144

москва

преди 1 година

И герб са на заплата от газпром. Вярно на правилната страна са

143

МРАЗЯ ПРОМЯНАТА..

преди 1 година

ЗАЩОТО ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА БАБА, ДЯДО, ТАТЕ И МАМА... САМО ЗА 6 МЕСЕЦА.......... БЪЛГАРИЯ МРАЗИ КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ.. ПП =БСП =ДБ =КОМУНА

142

КАСПАРОВ--ХРИСТИЯНИН

преди 1 година

ЗАЩИЩАВА УКРАЙНСКИТЕ И БЕСАРАБСКИТЕ ХРИСТИЯНИ ИЗБИВАНИ ОТ ИСЛЯМСКИТЕ ОРДИ НА ПУТИН И РУСИЯ.........!!

141

ТОКУ ЩО...

преди 1 година

ПРЕДНИНАТА НА ГЕРБ ПРЕД ПП НАРАСНА НА 15 %.....ПП =ПИРАМИДАТА В ПАНИКА..!!!

140

ЧУ ЛИ, КИРО..??

преди 1 година

ГЕРБ - ОТ ПРАВИЛНАТА СТРАНА НА ИСТОРИЯТА........... ПП - ОТ СТРАНАТА НА МЕЖДУНАРОДНО-ИЗДИРВАНИТЕ МОШЕННИЦИ.......БАЙДЪН ГИ ХВАНА-И УВОЛНИ КИРО И АСЕН......!!

139

Az

преди 1 година

Гари , объркал си се , братко ! Боко Тиквата е главен проводник на путинските интереси в България !

138

Анонимен

преди 1 година

Шахматиста Каспаров и олигарха Ходорковски са обявени за чужди агенти от Москва...............да , така е , и двамата се оказаха предатели на родината си и ренегати!!!

137

АК

преди 1 година

Анатолий Карпов е голям човек и патриот, освен че е и голям шахматист............арменеца Каспаров много ми падна в очите............защитава крадците от ГЕРБ и предава Русия....................никой не го иска в Русия!!!

136

Анонимен

преди 1 година

Това да не му е шаха. Вижда се, че не е добре с политиката.

135

До Дядо Соци

преди 1 година

Многи си зле, дядка..............един номер не можеш да напишеш правилно............айде пий си лекарствата за Алцхаймера....................политиката, шаха, компютрите и Интернета не са лъжица за твоята уста!!!

134

Дядо Соци

преди 1 година

Грешка. До 159

133

Дядо Соци

преди 1 година

До Анонимен 160 Ти няма да правиш оценка на Каспаров. Ние сме българи , а не руснаци като теб.Щом мислиш че войната е нещо добро ,си ми ясен.И най лошия мир е по добър от най добрата война.Замисли се сериозно. Как ти се струва факта че целия демократичен свят осъжда Путин ? Те не са прави , а ти си правия.Айде бегай.

132

ГК

преди 1 година

Тоя Каспаров хич не е стока-1/2 арменец и 1/2 евреин...............бил шампион на шах..........голяма работа, но сега е нула,и като шахматист, и като човек ...........защитава крадците от ГЕРБ и предава родината си - Русия!!!!

131

Анонимен

преди 1 година

Гари Каспаров тотално ми падна в очите............може да е бил голям шахматист, но защитава крадците от ГЕРБ-СДС и предава родината си - Русия!!!

130

Анонимен

преди 1 година

Какво си призна Бойко :'' Тия крадат повече от НАС ".А Бг-СЪД каЗА :'' Борисов никога не е крадял'' , .....и го оправда!?

129

Анонимен

преди 1 година

Затворът чака ГЕРБ

128

Джак Спароу

преди 1 година

И запомнете след 10 годишно некадърно управление никога повече ГЕРБ?Те трябваше да изградят планова икономика , без кражби, без далавери, без корупция и без партийни назначения не само във властта, но и в правосъдието, а ние сме най-корумпираната държава в Европейският съюз. Станахме още по мафиотска държава благодарение на ГЕРБ!Никога повече - запомнете !!!

127

Анонимен

преди 1 година

може да е велик шахматист но какво разбира от българска политика та изразява мнение

126

Велик, иначе

преди 1 година

Тука нещо се е объркал...

125

Анонимен

преди 1 година

До 147Ам защото народът е про..ст и иска пр..оста.ци да го управляват, умните не галсуват за маф..иота борисов...освен ако не ги е купил както нормално става....