3

турчин

преди 1 година

всичко вече е турско и Гърция и България, ние турците ви купихме всякак, продажници, вие хвалите повече Турция и пазарите в Турция, и плюете България, с гърците ще имаме проблем, те за разлика от българите, не са продажници, но в Турция сме 87 милиона, 45 милиона гастербайтери в Западна Европа, сега руснаците вложиха 100 милиарда за 5 месеца в турската икономика, гастербайтерите още 50 , туристите още 50

2

турчолята

преди 1 година

В Турция в момента е нещо подобно на Путинова Русия. Хипер инфлация, безпаричите, няма да е лъжа ако кажем, че в Анадола ни е направо глад и мизерия. Има населени места откъснати от света. Да, около Стамбул и Анкара е добре, но само там. Да не говорим, че турската армия не се слави с особен боен потенциал. До 1989г. трепереха от българската народна армия та знае ли се. Имахме такива ракетни установки, че Истамбул можеше да изчезне за 1 час. Но... Иначе гърците са си бойни, няма да се дадат.

1

Анонимен

преди 1 година

българите го оспорваме. това са наши земи, а вие сте нация от номади и отцепници като макетата формирани преди 80-100 години. елините изчезнаха 5 век, вие сте евреи, африканци, варвари и т.н.