222

Анонимен

преди 1 година

Аз искам референдум всички политици да си ги внсесем от чужбина и на договор, ако не изпълняват да биват уволнявани.

221

Възраждане

преди 1 година

Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!!

220

др0гаре путьо

преди 1 година

дали ще го влачат по краснаяСволоч както кадафи по прахоляците на Либия, или ще го застрелят немедлено......от пасольството също могат да коментират.

219

АнонимеН

преди 1 година

ВСИЧКИ АНЕКСАЦИИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО СА АБСОЛЮТНО АНУЛИРАНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА !!! СКОРО И БЕЛАРУС И СИРИЯ И УКРАЙНА ЩЕ БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ А ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В МОРДОРСКВА ИЗБИТ!

218

Да се готви Крим

преди 1 година

ако там остана някой след инцидентът с тютюнопушенето.....

217

До 306

преди 1 година

Е много упорит,луд умора няма.А след 13 в.какво се случва,вечно ли Волжко камска България е монголска или васална.?А през 16 в. по времето на Иван Грозни какво се случва с Казанското ханство?Жалко,елементарно хибридно недоразумение си и злощастна руска ***.

216

Светът

преди 1 година

Драги ***,учете значението на думата репарации.

215

Анонимен

преди 1 година

Лебедовата песен звучи постоянно в кратуната на кремълския диктатор.

214

Анонимен

преди 1 година

Жената на Песков отмаря в Гърция, троши чинии по таверните, пръска евраци по магазините. А руските войничета от бедните раьонони Русия които мъжа и праща да умират по полетата в Украйна в борбата с западния агресор! Ей това се вика Руски стандарт на живот. Кой както се уреди.

213

Анонимен

преди 1 година

Мистър Хаймърс е строг,но справедлив!

212

МДА

преди 1 година

УКРАЙНА КАЗА НЕ НА ФАШИЗМА! *** ***!

211

Анонимен

преди 1 година

Генералите ще направят преврат... Путин е пътник.

210

Пацо

преди 1 година

В Русия готвят нещо на Путин.Джуджето ще увисне скоро

209

Анонимен

преди 1 година

И друг път не се опитвай да си играеш в интернет Мирославе. Че ще влезеш пак в затвора. Приискало му се да бъде Атила...

208

Анонимен

преди 1 година

304 както ти казах вече такава държава няма. Чети *** платеноВолжко-български сили обграждат и разгромяват монголците. Според местни устни традиции, след като последните са обградени, прабългарите започват да ги избиват и само 4000 души успяват да избягат, а останалите са пленени.Години по-късно монголците начело с Бату хан се завръщат, за да унищожават държавата, и след дълга и кървава борба я присъединяват към Монголската империя

207

До 297

преди 1 година

Общо известни исторически факти за Казанското ханнсво и Иван Грозни през 16 в.не са платени г- не.Явно не си добре!,Може да ни ти се нравят затова,че обожествяваш рашизма в днешно време,но е факт че разрушавайки цивилизацията на волжките българи,натикването им в ъгъла на историята за да не знае за тях,а единствено русите да използват тяхното развитие като свое и пред света,е това харесва ли ти?Центъра на Москва!

206

От Вселената

преди 1 година

ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРА "ЕДИН КАН - ЕДИН БОГ - ЕДИН НАРОД - БЪЛГАРИ"

205

АнонимеН

преди 1 година

НИКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЕ ЗАЧИТА ВЕЧЕ РЕФЕРЕНДУМИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!! ТЪЙ, ЧЕ ПУТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ НЕ САМО В УКРАЙНА НО И В СИРИЯ И БЕЛАРУС И ТО СЪВСЕМ СКОРО А ЗЕМЯТА ТАМ ОСВОБОДЕНА ОТ ТЯХ!

204

Анонимен

преди 1 година

Очаква се Блажев - Атила да влезе пак в затвора.

203

Анонимен

преди 1 година

293 Е аз знам кой е гьобелс и какво е правил. Историк аз не съм. И не съм казвал че съм. Но ти пък изобщо не си. Платено лекке си.