41

Анонимен

преди 1 година

Само ни дайте малко почивка от тез и от кралицата, че вече ни се повръща.

40

Анонимен

преди 1 година

ТОЗИ ГЛУПАВ ЧОВЕК ГОВОРИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

39

Анонимен

преди 1 година

Министър на външните работи се казва Буяр Османи, а председателят на парламента Талат Джафери. Ех... макета... Имате АЛБАНСКИ за официален език. А тия двамцата са точно такива. Що за име е Северна Македония, бе? Вие сте подигравка с картата на света. Все едно аз да се пиша северно родопчанин?!? И още нещо... Никой тука не е горил техен флаг. Никой не го е тъпкал. Тия дават ли си сметка, че половин Столипиново ако им пратим на една екскурзийка и цяла тухла после няма няма да има, а след 9 месеца?

38

Буярчо

преди 1 година

България все още нищо не е получила,оти няма промяна на Конституцията.И ако това не се случи преговорите ще бъдат стопирани,замразени,или както си щеш го наричай и резултата ще бъде не знам си колко на нула още години в чакалнята.Но Вие това си заслужавате!С дребни Югославски тарикатлъци в днешния свят не става!

37

Коко

преди 1 година

Вас кой Ви бръсне за сливи и Ви брои за живи?! Стойте си в измисления свят и кло.аката. Истината ще излезне наяве, не е въпросът дали, а кога!!

36

Анонимен

преди 1 година

Факт, тези които мислят да гласуват за ПП, ДБ и БСП трябва да разберат, че гласуват за национални предатели, което автоматично поставя гласувалите за тези партии също като национални предатели!!!!

35

Албанец

преди 1 година

Не разбирате ли че това изказване е 100 '/. За вътрешна консумация. Няма нищо общо с България. Целта е да се убедят хората в РСМ че референдумът е безмислен. ВМРО-ДПМНЕ са се побъркали от една страна воюват с Албанските партии и Албанците от друга с България само за да спечели електорат.

34

До 24

преди 1 година

Искаш, ама няма. Затова ще си тъпунгерче като всяко кравофилче

33

Анонимен

преди 1 година

До Истината И къде ще ни заведе ***...в Евразийският съюз...тръгни след бръмбар,та да те заведе на л......

32

Истината

преди 1 година

Единствената алтернатива за България е Възраждане. Всички останали са мекотели.

31

Анонимен

преди 1 година

И техните управници лъжат здраво,само и само да не се състои Референдум.....защото не се знае крайният изход.А доколкото с точките...не 3 на 1...а 4 на 0 за БГ....Гаранция...

30

..

преди 1 година

да изметем агресорите от пъпъ

29

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

28

Анонимен

преди 1 година

На 2-ри си припомнете коя партия продаде България с вдигане на ветото и коя партия и помогна

27

Анонимен

преди 1 година

Македония = Украйна = Косово = Тайван. Едно и също от един и същи режисьор.

26

Близко бъдеще!

преди 1 година

Нещата имат по-дълбоки корени. Когато от политическата карта изчезнат създателите на измислената македонска идентичност и език, а това са Кремъл и Белград, нещата ще си дойдат на мястото. Иначе, националните ни предатели също ще изчезнат, нека само войната в Украйна свърши и Байдън въведе Новия световен ред.

25

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

Този има вид на човек, който харесва мъже да го... обичат...

24

Стамат

преди 1 година

"Въпросът за промяната на Конституцията измести дебата за идентичността от това кой какъв е бил някога в дебата за правата на човека. Това е една голяма победа за нас, защото изместихме дебата за правата на малцинствата и правата на човека", каза ОсманиИдеално за ЕС, където, ако не правиш каквото ти казват, си втора ръка човек. Супер ще се впишат в европейските идеали.

23

Анонимен

преди 1 година

А когато дойде студената зима,на какъв език ще молите българите?

22

Анонимен

преди 1 година

*** е оправила 3 *** искаш да кажеш