27

Dinosaurus

преди 1 година

Ние пък искаме Столетницата да изчезне от историческата сцена воглаве с теб, цинична ******* 1

26

Анонимен

преди 1 година

Промяната призоваваха за война срещу Русия, ГЕРБ призовават за пълна подкрепа на НАТО и САЩ в Украйна, ДПС са проатлантически проект, БСП бяха тези дето ни натикаха в НАТО, Стефан Янев е натовски генерал, маяма е компрометирана креслива и платена от Козяк женица, славиту днес призовава за отстояване на независимостта от Русия?!?!? На 2 октомври мислете дали искате да умрете за благото на братския американски народ!

25

Анонимен

преди 1 година

Комунистите бяха 45 години + 12 Скрий се КурнелкеГЕРП е най малкото зло

24

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за Нинова , получаваш Киро и война срещу Русия

23

Анонимен

преди 1 година

Силна, правова и социална държава може да се постигне с пряка демокрация. Ще настоява ли БСП за промени в закона за референдумите; Ще питат ли народа за еврото; Какво е отношението на БСП към предстоящата световна война - това са въпросите на деня. Над света и над България виси ядрена световна война, чужда война с лакоми интереси. За мир вече никой не говори.

22

МВР ПОЗОР

преди 1 година

50 000 полицаи ходят като зомбирани/назобени гледат мъжки г.ъзове със СРС техника, използват банди(Следствени) за черната работа, хванаха ги! България е терористична Държава!

21

Цв

преди 1 година

Българският народ Корнело никой за нищо не го пита и брои! Тук решенията ги налагат ЕС и САЩ, а вие всички им козирувате. Затова сме на *** - най-бедни и с най-високи цени и инфлация!

20

баце

преди 1 година

Говори неща в които не вярва и не желае да се случат. Див популизъм. Знаем го и вашия "модел" - самият *** от банкя се е учил от вас.

19

Патриот

преди 1 година

Национален референдум за напускане на ЕС и НАТО!! Нека народа си каже мнението!!

18

Анонимен

преди 1 година

Решения взимани от народа може да работи в страна като Швейцария - добре образовани и със стотици години опит с демокрация и по специално пряка демокрация граждани. Айде сега вижте в България процента `шведи`,процента неграмотни и процента хора дори без средно или начално образование и помислете какво ще означава такива хора да вземат решения касаещи националната политика!?

17

Анонимен

преди 1 година

Нема по-противна мутра от на тая.

16

Сата НАТО

преди 1 година

На никого не трябва да се "поверява", трябва да си остане служебното правителство на идийода Мунн40 Радев, с ограничени пълномощия и да можем да го изритаме във всеки един момент. Колкото по-слаба е държавата, толкова по-добре за народа. А иначе - трябва да се върне гласуването с хартиени бюлетини, иначе всичко ще се манипулира.

15

Анонимен

преди 1 година

Управлението на ГЕРБ било корумпирано. А вие пък създадохте корупцията, Нинова, а може би лично ти не, защото тогава работеше за СДС.

14

Анонимен

преди 1 година

Алчна убийца.

13

Анонимен

преди 1 година

Корнелио, кой го отстрани това "корумпирано" управление на Герб? Зад него години наред стои най-голям брой избиратели въпреки машинациите ви. Когато го докараш до там, тогава ще поставяш условия. Искали от БСП.......то стана модерно вече управниците вместо да дават, само да искат. А народът го........

12

Анонимен

преди 1 година

Таа все Борисов и ГЕРБ са и у устата,да ходи да направи една тутуруттка на Баце,че да се успокои най-накрая.

11

Анонимен

преди 1 година

Как да ги вземаме като вие всички след избори изпълнявате решения на чужди господари? Честно казано и в Възраждане не вярвам, но съм принуден да гласувам за тях. Поне не са доказали още съмненията ми. Останалите в парламента го доказаха безброй пъти. А изобщо не искам да гласувам, щото после се чувствам ***.

10

Пустиняк

преди 1 година

Махай се инпексова. Върви при Путин.

9

Диванен Воин

преди 1 година

След близо 35 години управление, ядене, пиене и крадене и тотално опоскване на държавата България и българският народ, демографската му ликвидация и напълването на територията му с всекакви етнични екскременти, най-накрая, политическата олигархия осъзнава, че не може да управлява;))) Виждате ли, до какво води идеята миз а блокаж на политическите процеси в България? Аз съм й авторът! До осъзнаването на олигархията, че няма Властта,а само парите! Парите не са Власт! И сега, реват:)))

8

Анонимен

преди 1 година

Нинова, това на некъпаните жултопаветници дето ти ръкопляскаха пред парламента ли го казваш.