203

aa1830

преди 1 година

Щом световноизвестния геополитически експерт Шаламанов знае каква е гледната точка на Путин, то най-вероятно е така.

202

русия няма да победи

преди 1 година

и путин все повече започва да прилича на хитлер с манията си за величие,която всъщност го превръща във военен престъпник 1 след ВСВ,разчитащ на някакви супероръжия без да си дава сметка,че така осъжда собствената си страна на гибел, но за комунистите-фашисти това няма никакво значение,защото русия е превърната в една терористична държава,уважаваща само печалбите на приближените до путин олигарси,измерващи се в милиарди.

201

Наполеончик

преди 1 година

Разсъжденията на тема руски елит ми харесаха, само дето докато ги четях се обърках дали касаят само Русия, щото много ми приличат на нашата мила, родна картинка. Впрочем, недай боже да се наложи да воюваме, защото резултатът ще е още по-катастрофален от руския още на фаза "мобилизация", а да не говорим за военни действия. Както руснаците, и ние българите сме изключително мотивирани да се сражаваме за липсата на държава, водени от този "елит" с все "патриотичните" му интереси.

200

Анонимен

преди 1 година

Войната за Русия е отечествена. Хората в Донбас не могат да живеят повече под непрекъснати бомбандировки и убийства от страна на режима на Киев. Така, че Русия ще сложи край на тази война, която се води от 2014 г.И ще завърши с победа. Украйна заедно с нейните куратори трябва да бъдат наказани.

199

Тутто Финито

преди 1 година

Жужето го оземлиха в реални граници: метър на два на два ! Има място и за останалите ! Под земята и под водата ! Там всички са равни и откриват истинската демокрация ! Най демократични са червеите, без предразсъдъци за националност и лични заблуди !

198

да ама не

преди 1 година

бомба над черно море значи приливна вълна към нас , румъния ,турция ,одеса и крим плюс отравяне на огромни територии със серендвуокис от газовите хидрати в черно море.Този пигмей е опасен за света луд и трябва да бъде обуздан преди да е избил милиони хора.дано в русия са останали още мислещи хора .при нормална държава руснаците могат да живеят по-добре от шведите ,но докато ги правляват откачени кагебисти нищо добро не ги чака.а само ядрена пещ

197

Анонимен

преди 1 година

След като се опасявате от извършване на безумия намерете начин това да се предотврати.Има преговори, има дипломация. Спиране на санкциите. Мислете, политици, мислете!

196

Анониме

преди 1 година

За съжаление, доста точен коментар.Казвам за съжаление, защото не ми се ще да има сътресения в една от големите държави и то близо до нас.Много са се разпрострели руснаците. Много територии населени с етноси, които не са част от държавнообразуващия народ.Лошо управление съчетано с огромна корупция. Да не говорим за демографската криза и емиграцията.

195

Анонимен

преди 1 година

България трябва да бъде НЕЗАВИСИМА. Не трябва да се правят съюзи. Ние имаме ресурси.

194

Анонимен

преди 1 година

И Путин както Хитлер не се е интересувал за населението в превзетите треитории. Рисофилите хубаво да си опичат мозъците. Ще бъдат обявени за врагове и както при Сталин ще бъдат третирани. Дса не се заблуждават че ги очаква добро. Когато усетят палката и ботуша на руския солдат

193

МУХАА-ХА- ЩЕ СВЕТИТЕ

преди 1 година

До МуахахаПРАВИТЕ ЛИСИ СМЕТКА АКО ПУТИН ХВЪРЛИ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНА АТОМНА БОМБА НАД ЧЕРНО МОРЕ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ С НАШИЯ ЧЕРНОМОРСКИ ТУРИЗЪМ ??? НА 100 КИЛОМЕТРА ОТ ФОКУШИМА, ЯПОНИЯ Е ИМАЛО ПЛАЖОВЕ- ПОСЕЩАВАНИ И ПРЕДПОЧИТАНИ!!! СЕГА СА ПУСТИ, ЗАЩОТО КОЙТО СЕ КЪПЕ ТАМ СЛЕД ТОВА СВЕТИ. ЧЕСТИТО НА КОПЕЙКИНОВЦИТЕ.

