168

Осман

преди 15 години

До 152-радвам се че броя на умните българи които осъзнават че мястото ни е под крилото на Майка Турция,такива като вас,расте непрекъснато!!! Мисля че не далеч времето на референдум за завръщането ни към нея!!! Българи ,гласувайте за ДПС,единствената почтенна,либерална,европейска партия...

167

Osman

преди 15 години

Гласуваме ние-НАЙ ОТГОВОРНИТЕ И МИЛЕЕЩИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА НИ-ТУРЦИ,***,ПЕНСИОНЕРИ.!!! А изметта дето не иска да си закара лоясалите до урните заслужава да им бъдат отнети избирателните права за безотговорност и безхаберие...

166

jorko

преди 15 години

men me e sram 4e sum bulgarin ,nie sme tolkova jalki 4e edva li go osuznavame i iskam da kaja 4e vsi4ko e tolkova gnusno i dolnoprobno 4e nie sami se samoiziajdame za6toto vseki gleda nego si i da lapa a nikoi ne mu dreme ,kakvo da kaja vsi4ko e tragi4no .

165

преди 15 години

Народа си е виновен,че не гласува по избори(гласуват само бабите,*** И ТУРЦИТЕ),та сега ни управляват комунисти с промити от едно време мозъци и турци,които най-безскрупулно еб...т майката на хубавата ни родина.Не разбра ли тоя *** народ,че БСП си има един електорат от пенсионирани зомбита,който в нощта преди избори не спи от вълнение,турците си гласуват по команда и се стига дотук-предстоящ фалит на държавицата ни.Смешниците на Европа.Най-вероятно ще ни изгонят най-позорно от ЕС,защото управляващите са опиянени от властта си и от чувството си за безнаказаност и недосегаемост и едва ли ще се впечетлят от предупрежденията и мерките срещу нас от ЕС.Няма да има предсрочни избори,защото народа ни е достатъчно ***,за да търпи тоя комунистическо-турски геноцид,но хора,нека на следващите избори да излезем и да гласуваме,за да преборим гласовете на пенсионираните зомбита,продажните *** и турците.Нека в следващия парламент да няма комунисти и турци.Разберете,че имат ли пръст във властта и следващия мандат,това ще бъде краят на БЪЛГАРИЯ.А трябва да ни пука за това,защото турците си имат Турция,*** могат да отидат навсякаде,а ние си имаме само България.Затова, ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ,за да не се определя живота ни от пенсионирани зомбита,*** и турци. Rest my case

164

jorko

преди 15 години

na nas ne ni e miastoto v evrosauza za6toto sme jaluk tup i prost narod i tova e nai jalkoto,nie sme mar6liaci ne hora a po beter ot jivotnite stanahme tova e istinata i nikoga niama da ni imat doverie za6toto nego zaslujavame.

163

преди 15 години

spokoino,moeto mom4e,kudeto i da si,kato si kaduren vseki 6te te otseni.Du6terq mi ot 3g.e v 4yjbina,dokazala se e,ne i e padnal reitinga.nqma stra6no,stiga da si Chovek!

162

Елена, 23 години

преди 15 години

България е прогнила и разяждана от КОРУПЦИЯ държва. И моля родолюбците да не излизат с тезата, че навсякъде има корупция. Може и да има но не в такива размери - и никъде няма такова нагло правитлество, като в България - правителсвто, чиято единствена цел е да смаже и заличи народа и най-вече интелигентните му представители. Искат да остане само неграмотният турско-цигарски електорат, който да ги избира, избира и преизбира за по едно-две кебачета и да не им търси сметка за далаверите

161

Иван

преди 15 години

прав си, със сигурност и мен ще ме е срам да казвам че съм българин

160

преди 15 години

KORUMPIRANA DARJAVA NQAMA NIKOY KOYTO DA NE KORUMPIRAN POLETIK,BIZNESMEN,I T.N. VSEKI MAFIOZ ILI E SVIRZAN SIS TQH...

159

SPASENIE

преди 15 години

VSEKI DA SE SPASYAVA KOY KAKTO MOJE OT TAZ DARJAVA AZ IZBYAGAH PREDI TRI GODINI I SAM PO DOBRE

158

преди 15 години

След няколко месеца се изнасям завинаги от тая чалга-клоака. Само още не съм решил какъв да казвам, че съм като ме питат, защото 100% ще крия че съм вулгарин.

