10

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нещата започват да се избистрят. Руснаците напуснаха част от Харковска област за принудят властите в ДНР и ЛНР да се забързат с референдумите. Влязат ли в състава на РФ двете републики, тогава кремълския джудист и хокеист може да мобилизира и един милион армия, да прегази украинците за десетина дни и войната да приключи. Използването на наборни войници за защита на чужди републики не е оправдано.

9

Анонимен

преди 1 година

ДНР ЛНР Херсон и Запорожието са фактически руски, остава една йартийка само да го декларира и форумните бандери ще окапят

8

Бай Дрън

преди 1 година

Да, би оправдало пускането и на наборници и в битката. Все повече се убеждавам, че Путин тръгна неподготвен за тая битка. Да, така или иначе Украйна пак щеше да нападне самообявилите се републики и пак щеше да има военни действия, но на Русия и трябваха поне още 2-3 години подготовка, които нямаха.

7

Mr . STARBUCKS

преди 1 година

Да му припомня на Медведев, че него вече никой не го брои за слива. А за референдума..... ако искат да почувстват гъдела на HIMARS ,нека се пробват.

6

Анонимен

преди 1 година

то украинската армия е на 10 км от Донецк, ама тоя продължава да говори за някакви митични ДНР и ЛНР:)

5

бай Ламби

преди 1 година

Митя, алкохола не е играчка за малки деца Митя!

4

Vivax

преди 1 година

До Анонимен 1Питай Глиги , дето си е дигнал дебелия *** до Украйна, да ти обясни геополитическата игра.

3

Добре бе

преди 1 година

Ама как да стане ? Като губите войната!

2

Дони

преди 1 година

Още един неизтрезнял...

1

Анонимен

преди 1 година

Поправете ме, ако греша, но нима на 23.02 Путин не подписа указ, признаващ независимостта на ЛНР и ДНР? Защо сега е "от огромно значение" тези две "независими държави" да се присъединяват към Русия? За един прЕАтел питам...