44

Конгресменката

преди 1 година

Благодаря за поканата, но изпитвам известни затрудения да присъствам.

43

Анонимен

преди 1 година

НЕ СЕ СМЕЙТЕ ВИЕ, Е ДЖУДЖЕТО И ТО Е НАД 70! СЛЕД 2-3 Г, АКО НЕ СЕ Е ЗАПАЛИЛ С БЕНЗИН, И ТОЙ ЩЕ ПОЧНЕ ТАКА ДА ЗАБРАВЯ!БРЕЖНЕВ ГО ДЪРЖАХА НА ПЕЛЕНИ БУКВАЛНО!

42

Тръмп

преди 1 година

Тръмп ясно заяви, че в момента президентът Путин е третиран неадекватно от САЩ. И за пореден път посочи, че ако е бил той президент Путин нямаше да нападне Украйна. В момента по думите на бившия президент САЩ си отива и скоро няма да са хегемон. Посочи Си Дзинпин, Макрон, Путин като умни и хитри хора, а Байдън няма капацитета да се справи с тях. С диктаторите трябва да се говори, а не да ги притискаш в ъгъла с военни средства. Спомена, че е имал напредък по ключови въпроси и с Ким Чен Ун.

41

Анонимен

преди 1 година

Ковида си казва думата - Даню е в критично състояние като Кралицата, скоро целия свят щак ще се събира на кибапчета и бира, а Путьин пак нема да е поканен

40

пфффф

преди 1 година

От 330 милиона хамериканци ка па точно тоя избраха за президент?За кашмер станаха тия.

39

Анонимен

преди 1 година

Професионален т.рол е Бай Дън! Щом му повдигнаха обвинения от Русия, тоя веднага почна да си прави оглушки!

38

Анонимен

преди 1 година

Жалка работа са тия демократи в САЩ. Толкоз ли нямаха подходящ кандидат, та трябваше да извадят един пенсиониран и дементен старец от килера, за да му се подиграва целия свят. Така и така фалшифицираха изборите, трябваше поне Камала да е президент, а Джо да е вице. Да може поне да си поспива на воля човечецът.

37

Анонимен

преди 1 година

може да забравя някой дребни подробности като къде се намира ,как се казва и такива маловажни неща обаче като чуе думичките :Путин" или "Русия" веднага скача и почва да хапе. Очевидно това е важното и американците ще си го дондуркат докато не почнат да го разкарват на носилка с апарат за изкуствено дишане.

36

Тръмп

преди 1 година

Тръмп участва в телевизионно интервю на което водещият закачливо вметна, че Байдън не знае дали утре е Сряда. Тръмп отговори: Надявам се да знае, надявам се да знае, защото ако не знае жална ни майка на нас и на света.Хубавото е, че отатък океана вече се говори, че Тръмп ще се кандидатира да изборите през 2024. И най-вероятно ще ги спечели този път. Рейтингът на Байдън е най-ниският в САЩ от времето на Клинтън - там заради скандала с Моника. На американците им писна, и там инфлацията е ужасна.

35

Анонимен

преди 1 година

Те всички президенти са такива. Неадекватни. Някой обаче са добри актьори и симулират поведение и дейност.

34

Анонимен

преди 1 година

и ние сме колония на тези ....майкоооооооо

33

Смотаняци 3

преди 1 година

Бай дън е излязъл от филма "***" с Чарли Шийн!Там американския генерал е едно към едно с тоя комедиант!

32

Анонимен

преди 1 година

Тоя отдавна е в метавселената.

31

VladTepes

преди 1 година

Може да участва през медиум. Корчной е играл такава шахматна партия с Мароци.

30

ZV

преди 1 година

Че е пропуснал конгресмена събитието е така,ама и дедо ще го пропусне скоро.. Дъртият ,мифизлив склеротик на стари години ще усети мъндълките на Шойгу)

29

Анонимен

преди 1 година

Този ли ще победи Путин?! Пхахахахахахах! Той не знае в кое измерение е! Хахахаххаха

28

Калашников

преди 1 година

Олицетворение на краварската нация ! Склеротик с пълен памперс !

27

Анонимен

преди 1 година

Бай Рони поломи СССР, Бай Байдън ще дозатрие останалото. Пък ако ще всяка вечер да жули наздравици с Дева Мария и Елвис Пресли.

26

Анонимен

преди 1 година

човека трябва да мисли за доста неща .... Не кога да си сипе ракия...

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Байдън може да не знае... - то и в Сибир още не знаят, че октомврийската революция е победила и още взривяват влакове.