164

ОК ДЕ

преди 1 година

А бе русофили, имам само един въпрос - като толкова е добре в россия - защо никой не бяга натам? А като гледма руснаците се изнасят на тълпи от там? Защо има 100 000 българи в Чикаго но не съм чувал за толкова българи в Чукотка?!? Русофил, русофил ама спестяванията в долари и евро, кара немска кола и кандидаства за зелена карта за САЩ. Познавам такива! Членове на *** - спечели навремето зелена карта и беше няколко години в САЩ, спестяванията са му в долари. Русофили - вие сте С Махнати,.,.

163

МУУУУУ

преди 1 година

Говеждият вой се чува дори през мониторите. Хахахаха

162

Анонимен

преди 1 година

Референдумите освободиха укропираните територии. Скоро и Киев ще бъде освободен от зеления наркоартист.

161

До 215

преди 1 година

Да уточним - Путин не просто е гном - той е глупав ядосан гном - причиняващ геноцид и колкото по-скоро бъде заровен толкова по-добре за Русия както и за остатъка от света.

160

гостенка

преди 1 година

Велика Русия.., мда, била е някога. Това време е отминало, трябва да се гледа напред, не назад. Не можеш да върнеш миналото! И България е била Велика на три морета, но сега не е! Така е и с Русия! Времената са други, идеите, хората, всичко е различно. Слава Богу, че хората не искат война и бягат от нея.

159

Анонимен

преди 1 година

До Тина===А ти по-красива ли стана,като задаваш глупави и тъ-Пи въпроси??? Само тъпоумници оценяват по ръста,а не по интелекта и мозъчното съдържание!!! А те при Путин са в изобилие!!! За разлика от западните джендъросани пудели,които унищожават Европа и нейната многовековна цивилизация!!!

158

до 212

преди 1 година

Мда, много мисли за народа си. Затова масово най-високоплатените и кадърните избягаха още февруари. За сега да не говорим. Толкова е кадърен, че БВП на Русия спадна с 50%. Толкова е кадърен, че БВП на глава от населението в Русия към днешен момент е под половината от този на България.

157

Анонимен

преди 1 година

Путин е един от много малкото читави лидери на света,който мисли за държавата и народа си! С подписването на указите,той осигури проспериращото бъдеще на велика Русия!!! Успех и сполука!!!

156

честито

преди 1 година

Всички гласували получават повиквателни да умрат за новата си родина.

155

Най после

преди 1 година

СВОБОДНИ!

154

гостенка

преди 1 година

Съд за Путин. Трибунал за Путин. Този оскверни Русия!

153

Тина

преди 1 година

Е и ?! По - висок на ръст ли стана?!Брутално от всякъде,пълна комплексарщина

152

Оливър Стоун

преди 1 година

Ако някой има нещо против РЕФЕРЕНДУМИТЕ в Украйна - Да се върне 20 години назад и да види как беше "признато" нещото , наречено - Косово !!! Ако НЕ искат да признаят Новите Руски Области - значи категорично НЕ трябва да признаят и Косово !!!!!! Защото там ситуацията беше абсолютно същата !!! Същото важи и за Военните действия! Когато "срутиха" почти с земята бивша Югославия - Танковете , самолетите и Бомбите - бяха - ДЕМОКРАТИЧНИ ?!?! А сега в Украйна - Руснаците са ... Изверги и *** ?!?!

151

Анонимен

преди 1 година

Русия няма дълго да си разиграва коня Украйна ще Победи

150

Васко

преди 1 година

Ламтене за земя и природни богатства в полза на една прослойка. Дано не свърши със голяма война.

149

Анонимен

преди 1 година

Тука има много биомаса, която не разбира какво пише - една част са ***, другата са ...... Тази биомаса напразно е съществувала.

148

Аз съм Рамбо

преди 1 година

Искам да се бия за каузата на Путин,но имам много лоши впечатления от последната ми среща със руснаците.Долнопробен военен продукт.Изверги,съдисти и психопати.Искам да се бия за овчия руски народ защото няма топки да защити гражданските си права,понеже комунистите измениха Конституцията след 1917-та.Но сасм човек става само за двете нули.А руснака станал един страхлив,мек и заекващ,ще каже човек че всичко руско е обратно.Как да се бия за руснаците когато те не желаят свободата си?

147

Анонимен

преди 1 година

Една снимка, повече от хиляда думи. Путин ми е като Сталин.Големият проблем е, че от другата страна са Урсула, Байдън, Макрон и тнт. Това не говори добре за всички нас.

146

Стига бе !!!

преди 1 година

Как до сега никой се не сети да го попита Малкия, ,,Кремъл какво иска от Украйна?" Някави ядрени ракети щяло да се инсталират в Укра,после без да се инсталират такива ПКремъл напада в гръб.И по някое време Кремъл иска да напада със ядрени ракети??? Абе хора,проследете пресата!!! Русия и главорезите от Кремъл търсят конфликта.Ядреният конфликт с Европа търсят.Пред разпад е РФ и им трябва война.Още когато САЩ се изтегли от Афгнистан,се заговори че Русия ще НАПАНЕ автономна Украйна.Как го мислите

145

Клошар

преди 1 година

По същия начин ке разпарчальосат раша....