24

Анонимен

преди 1 година

Кой пък ходи на психолог ?

23

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Психиатрите направо да идват тук да четат коментарите и след това да си издирват пациентите. Мен един вече така ме намери. Работим по въпроса.

22

toti

преди 1 година

У нас няма депресирани,а само НЕДОВОЛНИ !!!Всеки иска да има повече,а не прави нищо !!!Утре ще иска пенсия,а цял живот на помощи...е КЪДЕ ДАВАТ ТЪКА !!!

21

Безбожници !!

преди 1 година

Продали са си душите на Дявола, свързват се със сили от Отвъдното... Анатема трижди!!!

20

Айде нЕма нужда!

преди 1 година

Държавата се грижи за нашите хора. За останалите е мащеха.

19

Анонимен

преди 1 година

Депресията е сериозен проблем в отчуждени общества, където връзката с семейството и близките е изгубена, а приятелствата са просто делови или меркантилни. В тези общества психическото здраве е сериозно застрашено от ранна възраст и това обуславя и необходимостта от психиатри, психоаналитици и прочее...

18

Анонимен

преди 1 година

За всички хора грижата у нас е нулева.

17

Специалист

преди 1 година

Лекувам ви депресиите дами мили, с компресии на вашите сливи!

16

Анонимен

преди 1 година

Отива човек на психоаналитик в САЩ... Приема го лекарят и по време на сеансът му говори "Спокойно, успокойте се, спокойно"... Отива човек в България и лекарят веднага рязко казва "Абе какво си се отпуснал! Я се стегни!"...

15

Анонимен

преди 1 година

Всеки втори барман е по-добър психолог от повечето с дипломи, които не знаят за какво са специализирали нещо което не разбират.

14

Анонимен

преди 1 година

оо на мен вкъщи ми се падна цял прихиатър, не ми трябва никаква друга помощ

13

Отиде си неразбрана!

преди 1 година

"Днес българина е духовно болен (човек )." - Вера Кочовска

12

10

преди 1 година

Не е възможно, там е много хубаво и се радвам, че превземат нови територии, в които също да стане толкова хубаво. Чудна страна е русия, просто гнилият Запад се опитва да я злепоставя постоянно.

11

Холистик

преди 1 година

Депресиите са причинени от отравяне с храни, напитки, цигари, токсичен въздух, медикаменти... Отделно, ако гласа на душата не се слуша, а се заглушава и се следва материализъм и скотско съществуване, следва депресия, която "лекуват" с флуоридни хапчета , калциниращи допълнително хипофизата в мозъка и допълнително дистанциране на душата от оскотелия индивид. Целта на медикаментите е да ви направи щастливи прасенца в кочинката. Не да яи просветли и извиси. 2030 депресии? Не щастливи без имотни?

10

До 1

преди 1 година

Русия е на 3то място в света по брой на самоубийства, България е на 108мо.

9

Анонимен

преди 1 година

Аз съм ходил неколко пъти на психиатър, понеже работодателите ми изискваха това нещо от мен, пълна пародия :))) Отиваш, питат те дали си добре, слагат печата и си готов :)))

8

Анонимен

преди 1 година

От какво е депресирана Анисия, та е пропуснала буква във заглавието? Ще й удържат ли 10% от заплатата, или пак така-до следващия път?

7

Слепи ли сте

преди 1 година

Гешев кога ще го прегледа Психиатър, агресивен прокурор с манталитет на Садам Хюсеин управлява България !

6

Анти-депресанти

преди 1 година

За всеки депресиран човек по един КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ да управлява дълговете и да успокоява, че децата и внуците ще се погрижат да доизплащат наследените задължения след смърт.

5

АААА

преди 1 година

Заради това ли няма кой да изпише хапчета на Баце и Славуца ?