30

Анонимен

преди 1 година

На бело ли е бил

29

Всички на 50%

преди 1 година

Държавната администрация/служители са под всякаква критика, има съвсем малка част от тях които си гледат работата както трябва, но са подложени на страшни репресии и отношение от останалите..

28

Анонимен

преди 1 година

Наше момче, семерджийче.

27

Позороратура

преди 1 година

Няма по-сериозни нарушения от двойно убийство! Значи е добро момче да *** пускат! Пък и нали както казва той - те са някви французи!

26

JNS

преди 1 година

"Към момента не е установено той да е с други по-сериозни нарушения, съобщи инспектор Слави Лазов от "Пътна полиция"! 35 нарушения!!!! Какво трябва да стане,че да се "установи" нещо по-сериозно? Те тия с 35 фиша за превишена скорост са "несериозни нарушения"! Ами евала на вас,ченгета!

25

Анонимен

преди 1 година

Защо според всеки младеж иска да става полицай - пълно е в Академията на МВР- за да пазят обществото и народа ли?! Да бе! Трънкии! За да си правят схеми на свобода, незакачени и непритеснявани от никого.

24

Турист:

преди 1 година

Пародия, некомпетентност, корупция на всяко ниво. Тотална липса на държава, закони, управление и т.н.. Псевдо държавата е неспасяемо пикираща каруца, без капка надежда за спасение.

23

Чичо

преди 1 година

Май е време затвора да се напълни с полицаи, съдии и прокурори. И пак после са престъпниците. Защото да имаш властта да съдействаш на престъпници в по-голямо престъпление от действителното.

22

Анонимен

преди 1 година

Някакъв връзкарин е тоз. Да ви кажа, мой братовчед стана милиционер, граничен. Абе познатите не ги закачат, спрат ги за проверка, като разучат "чийя личност е" му казват, айде карай, и до другия път. А, като си съвестен и непознат - ще те спускат от забележки и тем подобни.

21

Заради

преди 1 година

Корупцията в Мвр отново ще тероризират нас мирните граждани с безкрайните си и абсолютно без резултатни проверки. Каква тая абсурдна държава вече не мога да разбера

20

До 17

преди 1 година

Сутринта, фишовете бяха 29, не годините. Годините са 39, загиналият е на 64, спътницата му е на 62. Потвърждават същите цифри в момента и на брифинга от мястото на катастрофата.

19

Алекс

преди 1 година

Не знам къде ги пускат тези автопатрули,но през нощта аз патрулка на Околовръстното не съм видял и подобни празноглави елементи си разиграват поршетата както пожелаят.По удобно е да се заложат зад някой храст и да рекетират чичото с голфо.

18

Анонимен

преди 1 година

Работата на този с 35 фиша и това че мумията Слави Трифонов не си подава данъчна декларация и никой не ги закача е аналогична. Те са закриляни на всиоко ниво.

17

Анонимен

преди 1 година

Тези е с протекции, щом се е разминавал само с фишове, а няма актове!

16

Има смисъл от форум

преди 1 година

Прочетоха ни коментарите и тутакси се сетиха да направят брифинг. Дават го сега. От Околовръстното.

15

Факт

преди 1 година

Всички сме били свидетели как полицията пуска хора с служебни карти който извършват сериозни нарушения по пътищата.Там се крие кучето,хора.

14

До 14

преди 1 година

Сутринта беше на 29.. Между другото закриляните на високо ниво ГЕРБ-ДПС'арски хора прокуратурата не ги закача. Как си мислите че този се е отървал с 35 фиша? Просто са му сменяли актовете с фишове..

13

Въпрос на време

преди 1 година

Ако държавниците не направят промени, народа рано или късно ще вземе правораздаването в свои ръце. Че сме овце и търпим това е ясно, но всичко е до време!

12

До 11

преди 1 година

"Хлапето" е на 39г.

11

Алооо политиците

преди 1 година

Стига плямпало само, вземете направете някакви ефективни поправки в наказателния кодекс ! Докато събирате само пари, богаташчетата ще си играят на мутри и ще си правят каквото искат, докато обикновения народ гине. И тези поправки не трябва да са само за законите по пътищата, а за всичко. Докато няма ефективни присъди, всеки ще си плаща и нищо няма да се промени !!!!