77

Край

преди 1 година

До 90 Вероятно Путин няма да ни пази от Ердоган след русофобната истерия която завихриха едно малко но много кресливо малцинство българчета, които разчитат на Козяк да ги прави министри и да гребат с големите черпаци от общото.Русия е взела участи в освобождаването на ВСИЧКИ балкански държави, а България я е направила буквално от нищото и от тотална 5 вековна безнадежност.

76

Анонимен

преди 1 година

Накрая ше вземеж джакплота, пак ще има търкиш спринг;)

75

До край

преди 1 година

И Путин ли ще ни пази от Ердоган?

74

Д-р Паскалев

преди 1 година

Пак го изпуснахме наш Веско.Любимото му занимание е да ръси глупости по форумите.Не му обръщайте внимание.Това е част от нашата терапия.

73

Край

преди 1 година

Русофобите да не забравят че граничим с Турция а не с Русия. Да не забравят че имаме турско малцинство в страната а не руско. Русофобите да не забравят че ако Бай Тошо не беше направил Голямата екскурзия сега щяхме да сме с 30 % турско население. Картите на България без Кърджали и Лудогорието да не забравят.Русофобите да не забравят ама не знам дали могат да вденат.

72

Анонимен

преди 1 година

Като започне войната, а тя няма да се забави Ердоган е на възраст.България трябва да спазва твърд неутралитет, тоест да гледаме резила на маляките, а те ще налазат по България да се крият от Ердогановите орди.

71

?!?

преди 1 година

Тоя пита ли цар Петър преди да говори ? Та може и Тервел да му отговори. Ядрени бомби трябват да затрият дворците на самозабравилите се, задно със семето им.

70

Анонимен

преди 1 година

подлите, ако ни бяха подкрепили след превземата на Одрин, нямаше да има Измир, но подлите са като руснаците, срещу християните

69

Анонимен

преди 1 година

Турция няма да напада Гърция без повод. Ердоган намекна че няма да извършат глупост като Русия. Целта на САЩ е отслабване на ЕС. По делата ще ги познаете. Доларът винаги е бил по евтин от еврото. В момента са изравнени. Ако Турция предприеме авантюра в Гърция ще има още икономически проблеми за ЕС. Малкия "Китай" с евтина работна ръка с население почти 90 милиона ще попадне под санкции. Русия - Украйна. Китай - Тайван. Турция - Гърция. Това са три американски пъзела. Но турците знаят за това.

68

До хааа

преди 1 година

Кашкавал, сирене и локум ли им дава? Сутринта в Одрин един ми заприлича на Мъск...

67

До хааааа

преди 1 година

Турците пак ли блокираха Артемис1

66

Турците

преди 1 година

с 20,30 кюрди в Сирия не могат да се оправят...

65

Анонимен

преди 1 година

Той Ердоган отдавна има намерения ние тука на Балканите всички да живеем отново под знамето на бившата Османска империя и той да е султана

64

До хаааааа

преди 1 година

Те турците по големи хакери от Бил Гейтс....

63

Стига глупости

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА: Гледай да не се з'адавиш от много хахакане.

62

Анонимен

преди 1 година

До От 51 Името е единственото автентично нещо!

61

Да живее

преди 1 година

Тракия!!!

60

Гадни диктатури

преди 1 година

Все повече мирише на 3СВ с тия непрестанни провокации. Пауза от 80 години без глобален конфликт влияе зле на колективното безумив.

59

Анонимен

преди 1 година

Божият народ са траките и те създават христианството. Всичко тръгва от култа към Дионисий Dionysus - Dio(n)Ysus. Християнството се въвежда от Император Константин и до ден днешен нестинарите, наследниците на божия народ, танцуват в жарта с икона на император Константин и майка му Елена. А овчарчето не е евреина Соломон Паси, а Максиминус Тракс, който става първия тракийски император на Римската империя и я ръководи от Панония.

58

Ердоган

преди 1 година

Е в предизборна кампания! Плаши гаргите!