86

Анонимен

преди 1 година

До ИГРА ЗА ДВАМА Обидени няма :)))) а Запада казва какво е готов да плаща. На руските мутри нали това им е целта - да съсипят Европа, значи това ги устройва напълно. Ще видим кой ще клекне пръв :)))) Сега ситуацията е като на фронта в Украйна: докараха го до равновесие като и двете страни търпят щети. Ще видим кой ще отлепи и ще стане ясно още в близката една година :)))) Само не искам да чувам детски плач, ако руските терористи започнат да рИват за "договори" :)))

85

Края на запада

преди 1 година

Анамнеза: удар с таван

84

Анонимен

преди 1 година

хората се карат на Путин в Русия, че е прекалено мил. трябват ти няколко ядрени ракети на Великобритания, вечният враг на Русия и още една на Полша, на най-русофобската страна в Европа, за да изтриеш Хохлов с кама, така или иначе не можеш да ги поправиш и продължавай да живееш в мир. той е твърде мил, твърде внимателен, необходимо е да бъде твърд, остър, агресивен с враговете, тук харесваме Рамзан Кадиров, ръката му не би трепнала, за да натисне бутона

83

ИГРА ЗА ДВАМА

преди 1 година

До Анонимен: "Всичко, което Русия прави има за цел покачаването на цените." - А Всичко което прави запада със газовия шантаж цели свалянто на цените. - алъш вериш! Що си обиден?

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87 "ама цените за ес не се определят от Русия" Напротив. Всичко, което Русия прави с газовия шантаж, има за цел покачаването на цените. Включително лъжите, че договорите в рубли гарантират доставки, че причината за спирането на доставките са технически и т.н. Това няма нищо общо с пазарни правила, а си е чист мутренски рекет. Нищо чудно, самия Фюрер в Кремъл си признава, че методите му са същите като на улицата в Ленинград през 90те. Когато си отрасъл мутра, правиш като мутрите.

81

Закон на Мърфи:

преди 1 година

- Всеки има и идеи които не стават за нищо!

80

Анонимен

преди 1 година

Европейските бюрократи уверено бутат Европа към пропастта! Така им нареждат американските началници...

79

ОТ космоса

преди 1 година

Я ЕС направо а се оринтират до ресурси от космоса - там тавана е доста по-нависоко! :) опа - ама то и ракетите искат гориво и то бая - не се сетих!

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 Освен да правиш флейм не виждам да имаш цел. Какво "гледаш във Фейсбук" си е твой проблем. Самия факт, че използваш фейсбук за фактите ти, говори достатъчно.

77

Фарс

преди 1 година

Таван на въздуха в трабата могат да сложат, защото газ няма кой да пусне. Бъдете сигурни, че руснаците няма да продават на загуба! По-скоро ще преориентират газта към Азия и ние ще останем с пръст в уста, ама явно трябва да поседите малко на студено да ви изтрезнеят празните глави.

76

Таван на глупостта

преди 1 година

По - добре да поработят в ЕС по тая тема!

75

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Русия се възползва от правото си да определи при какви условия ще търгува с ЕС - Нито капка докато не ви дойде акъла в главата." Ами, значи, всичко е ясно :))))) Няма да има бизнес. :)))

74

Анонимен

преди 1 година

До 71 тука има един пример с проверката на факти от фейсбук.има снимка и е мн смешна. Някой е постнал мъжът има пeнuc,а жената вaгuнa. И отдолу проверка на фактите- новината съдържа неверни твърдения,според независими експерти мъжете могат да имат пeнuc и вaгuнa ,a жените вaгuнa и пeнuc. Че дотука с твоите проверки на факти ,ходи да си биеш поредният бустер

73

Анонимен

преди 1 година

А таван за американския газ ще има ли

72

Анонимен

преди 1 година

До джо "първо създадоха хаоса" Хаоса го създаде руския тероризъм. Германските политици (без изненада) мислят като нормални хора, живеещи в 21ви век, а не като побеснели фашистки диктатори, с какъвто се оказа, че си имат работа. Едва ли можеш да обвиняваш един човек, че е .... нормален.

71

Боби

преди 1 година

До джо Да Джо за сжаление има го и този "ИНЕРТЕН" проблем.

70

Анонимен

преди 1 година

Пак много "загрижени" за Европа русофили са скочили върху клавиатурата.

69

Анонимен

преди 1 година

До 71 кви антиваксъри бълнуваш? Ходи си бии новият бустер за омикрон. Приятелката ми е 3 ваксини и от февруари има постковид според здравният министър ваксините предотвратяват това. Балдъзата и нейният мъж са с 3 ваксини и 2 пъти преболедуваха. Имам десетки примери в моето обкръжение.ама ти ходи си бии бустера и си пусни телевизора да ти казват колко добре си направил, а те да се кефят колко богати са станали .

68

Боби

преди 1 година

До Анонимен "ЕС се възползва от правото си да определи при какви условия ще търгува с Русия." Русия се възползва от правото си да определи при какви условия ще търгува с ЕС - Нито капка докато не ви дойде акъла в главата. Още нещо Руски санкции срещу всеки прекупвач препродаващ Руски Газ за страните от списъка. 1. Ограничаване на продажбите 2. Спиране на продажбите - Ефекта ще е ЛЕ ЛЕ *** *** ЛЕЕееее ... ТУП

67

джо

преди 1 година

до анонимен 56 Германските политици, са много инертни. Тези хора са свикнали на улегнал , поставен на релси живот и реално ще разберат какво става, едва когато ги наритат избирателите. първо създадоха хаоса а след това започнаха да осъзнават положението. Да се изяснят картината ще им е необходима поне една година за мисловна дейност.