22

Турчин

преди 1 година

Гледах вчера един турски коментатор който застана пред голям екран с една показалка в ръка и показа какво е било положението в началото на "специалната операция" и какво е сега. И накрая той попита "Какво правим сега?. Сега сме в началото на специалната операция.". Mete Yarar се казва анализатора и всъщност показа, че руските сили не са напреднали изобщо и са в по лоша позиция от началото на войната. Тази операция показа, че Русия изобщо е много слаба ако изключим ядрените оръжия.

21

Йоан от Патмос

преди 1 година

Войната между двата братски народа си е вътрешно руска работа.Всяка намеса на юдеосакси и техните европейски пудели ще има негативни последствия,вой и скърцане със зъби!

20

До 24

преди 1 година

Няма смисъл да ти обяснявам, няма да ме разбереш. Затова по-добре си ходи към "велика русия".

19

Тц,тц

преди 1 година

След като Русия не спазва международните договори,окупира чужда територия и плаши с ядрена война,утре и Украйна може да получи ядрени ракети от САЩ,к'во правим тогава?

18

До 21

преди 1 година

Каква велика русия бе? Ако имаше малко мозък за теб велика щеше да е България, а не русия!

17

Анонимен

преди 1 година

аз съм комунист от България. С насталгия наблюдавам тези прекрасни весели млади хора .Как всерадастна величаят советская республика и лична драгаря Путина

16

Анонимен

преди 1 година

Е то ясно,че мазниниците до властта са изпратени да създават илюзията пред останалите 140 милиона, как путин е прав. Тея комунисти 100г едни и същи театри:)) Това не променя касапницата, която се задава.

15

Анонимен

преди 1 година

Медиите в Рашиа са комунистически. Държавни. Моралния кодекс и лично другарят путин съблюдава за верността на медийната информация. Руснака дори и не си помисля да излъже. Защото още веднага след октомврийската революция руснака е преминал друга форма на развитие от чист вид.

14

Ghjj

преди 1 година

Дали не трябва нашите пута леровци и русофили да отидат на война. Мястото им е в Русия . България е за българите...нормалните българи. Русофилията е като сифилиса ...отърсване няма. Само огън и смърт. ги лекуват

13

Турчин

преди 1 година

Излезе едно красиво момиче с дълги плитки и изрече едно стихотворение за Новорусия, за нацистите. Момиче на 14-16 години. После се разплака. Тълпата аплодира. Не знам много особено такова националистически настроено. Сякаш ги е нападнал целия свят. Не ми хареса. Промити са им мозъците на руснаците.

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

На руснаците им е през онази работа какво приема или не приема Запада. Земите в които се провежда референдума са известни като НОВО РОССИЯ и там живеят руснаци.

11

Турчин

преди 1 година

Да де малко прилича и на турските изцепки. Национализъм има. Но турците не бягат от мобилизация. Турчинът ако не е с обpязaнa онази работа и не е служил не го броят за мъж. Не че и в Турция няма страхливци. Винаги бедните го отнасят. Децата на богатите са добре.

10

Анонимен

преди 1 година

По същата логика може да се каже, че хилядата човека протестирали против мобилзиацията са организирани?

9

Анонимен

преди 1 година

Твърдението в заглавието не е подкрепено с доказателства, тогава какъв е смисълът от статията????????????

8

До турчин

преди 1 година

Като на Ердо изцепките. Режисирани, севернокорейски. В Турция е невиждана демокрация и свобода. Добре, че само това си усетил, а не както им е традицията натиск и болка в седалището.

7

Аха

преди 1 година

А в същото време ,десеткихиляди се събраха на Лубянския площад за да протестират против мобилизацията . Ройтерс показва снимки на арести и жестоко пребите млади хора от милицията.

6

Анонимен

преди 1 година

След великата октомврийска революция на руснаците им се вгради чип който не им позволява да лъжат. те не познават лъжата а другарят Путин говори само истината.

5

Турчин

преди 1 година

Не плащам за телевизия. Гледам турските TRT защото турската държавна телевизия има новинарски канал, музикален канал както и културен канал TRT2 по който се излъчват стари филми. Френско кино както и американски черно бели. TRT Belgesel с документални филми и безплатно Cartoon Network, TLC, DMAX, CNN и NTV. И руските ги има след 40-ти канал безплатни.

4

Анонимен

преди 1 година

Ако източникът на статията не е Украинская правда, изобщо не чета! Доверявам се само на Украинская правда!

3

Sic Semper Tyrannis

преди 1 година

Пред кого се правите на демократи с тези референдуми и демонстрации? Пред нас истинските демократи ли? Махнете диктатора Путин и се поклонете всички на богинята Атина и Демокрацията! Да не мислите, че не ви виждаме реално какви сте? БоклуциПодкрепящи един масов убиец.