от интелигентните руснаци избягаха от Русия. Никой не иска да живее в мизерия и изолация.