235

Анонимен

преди 1 година

Урсула го е притиснала до стената с нейното жълто синйо дилдо и вика: Газ наш!

234

Истината

преди 1 година

И кой ви каза че е "притиснат до стената"????:) Пак ли някакви "мозьчни тръстове" или "британското разузнаване"??:):) Кой е пртитиснат до стената и се гърчи , всеки го вижда! За какво му е на Путин да ползва ядрено оръжие в украйна след като може ако иска да я изравни за седмица и с конвенционално. Просто не му е това целта. Затуй кара бавничко шиша на скарата.

233

Анонимен

преди 1 година

Те американцити и в Афганистан 20 години говореха, че печелят амЪ ..а талибана даже нямаше ядрено оръжие!

232

Анонимен

преди 1 година

Тези планове за победа над Путин на разни американски "мозъчни тръстове и съветници" са смъртно опасни за самите сащ -- много лесно могат да се хлъзнат надолу по наклонената плоскост. Никой няма да им помогне, а ще ги засилят надолу. Във всеки случай в момента и сащ и Русия имат един и същ интерес -- отслабване и унищожаване на ес. А начело на ес стои една предателка -- европейците са толкова наивни и не осъзнават, че ги водят на заколение.

231

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 261. Ти си карал казарма 70-те години и затова си стрелял много. Ние които сме служили по време на демокрацията имаме много малко стрелби, защото офицерите пестяха патроните. Само кашиците стреляха много. Аз съм служил в Севлиево една част и там давахме постоянно въоръжени караули в града и в планината близко до Севлиево. За по-младите които не са карали казарма ще кажа,че единственото важно нещо което научаващ в българската казарма е че свикваш да спиш много малко и свикваш с мизерията.

230

Анонимен

преди 1 година

Те САЩ и Русия една конвенционална война не искат да започнат, па вие ядрена!! Само проксита използват..

229

Македонец

преди 1 година

274 Запада знае, че русия не може да спечели! Сега играта е до кога ще издържи русия на ударите на ВСУ, по цялата линия на фронта, и кога руската отбрана ще колабира отново, като под Изюм! Въпросът с ядрените оръжия е медиен локум за дъвкане от разни хонорарчици " специалисти". Путински ядрен удар по Украйна е край на историята за русия и плешивия го знае добре!

228

Путин

преди 1 година

Притиснат до стената и любимата ми сееекс поза! Възбужда ми още повече!

227

пецата

преди 1 година

на това се надяват краварите , така дълга им и дълговете на всички "развити" западни държави ще се занули и ще започнат от начало да крадат света, технологиите са в тях, това че 1/2 от населението на земята ще загине тях не ги интересува толкова много , който държи технологиите той диктува какво ще се случва в света

226

Анонимен

преди 1 година

Каменната ера никога не е свършвала. Много племена живеят в каменната ера. Ще живеем като тях. Едно племе на остров до Индия скоро навлязло в желязната ера чрез откриване на корабокруширал железен кораб на брега. Режат си от желязото и си правят оръдия на труда и оръжия.

225

Анонимен

преди 1 година

"Руската ядрена мощ е надценена." -- пример за "nonsensical" изречение на лице, което не разбира това което казва. При всички случаи руската ядрена мощ е повече от достатъчна.

224

Lina

преди 1 година

Риторичен въпрос.

223

Анонимен

преди 1 година

До 267 по твоята логика Русия да даде ядрено оръжие на Северна Корея, Палестина ,Иран и Венецуела. Много си Tъ.п Саше много

222

Анонимен

преди 1 година

Запада не дава на Украйна оръжие за да спечели а да се защитава! Не и дават офензивни далекобойни и тежки оръжие колкото и да им се моли Украйна! Със защитни оръжия никога не можеш да спечелиш една война! Западът ЗНАЕ че Украйна не може да спечели..

221

Анонимен

преди 1 година

До 267 по твоята логика Русия да даде ядрено оръжие на Северна Корея, Палестина ,Иран и Венецуела. Много си Tъ.п Саше много.

220

Анонимен

преди 1 година

"Когато българската империя е съществувала рашистите още не са познавали огъня." -- Много съмнително твърдение -- във всеки случай така нар. "българска империя" е загинала -- не точно през 1396 год. а доста преди това. Когато турците са дошли те са заварили няколко малки и слаби царства, които лесно са завладели едно след друго с помощта и на предатели. Но българските историци не могат и не искат да говорят по въпроса подробно.

219

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще даде тактическо ядрено оръжие на Украйна. Украйна ще отвърне с тактическо ядрено оръжие. Хаймерсите имат и такова оръжие.

218

Анонимен

преди 1 година

Едно време съюзникът ни Хитлер искаше да направи в Тракия долина на химията. Сега съюзникът ни ФАЩ иска да направи в Добруджа долина на химията!

217

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще замине "демокрацийката " във въздуха май ?!

216

Бесен

преди 1 година

Путин е Г О В Н О, което скоро ще бъде изхвърлено на бунището на историята! Единственото добро нещо, което успя да постигне, е да върне Русия 50 години назад. И се радвам на това не защото мразя руснаците, а защото вероятността от там да дойде нещо друго освен поредния тиранин с претенции е нищожна. Сега, след като им подрежат крилцата, поне няма да могат да вредят на нормалните народи.