122

Анонимен

преди 2 години

Опасно е, каза руското посолство ... и дори се очакват 'спонтанни' фермерски протести, каза руското посолство.

121

Анонимен

преди 2 години

До 129 Анонимен Рестанете с това РАДИПАКТИВНО зърно от Украина. ЕС изпрати специалисти там и въпреки бомбардировките от Русия, АЕЦ им няма пробив. Вие луди ли сте или да?Защо си измисляте пак? _________________ ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ВЯРВА! БОЖЕ, КОЛКО МОЗЪК ТРЯБВА ДА СЕ АМПУТИРА ЗА ДА СТАНЕШ ВЯРВАШ?

120

Анонимен

преди 2 години

До 122 Анонимен да жена си и при това не особено надарена имам в предвид ментално! Щом си отново за ПП значи е вече потвърдено с печат и подпис! От такива като тебе за съжале-ние България изпадна от индекса на развитие! Отново за съжаление такива като тебе с едночислени IQ-та ни спират развитието, защото не могат да вдянат кога ги пързалят или държат за парапета!

119

Безопасен

преди 2 години

Опасни са нашите алчни зърнари, които спекулират. Оправданието беше липсата на внос и войната. Някой помни ли? Сега пък проблем стана, че влиза жито на реалната си цена и пак писнаха. Този път номерът няма да мине. Това жито храни целия свят и ако имаше проблеми, нямаше да е така! На някои просто им се услади да продава скъпо и хлябът да е 2 лева. Това не са реални цени! Сега няма да има Майбаси, ще се ограничат до Мерцедеси само! Хлябът на двойна цена, но заплатите не са.

118

Анонимен

преди 2 години

Рестанете с това РАДИПАКТИВНО зърно от Украина. ЕС изпрати специалисти там и въпреки бомбардировките от Русия, АЕЦ им няма пробив. Вие луди ли сте или да?Защо си измисляте пак?

117

Анонимен

преди 2 години

Никой (и Брюксел, ЕС) НЕ НИ Е НАРЕЖДАЛ НИЩО да използваме фуражно зърно за хляб. Това са си го решили гигантите български производители, да ни хранят с това и никой не ни е казал даже. Разбра се преди около два месеца, като тези мишки-гиганти започнаха да протестират срещу укр.зърно, което минава ТРАНЗИТ в ЕС. За да не изгние там и за да могат да бъдат нахранени страни в които има ежедневен ГЛАД. А не страни като БГ,които си имат зърно и си ядат фуражното зърно с удоволствие,защото др им е скъпо

116

Анонимен

преди 2 години

А ако е замърсено житото на Украйна, кой го замърсява... ами не си стои мирно у дома, ами е тръгнал по чужди земи да го замърсява! Безумие!

115

Анонимен

преди 2 години

Украйнското зърно било 200лв тон което ще рече килограм брашно 0.40 а брашното е 1.50 хляба е поне 2 лв кой прибира парата от разликата

114

Анонимен

преди 2 години

Опасно е за зърнарите с майбахите и бентлитата.

113

Анонимен

преди 2 години

До 119 Анонимен Защо наще производители не изнасят зърното както прави Украйна. Какво им пречи-качеството ли? . . . Причината е, че българското зърно е фуражно (така е наредено от Брюксел), а украинското се води като за храни! Така както украинците ни спряха южен поток като не членове на ЕС сега ни отработват със зърното! Това са нашите партньори от ЕС, а също и нашите Харвардски локумаджии! Който избира ПП е предател! Този път ще съм безапелационно за Възраждане - те са наред сега!

112

Русия

преди 2 години

Ний няа и такваз лаборатория *** ти вечи знайш. Платено

111

Анонимен

преди 2 години

До 121 ако не си компютърно неграмотен, а явно си - "Анонимен" го слага сайта,а не аз!Да,жена съм, затова пиша така. Анонимен го слага сайта днес.бг, а не АЗ.Мисли си за собствената си полова ориентация, щом техническа подробност ти прави впечатление. Явно си забелязал че пиша като жена, и в това няма грешка. Винаги така пиша. Защото съм жена, когато Гугъл и тех.подтобности не ме поправят без аз да искам. Глупаво твое изказване, ТВЪРДЕ МНОГО ВРЕМЕ ТИ ОТДЕЛИХ!!!

110

Анонимен

преди 2 години

До 116: ние, българите сме фашисти и нацисти според РСМ - да нападнем РСМ като Путин Украина и да ги освободим ли? Или да не им слушаме глупостите на РСМ. И Вашите глупости също? Хахахаха

109

Анонимен

преди 2 години

До 98 Анонимен. . . Малко български! Щом си малко ядосана си АНОНИМНА, а не Анонимен! Има мъжки и женски род на български освен, ако не си рендосана!

108

Отговаряйте

преди 2 години

Някой ще каже ли кой е купил украинско зърно

107

Анонимен

преди 2 години

Защо наще производители не изнасят зърното както прави Украйна. Какво им пречи-качеството ли?

106

Хетеро като метеро

преди 2 години

Оправете ми живота , драги хора, ще бъдете позитивно впечатлени!

105

Анонимен

преди 2 години

Някой ще каже ли кой е купил украинско зърно

104

Анонимен

преди 2 години

Путин подчерта, че американците изнасят собственото си зърно от Украйна. "Американците като цяло са прагматични хора. Когато говорим за износ на зърно от Украйна, знаете ли кой го изнася? Американските компании притежават по-голямата част от това зърно. Оказа се, че земята в Украйна отдавна е продадена на американски компании, това е тяхно зърно, те изнасят своето зърно"

103

хлебар

преди 2 години

Много лесно ще разберете от какво зърно е направен вашия хляб. Ако хляба е черен житото е от Русия, ако хляба е бял и пухкав житото е от Украйна. Ако пък хляба е длетав и сив бъдете сигурни че това е българската фуражна пшеница