38

Анонимен

преди 1 година

Денацификация на Русия трябва да се извърши и ще се извърши.

37

Опорки

преди 1 година

Стига сте дрънкали. Путин сам ли решава или операцията беше решение на руската Дума. Не беше отдавна, че да не го помните. Какво анатемосвате Путин, такъв бил, онакъв. Могъща държава не може да се управлява еднолично. Решението на Думата почива на огромна информация, която никой от нас не знае. Така, че спрете с клишетата, ние знаем и усещаме истината, а тя не е в полза на Зеленски и'сие. Лошо е, че Западът обслужва фа шизоидите и поддържа тази безумна агресия,дърпайки мечката за опашката.

36

наблюдател

преди 1 година

Като му дойде времето.

35

Анонимен

преди 1 година

..А НЕ Е ЛИ СТРАННО РУСНАЦИТЕ ДА ИЗБИВАТ И РУШАТ МИРНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА- ВИЕ СИ ОДОБРЯВАТЕ ПУТИН НА 97%- СТОЙТЕ СИ ПРИ НЕГО- ВРАТИТЕ НА ЕВРОПА ЩЕ СЕ ЗАТВОРЯТ ЗАВИНАГИ ЗА ВАС, ЩЕ СЕ КОНФИСКУВАТ ИМОТИТЕ ВИ, ДВОРЦИТЕ ВИ, ЯХТИТЕ ВИ, СМЕТКИТЕ ВИ ЩЕ БЪДАТ БЛОКИРАНИ, СТОЙТЕ СИ ПРИ БАЩИЦАТА.

34

Анонимен

преди 1 година

хахахаха.. поредната англо-саксонско-крааварска пропаганда... все още не могат да проумеят, че над 80% от руснаците поддържат Путин и не желаят да го спират! Даже напротив - подкрепят войната срещу империята на злото и тяхното пссе оосссраина!

33

Сульо Пулев

преди 1 година

До Амиииииииии Нещо повече, трябва да се екстрадират всички руснаци, които до момента са подкрепяли, и подкрепят, Путин и агресивната, имперска политика на Русия и СССР обратно в Русия + конфискация на имотите им. Демокрацията и свободата трябва да се извоюват лично. Не може руснаците да очакват Украйна и украинците да се бият за тяхната свобода, а ЕС и САЩ да ги хранят и издържат.... Всеки народ заслужава управниците си, така, че руснаците сами да си чистят авгиевите обори.

32

Анонимен

преди 1 година

По-скоро Иран и Северна Корея ще се освободят, отколкото руснаците. Те някога са били свободен народ и имат такъв порив, докато руснаците- никога.

31

Анонимен

преди 1 година

Няма как да стане Путин мъдро унищожи петата колона ,а жалките остатъци от нея пълнят пътищата към Рузия и Естония. Русия се самопречисти от предателите и американските г---ъ---з---о--л--изци завинаги .Европа е на колене ,демократчитата плачат с горчиви сълзи.

30

Анонимен

преди 1 година

Единственият шанс Путин да бъде свален принудително от власт, е да го свалят тези, които го издигнаха. На руския народ изобщо не разчитайте. Те не са живели и един ден в свобода, от както я има тази държава. От крепостничеството минаха директно на болшевизъм. И да има шепа смелчаци, 99,999% от останалите са потомствени роби и за нищо не стават.

29

-Star

преди 1 година

Путин не нможе да бъде спрян..Ако това беше възможно,до сега республиките от Кавказ да го беха сторили.

28

Наше дело правое.

преди 1 година

Прочетете фейсбук страницата на НИЩОЖЕСТВОТО радев и ще видите какво мисли българският народ, за разлика от платените ботове от Козяк.

27

Анонимен

преди 1 година

До Roma bene---украйна свърши......100%

26

Star

преди 1 година

От Китай все още се ослушват за официални новини.Очаквайте включване.

25

Анонимен

преди 1 година

Путин спасява руската държава. Защо руснаците трябва да го спрат да направи това?

24

хХх

преди 1 година

ЦИПСО вече направи преврат в Китай, а тъпите ботове от Козяк разпространяват опорките на Пианиста

23

THE LAST MINUTES !

преди 1 година

По предварителна информация премиерът на Държавния съвет (ръководител на правителството) на Китайската народна република Ли Къцян е бил арестуван от армията.Изобщо някаква странна информация идва от Китай. Редица източници като цяло съобщават за военен преврат и ареста на Си Дзинпин.В страната са отменени над 6000 (!) вътрешни и международни полета. Всички билети, продавани за високоскоростната железница, са спрени. Железопътният трафик е напълно спрян до второ нареждане.

22

Анонимен

преди 1 година

Този вече световен проблем трябва самите руснаци да го решат вътрешно. И да, аз също съм за пълно затваряне на границите. Време е самите руснаци да осъзнаят в какво се е превърнала държавата им и да я вкарат в ред.

21

путин е пътник

преди 1 година

Войната му се провали. Икономиката се срина. В момента ястребите искат да го махат защото искат пълна мобилизация. Олигарсите искат да го махат защото им съсипа бизнеса. Общо взети всички искат дребното пу да се разкара.

20

Амиииииииии

преди 1 година

Никой не го интересува как! Да се заемат с вътрешните си проблеми! Омръзна ни да се занимаваме с джуджето! Целият свят трябва да затвори границите си за руснаци за да бъдат принудени най-накрая да си размърдат заддннициите!!! Хайде, марддии долни!

19

Калеко Алеко

преди 1 година

До aa1830...за какъв двоен стандарт иде реч ? украинците за жертва на вероломно нападение, което разрушава градовете и избива цивилните им граждани без разлика от пол и възраст, а освен това от Украйна бягат жени и деца, мъжете остават там за да защитават Родината си..руснаците бягат от страна управлявана от диктатор и военнопрестъпник който окупира чужди територии и провежда референдуми под дулата на танковете си, вместо да бягат мъжете там могат да се изправят с/у путин и да спасят Родината си