10

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията е текущ проблем, а сериозният ни проблем е демографския, който е последица от ниските доходи. След 2009 инфлацията в Европа 11 години беше много ниска и бяхме ли добре? Не, пак си бяхме зле.

9

Някой

преди 1 година

До Hoqsan Господине Вие сте меко казано кон с капаци, инфлацията в страната е много висока към момента и хората губят по около 20% от стойността на заплатата си заради нея. За съжаление е така ситуацията в цяла Европа. А вие преди да коментираме е редно да се поинтересувате, имам достатъчно такива като Вас в държавата ни за съжаление!

8

Коце швепса

преди 1 година

Ногу скъпа мастиката

7

Hoqsan

преди 1 година

Вижте реклама за нещо, примерно във Фейсбоклука, коментарите отдолу. Масово питат за цената, по-пробивните бумъри са се добрали до нея и се почват едни излеяния на лелки и чичковци колко е скъпо, как искали такова, но едва ли някой бил можел да си го позволи. Конските капаци на очите на българският народ е проблемът. Единствено там...

6

Анонимен

преди 1 година

Основният ни проблем е демографската катастрофа заради мизерните доходи, а не инфлацията.

5

Да допълня...

преди 1 година

И Путинофилите.

4

Анонимен

преди 1 година

Съдейки по съдържанието на статиите, основния ни проблем е смъртта на кралицата. Други проблеми нямаме.

3

радомир

преди 1 година

Инфлацията е провокира главно от десетилетието на пеатането на евра от ЕЦБ. И това с хиляди милиарди евра, по подобие на САЩ. Сега някой трябва да плати сметката направена от евроуправниците и евродепутатите ни, и ние всички ще си я платим. И тепърва започваме да я плащаме, ще има още много за плащане.

2

Джо

преди 1 година

Така ли?А не са необразованите и мързеливи чиновници и крадци? Или пък криминалните елементи заграбило бизнеса и спекулиращи нагло с цените?

1

Алооо

преди 1 година

Не, чуждопоклоничеството и след това инфлацията.