192

Анонимен

преди 1 година

До :). Не смятам, че хората на Русия ще умрат от глад и без лекарства. Южната европейска част на страната е заета съд зърнени култури, отделно са окупираните плодородни украински земи, на които преди 2-3 месеци е прибрана пшеницата, а преди месец слънчогледа и царевицата. Лекарствената промишленост на Русия е сред най-развитата в света.За чиповете: това са структурите на монолитни, комбинирани, хибридни ИС. Такива се произвеждат в Азия - Южна Корея, Тайван,Малайзия, с които Русия няма ембарго.

191

Асен

преди 1 година

Разбирам,че всеки си има право на мнение,все пак живеем в демокрация,макар и леко изкривена :)Не разбирам само подобни твърдения: Че Русия имала пълно право да използва ядрени бомби(справка: господина по-долу)...питам се: що за човек може да напише нещо подобно??!!Дали пък путинофилите не си мислят,че бомбите ще ги подминат??

190

Дядо Боби

преди 1 година

До БИВШ министър Ша (ла)манов:Целите на Путин били неясни!!Тогава откъде на теб чакане ти е ясно че,Русия няма да спечели?????????? Престанете с манипулацията на хората !!!!!!

189

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да спечели, настоявате вие, а кой - мискините ли, питам аз.

188

Анонимен

преди 1 година

Хахахаххааххахаххахахахахах! Статията е за бавноразвиващи се кравофили :D Не ме разбирайте погрешно, мен ме радва искрено как бавнярите вярват на тези неща и ги наблюдавам, като жертви :DDD

187

Анонимен

преди 1 година

До 198... Референдума е част от демократичния свят и общност.Което подсказва че не е местен или държавен феномен.Тска че, ако някой е решил да бъде в тая общност, той трябва да се съобразява с принципите и Не като Бойко Методиев, който твърди че е евроатлантик.А да бе спазва и елементарните изисквания Такова животни нема...освен у Банкя....

186

Муахаха

преди 1 година

когато САЩ не 1, а 2 атомни бомби хвърлиха - това не беше Безумие, а Проява на Сила и Смелост, защо така 2ни стандарти?!

185

Анонимен

преди 1 година

Русия отдавна загуби, то се говори, че няма да спечели. За безумията е ясно. Чернобил, равен на 10000 ядрени бомби, като тези в Хирошима и Нагазаки е достатъчно.

184

ДЕФИНИРАЙ ФАЛШИВ РЕФ

преди 1 година

ФАЛШИВ Е РЕФЕРЕНДУМА ЗАЩОТО СЕ ХОДИ ПО КЪЩИ, ЗАЩОТО ГЛЕДАТ КАКВО ПУСКАШ В КУТИЯТА, ЗАЩОТО С НОСЕЩИЯ КУТИЯТА, ХОДИ И РУСКИ ВОЙНИК КОЙТО ВСЯВА СТРАХ, ЗАЩОТО В РЕФЕРЕНДУМ ТРЯБВА ДА УЧАСТВАТ ПОНЕ ЕДНА ТРЕТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, А ВОЙНАТА Е РАЗГОНИЛА ХОРАТА ОТ ТЕЗИ УКРАИНСКИ ОБЛАСТИ И СА ОСТАНАЛИ ПО- МАЛКО ОТ НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ- А СА БИЛИ МИЛИОНИ. ЗАЩОТО В ЛУГАНСК И ДОНЕЦК Е ИЗЛЕЗЛА ПРИКАЗКАТА, ЧЕ ТЕ СА ЖЕНСКИ РЕПУБЛИКИ- И НАИСТИНА ПОВЕЧЕТО ОТ МЪЖЕТЕ СА ИЛИ УБИТИ, ИЛИ РАНЕНИ ДЪЛБОКО В РУСКИЯ ТИЛ.