28

Голям дипломат

преди 2 години

Няма що. Готов е да забие нож в гърба на всеки заради келепира.

27

Анонимен

преди 2 години

25 Е, сега Сърбия натисна да получи спешно дроновете, защото са нужни на Путин. Руският агресор поиска за ги купи неотдавна. Сърбия, катало вярна руска марионетка, се притече на помощ на Русия и побърза да купи дроновете, за да ги даде на руския диктатор.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 при4ините са две Китайски и на кредит ....Виж Румъния си купи байрактари

25

анонимен

преди 2 години

Толкова са хлъзгави тези, че не може да бъде. Няма как да възхваляваш Москва и същевременно да продаваш байрактари на Украйна. Дори и в бизнес интересите трябва да има поне малко морал.

24

Анонимен

преди 2 години

а и азерски а и сириски и ирански газ препродава взима и денгите на джуджака 4е и миротворец го играй ... а сърбите са много зле тук мафията е вързана за руската енергетика но напрактика България като държава няма нужда от кой знае колко газ но виж сърбия са яко в кире4а на тая тема

23

Анонимен

преди 2 години

Путин и Ердоган са диктатори и заплаха за БГ можеби досега не са се разбрали кой ще ни стъпче затова сме още цели добре че сме вече Нато и Ес че не ми се мисли как ще ни разпределят на парчета

22

Анонимен

преди 2 години

Русия има коз а Ердоган сега ще се възползва от всичко хем от Украйна хем от Русия ще жонглира и балансира свойте интереси това и ние сме го научили за 500 години Но кой уважава и може са разчита на партньорството на двуличниците ???

21

да знаете

преди 2 години

1 - ердоган играе ролята на миротворец 2 - единствената му цел е да влезе в Европа и 3 - турското знаме да се развява на всякъде където е било османска империя ! последното са лично негови думи .

20

Анонимен

преди 2 години

Гледайте фейса на Костадинов и днешното му видео - как прокуратура, ДАНС и целият държавен апарат се опитва да го гърчи, задето свали украинското знаме. Това е държавник с национален интерес, а не като Кирчо и Кокорчо на повикване от Козяк.

19

Абе

преди 2 години

Единствената цел на кресливия "геополитик" Ердоган е да отвлича вниманието на турците от икономическото си фиаско и жестоката инфлация в Турция. Ще се съюзи и с дявола само и само да оцелее на поста си. С Путин са си лика прилика!!!

18

До 10

преди 2 години

Абсолютно. Сърбия изрази желание да закупи голям брой Байрактари и е готова дори да ги предплати. Тези дронове ще са за Сърбия наужким. Русия ще ги плати и ще бъдат доставени на Русия защото Иранските се оказаха неефективни. Турция започна производство на копия на Ф16 с по малък размер и през 2023 ще бъдат продадени 25 броя на Бангладеш. По евтини са от Ф16 и по малки по размер. Двигателите са турски. За пръв път Турция прави реактивни двигатели. Другото копие на Ф16 пък е с вносни двигатели.

17

Анонимен

преди 2 години

Колко е жалко да използваш смърта и войната за да печелиш от войната на другите да нямаш ясна позиция са въртиш и да сучеш за да се напечелиш Всичко е точна и ясно има агресор и жертва няма средно положение а ти търсиш под вола теле за твоя сметка

16

Анонимен

преди 2 години

Вече всеки бяга от зелената хамериканска хартия, която беше милитаризирана от краварите.

15

До 14

преди 2 години

Желю Желев с големия поклон пред американците, Костов - най-големият демон на прехода, НДСВ, ГЕРБ, Джендър България, ПП... да изреждам ли още козяци или ти стигат ?

14

Анонимен

преди 2 години

Сърбия лоша имитация на България. Вучич поиска от Ердоган сърбите да пътуват до Турция само с лични карти, като българите.

13

Анонимен

преди 2 години

Ердоган не се намести типично по османски ще печели отвсякъде не харесвам двуличие и лицемерието но за съжаление и ние в момента с това служебно правителство сме долни лицемери и лъжци

12

Анонимен

преди 2 години

До До 8 "То щото за 33 години роби на САЩ направо цъфнахме и вързахме." Кой бе? :)))) Гоцето Първанов, Премянов, Овчаров, Станишев, Виденов, Радев, Нинова, Орешарски, Вигенин и Маринов ли са "САЩ" :))))

11

Анонимен

преди 2 години

каквото и да мислим за него ...голям търгаш е ще каже каквото искад да 4уят в шу,,мдия ще гепи па4ката и кю4ек ще играе

10

Анонимен

преди 2 години

Русия купува от Турция дроновете "Байрактар", чрез замаскираното посредничество на Сърбия. Сърбия ги купува от Турция, после ги дава на Русия. Пред заспалия ЕС.

9

До 8

преди 2 години

То щото за 33 години роби на САЩ направо цъфнахме и вързахме.