157

Българин

преди 1 година

Някой украинофил е пуснал бота да цъка плюсове и минуси. Ама фактите са си факти. И не се определят от броя плюсове или минуси. Истината е, че "контранастъплението" на Украйна претърпя пълен крах с хиляди жертви и не са завзели абсолютно нищо. Въпросното село снощи се върна под контрол на Русия.

156

Стига глупости

преди 1 година

Развял знаме над една селска къща. Изобщо не са припарили укронацистите до Херсон.

155

Анонимен

преди 1 година

Когато нямаш пари за сериозни журналисти и оставиш нещата на стажанти средна ръка. Се пишат такива статии

154

Анонимен

преди 1 година

Това е някакво село, където укрите боцнали знамето, след което били смляни от руснаците. Ама сигурно е успех, знам ли...

153

асдаа

преди 1 година

Стига сте лъгали. Става дума за селцето Високополе (4-5 000 население) което е на 120км от Херсон. На окраинците развяването на знамето им струваше 2600 мъртви галоша.

152

Кимо

преди 1 година

Браво на Украйна!

151

Анонимен

преди 1 година

Добре, че е интернета, та украинците да спечелят нещо, че иначе въпреки огромната помощ от НАТО, до тук само губят територии

150

Истина

преди 1 година

Русия губи, Западна Европа губи, печелят САЩ и Китай. Реално САЩ никога не са имали война на тяхна територия, нямат загуби които да трябва да се възстановяват. Един пърл харпър и за тях това е края на света, ако имаше реални бойни действоя както в европа през 1вата или 2рата световни войни щеше да е на същото положение, но там не позволиха да има 2ра държава.

149

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Снимката е от освободеното село Високополе, до Херсон има още време - три-четири седмици.

148

nino

преди 1 година

Тъпо заглавие.Днес,съвсем откачихте с пекламата на нацисткия по същност режим.Какъв Херсон,навлезли на 5 км в сивата зона и победа.Малко по обективно,избити хиляди украински войници заради един самовлюбен циркаджия.

147

Анонимен

преди 1 година

До 170 Мачкай Вова!! Какво да мачка,той в такава каша затъна в Украйна? "Непобедимата" руска армия се оказа въздух под налягане,а фашистите са май в Русия!

146

Анонимен

преди 1 година

Хахаха.. както на змийния остров снимаха се и избягоха от там! На фона на колосалните загуби на човешки загуби и техника в това безумно контранаступление в Херсонска, поне нещо трябва да покажат като успех, каквото и да е !

145

Анонимен

преди 1 година

Смешници,като Главния клоун...

144

пуйката

преди 1 година

Оттам за два часа с автомобил се стига до Херсон,ако пътят е още асфалтиран и ако имат автобуси които да ги превозят и не ги спират за проверка ще забият знаме и над Херсон.

143

Анонимен

преди 1 година

Пак компоти, а не компютри...

142

Завод

преди 1 година

Украинската армия напредва. За няколко дни превзеха селото, а за 3 месеца рашистите едва успяха да победят един завод. Слава Украине!

141

Демократ

преди 1 година

Мачкайте рашистите до дупка. Тяхната история приключи. Сега Путин ще зарази с холера и чума цяла Рассия, за да обвини за това САЩ и ЕС.

140

Бай Чеп

преди 1 година

Красивото *** се развихря отново! Моме, между Херсон(град) и Херсонска област като понятия има гооооляма разлика. Ама нищо, нали си поне красива.

139

Dodo

преди 1 година

Скоро ще се издигне и над Херсон, така както украински войници издигнаха знамето в Берлин през ВСВ.

138

ПЕШО

преди 1 година

До АнонименГЛЕДАИТЕ ГНУСНИ ИНСИНУАЦИИ.ЗНАМЕТО СЕ ИЗДИГА НАД НЯКАКВО СЕЛО В ХЕРСОНСКА ОБЛАСТ, А СЕ ПИШЕ НАД ХЕРСОН.ВЪРВИ ИМ ВЯРВЙ НА ИНФОРМАЦИЯТА.