157

Eлза

преди 15 години

че нали и сега си ги имаме внесени от вън - президент-турчин и министър-председател руснак (нищо че е роден в Украйна)

156

преди 15 години

Spored men vsichki gadni nishtojestva triabva da si zaminat i da si vnesem prezident i ministar predsedatel ot van... Tova e, tuk koito i da doide na vlast e eno i sashto... A nie si malchim i tarpim...

155

Veronika

преди 15 години

Направо е чудо, че България съществува все още като държава. Някакво апатично население, което мърмори под нос, но нищо не прави, липса на каквато и да е нормално работеща система, ама нито една - нито здравеопазване, нито образование, нито съд, следствие и прокуратура, нито полиция, нито военни, нито промишленост и производство, нито търговия, нито туризъм и услуги, нито транспорт, нито законодателна и изпълнителна власт. Е как още има държава, това е някакъв ненаучен феномен, който няма обяснение.И всичко това се случва, защото НИЕ го позволяваме, НИЕ го търпим, НИЕ избираме тези, дето грабят безогледно и не смятат, че сме хора, с които трябва да се съобразяват и да работят за ползите на цялото общество.В Китай бесят на площада, в Европа и САЩ само при бегли подозрения за злоупотреба с обществени пари се подават оставки и се включва прокуратура и съд. У нас може всичко, стига да си се добрал до власт - кради, изнудвай хората и бизнеса да ти снасят, върти далавери със свои приближени фирми и богатей, за един мандат стани милионер и милиардер, и няма никой да те пита откъде, как, само властта и партиите ще ти се мазнят, та да отделиш от откраденото малко и за тях.Никой да не смята, че сме невинни. Не сме. Щом не уважаваме себе си и не защитаваме всяко нарушено свое право по подобаващ начин, ей до тук ще стигнем след почти 20 години мъчителен и изстрадан /най-вече финансово/ преход.И да не се оправдаваме, че не гласуваме, защото няма за кого - как пък ние няма за кого, а полуживите от мизерия пенсионери в цяла България и най-вече тези горкички хорица с турски майчин език ИМАТ за кого да гласуват? Все те ли ще ни определят президента, парламента, общинските съвети и кметовете?Стига апатия, хора! Нагледахме се и изтърпяхме много, но сега вече наистина сме на дъното. Нещата не трябва да приключват с гласуването, а с активно заявяване на общите ни интереси и притискане на управляващи и чиновници от всякакъв ранг да изпълняват дейността си само и единствено в полза на гражданите.

154

Stalin

преди 15 години

To4no taka,tiq *** samo kurshum v glavata shte gi spre da kradat,da razgrabvat i da sasipvat.Okaza se (ve4e oficialno),4e mafiqta tova e vlasta i vsi4ki vuv vlasta ot 89 godina nasam!Zatova masovi razstreli,samo tova shte ni opravi!!!

153

ИЗУМЕН

преди 15 години

народа би трябвало да иска растрел за винивниците.Много е неприяатно за нас хората .ние само говорим по форумите никой не излиза на улицата.НИЕ СМЕ ВИНИВНИТЕ.НИКОЙ ДРУГ НЯМА ВИНА

152

Stalin

преди 15 години

Imame nujda ot edin mustakat Stalin za okolo 2 godini na vlast.Predvijdam okolo 10000 razstrelqni,no opravena darjava!!!!

151

Андрей

преди 15 години

българия е била от край време суперненормална държава, що не се родих другаде, да му се не види

150

anonimen

преди 15 години

вече и в европа научиха за нас.нямам думи и оставам коментара на народа.който е много търпелив но наистена ли трябва да сме толкова толерантни към политиците които не гледат решават проблемите на народа а само техните.

149

преди 15 години

Аз пък казвам, че трябва да се откажем от суверинитета си и да станем един от американските съединени щати. При едно условие обаче - нито един българин на какъвто и да е ръководен пост - до такава степен, че дори кметът на Горно Нанадолнище да е американец. Ние не сме дорасли просто, за да бъдем достатъчно достойни, за да разполагаме с каквато и да е власт. Корупцията явно ни е роден дефект и никога няма да се освободим от нея. Нищо не заслужаваме, сериозно ви говоря, хора! Това, че се гордеем, че сме топли и гостоприемни хора, и добри, е пълна лъжа! Ние, българите в момента, сме гадни, алчни, безсърдечни егоисти, които не заслужават дори да имат собствена държава. Продажници, това сме ние...Приемето го, защото е така. Нашите национални герои от миналото сигурно сега хиляда пъти се обръщат в гроба и съжаляват горчиво, че са отдавали животите си в името на нещо, което в момента се е превърнало в един гнусен коптор, съставен от алчни безчестни продажници, корумпирани лъжци, лъжепатриоти и ***!