124

Анонимен

преди 1 година

Каквото имат на парада на червеният площад това е. Вече и за децата е ясно, че Русия е огромна но куха.

123

До НАТО феновете

преди 1 година

Много вярвате на Козяк пропагандата. С кой акъл нормален човек би повярвал че Русия ще остане без боеприпаси и техника за няколко месеца полувойна ? Така си мислиха и Наполеон и Хитлер. Военните заводи в Русия винаги работят на пълни обороти и едва ли знаете колко са и каква продукция изкарват. Откъде разбрахте какво количество боеприпаси има в руски складове ? Май е точно обратното, европейските арсенали са празни. Вервайте че Русия щяла се предаде и да умре от глад и студ ! А тук какво става.А

122

Анонимен

преди 1 година

А русофилите толкова се тръшкаха, че Украйна "нечестно" се снабдява с оръжие от други държави

121

Анонимен

преди 1 година

Защо използваеми пияният мужик говори перфектно корейски и китайски едновременно.

120

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха, това е най-големият виц. Непобедима Русия с мощен военен арсенал, първо купува дефектни дронове от Иран, сега ще купува железа от Северна Корея. Като се има предвид езика на който са, веднага стават неизползваеми. Или не тук един алкаш ни убеждаваше, че китайският и руския са сходни езици?

119

Анонимен

преди 1 година

Ами като си изгърмяха ракетите по дървените Хаймарси на Украйна, така ще е!

118

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде! Дотам ли я докарахме?А великия Военнопромишлен комплекс на Русия спи ли или е в отпуск ?

117

Анонимен

преди 1 година

И какво излиза от"изводите в доклада"Русия въоръжена с корейско и иранско оръжие Еваа макята на Укрите отрупани със западни пушкала?Лошо Седларов,лошо!

116

Анонимен

преди 1 година

За толкова години "серийно производство" на Су-57 Русия е произвела само 6 самолета... САЩ са произвели над 1000 самолета 5 поколение...

115

Анонимен

преди 1 година

Кoмунетата години наред си цъкат фалшиви коментари и фалшиви плюсове и минуси, а сега започнали да плачат че и други го правят. При комунистите винаги е така, когато те мамят всичко е наред.

114

Анонимен

преди 1 година

Путин, ако се надява на КНР здраво го е закъсал. КНР вече показа, че няма никакво намерение да бъде на страната на Путин. Самият факт, че КНР арестува всеки граждански самолет на руските авиолинии и го предава на реалните му собственици, които са западни компании, е показателен.

113

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Това ли е силата на Могучая,да ползва наемници(главно мюсюлмани) отвън,да ползва чуждо оръжие. Каквото и да прави,Москва ще загуби,заедно със скапаните си азиатски съюзници( а те са 3-4 държави само).

112

r3v0lv3r

преди 1 година

До Бу-ха-ха-ха!Защото армата, сармат и с-500 са само прототипи, които нямат серийно производство и най-вероятно зависят от електроника, която не се прави в Русия. За това основният боен танк на русия е обновеният с френска електроника т-72.

111

Анонимен

преди 1 година

Кoмунетата мислеха, че само те могат да слагат изкуствени плюсове и минуси...

110

Анонимен

преди 1 година

До 121 Така е. Но няма да си купува както преди най-новия телефон през 2 месеца който се води американски,но се пройзвежда в Китай. Ще почне да го сменя на година. Няма да си смени микровълновата понеже вече му се вижда овехтяла. Ще си кара с нея понеже няма да му се дават пари за нова

109

Анонимен

преди 1 година

Нещо много се изнервихте русофилчета жалки? Ха-ха-ха!

108

До120

преди 1 година

Постовите са от едно индивидче,което не е твърде умно ама за сметка на това е упорито!Абе с две думи Умньоо!

107

Аман от фашисти!

преди 1 година

Мачкай,Вова! На запад нека си реват!

106

Анонимен

преди 1 година

Европеецът ще си остане основен купувач на евтините китайски стоки, просто защото няма да може да си позволи скъпи европейски стоки.

105

Анонимен

преди 1 година

До 112 Какво печели. Ще почне да продава повече на Китай. Обсче и заводите в Китай имат лимит. Ще поемат една част от газа която се е продавала на Европа. А останалата какво ще я правят. Освен това тепърва се задава криза и за Китай. Европееца е основен купувач на китайските стоки. Обаче сега като обеднее няма да купува както преди. Това значи,че заводите ще почнат да продават и произвеждат по-малко. Което ще доведе до спад на потреблението на газ. И руснаците пак няма да има къде да я пласират