419

до 446

преди 1 година

Сопоко , не се притеснявай - западняците имат доста повече пари , технологии от сибирската империйка и могат да плащат докато джу-джето не го разкара собствения му народ. И като гледам - точно натам вървят нещата.

418

Аноним

преди 1 година

Няма шанс русия, по добре да приключат и да има примирие. И без война живота става по труден

417

Анонимен

преди 1 година

дано скоро украинците да успеят да се освободят от руските окупатори и войната да приключи! не са необходими жертви нито украинси, нито руски, живота е един за всички ни!

416

николо ставери

преди 1 година

ТРИ ВЕКА МИ МИЛИ ДРАСКАЧИ

415

николо ставери

преди 1 година

СМЕШНИ СТЕ С ТАЯ ПРОПАГАНДА РУСИЯ ЩЕ ВИ ДЪРЖИ ЗА НАЗИДАНИ ПОД ОФАНЗИВА НЕ ГОДИНА И ДВЕ И ТРИ АКО ТРЯБВА ТРИ ВЕКА

414

Анонимен

преди 1 година

Комика Зеленски направи за смях лилипута

413

ХИЧ0

преди 1 година

Велико унижение за жалката Русия

412

Анонимен

преди 1 година

До "До НАТО феновете" - за разлика от рашистанците, украинците си освобождават държавата, а не ходят в други държави да убиват населението, сеш се?

411

Анонимен

преди 1 година

Всички обикновени хора са жертви. САЩ и УКРАИНА И РУСИЯ знаеха, че ще има война. Никой не няправи нищо за да я отблъсне и да угаси напрежението. В крайна сметка на бойното поле отидоха обикновенните хора които се изтребаха един други, докато преди това са си били комшии и много от тях дори са имали общи познати. Тия на високите етажи са отговорни за смъртта на много народ. Но проблема е, че народа ражда такива управници защото народа е такъв като цялост.

410

Лилипутин

преди 1 година

сам ще си тегли куршума в бункера. На там отиват нещата лека полека.

409

Анонимен

преди 1 година

Бобиии, къде сиии, да ни обясниш за "прегрупирането" на рашистанците.

408

Анонимен

преди 1 година

Смях

407

Анонимен

преди 1 година

Зеленски си върна Харков от Путин без Путин да го е превземал............Рейгъновците на НАТО-КОНТРИ от приемственост изпращали на Зеленски кокаин,хероин вместо оръжия

406

Анонимен

преди 1 година

Ще поживеем и ще видим.кой казва истината и кой лъже.

405

НЯМА КАК

преди 1 година

Русия на Путин да е суперсила като 60% от населението още използва външен ке...еф.

404

Анонимен

преди 1 година

Който има повече акъл бяга, защо да умира заради миризливеца Путин. Отиват на фронта подмамени от 240 хиляди рубли заплата, още първия ден в който се срещнат с украинците виждайки умиращите солдати около себе си на руснака му светва лампичката че Путин го е прекарал грозно и започва да мисли как да отърве кожата от тая месомелачка в която доброволно се е натикал.

403

Войниците на Путя

преди 1 година

идат като тигре, бегат като овце...

402

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой,как и от къде бяга,ама хиляда жертви за последните 24 часа ми се виждат твърде много,дори и за*победителите*украинци!

401

До НАТО феновете

преди 1 година

Не бързайте да се радвате. Още нищо не е приключило. Никой не е капитулирал. Като влезете на Червеният площад тогава може (но пак не е сигурно) да се радвате че сте спечелили. Дишайте. То и Хитлер през 1941г вече виждаше златните куполи на Кремъл и се стягаше за парад на победата а Наполеон Бонапарт дори влезе в Москва и....четете историята ! Вие (фашистите) сериозно ли си вярвате че Русия ще предаде или пък че ще приключи от глад студ и без ток. Или че ще остане без боеприпаси и техника ?!?!

400

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво странно се вижда на рисофилите,че руската армия бяга.Те осъзнават,че са агресори.Това не ВСВ и да се бие за родину за Сталину.Украинците от своя страна бранят родината си добре въоръжени от Запада и много мотивирани.Да не забравяме,че и през ВСВ руснаците са успели да ударжът германците заради огромната военна помощ от САЩ.Така са имали време да организират собственото производство на оръжия.