199

АА

преди 1 година

До Гиб Мелсън Пак те фанахме в лъжа Мелчо, само в руските медии пише за 128 бригада че е унищожена! Ама то какво може да се очаква от руски ***

198

С.

преди 1 година

Телеграм е пълен с "опитите" на укрите. На думи клоунът е много силен, но най-силен е да препродава оръжие в трети страни и да хвърля украинските мъже на сигурна смърт. Качва снимки на "герои" с нацистки символи в инстаграм и после ги трие, когато почнат хората да питат в коментарите защо нацисти се наричат "герои"... Да живее украинската пропаганда :)

197

Анонимен

преди 1 година

Опит... Нищо сериозно.

196

Анонимен

преди 1 година

Опитът за връщане на Херсон е символ на глупоста. Тсзи войма има друга цел и тя се вижда.. Само слепия и глухия не я виждат.

195

Анонимен

преди 1 година

За каква увереност става на въпрос журналисти ? В уверенуста , че ще загинат още около 1500 укри ли ?

194

Случаен минувач

преди 1 година

Аз не съм специалист по военна техника, но са ми интересни тези хеликоптери с две перки, въртящи се противоположно. Руснаците много ги ползват. Може би са по-стабилни във въздуха от аналозите им с единична перка. Ако някой от коментиращите разбира от военна техника, моля да ми обясни. Представям си, ако укрите свалят само един такъв, какъв шум ще се вдигне. Ще се ознаменува като окончателна победа на Украйна.

193

Анонимен

преди 1 година

Бе кат пишете статии в подкрепа на укрите , що слогате снимки на руски воѝници? Да на би урките да се свършиха?

192

Анонимен

преди 1 година

Опитът за връщане на Херсон е едно голямо нас.и.ране. То затова е и само опит.

191

Гиб Мелсън

преди 1 година

Офанзивата на Зелински доведе до гибелта на 128-*** щурмова украинска бригада и ден на траур в Закарпатска област. Така пише не в руските медии а в украинските закарпатски медии. Украинските медии написаха: Вечна памет на героите!

190

Анонимен

преди 1 година

На някому правили му впечатление че Украина до сега не е поискала останките на Хрушчов, Брежнев и Горбачов. Така те почитат техните видни костни кокъли.

189

Анонимен

преди 1 година

Никога нищо нацистите няма да си върнат.Самите хора не искат да се връщат в Украина

188

Анонимен

преди 1 година

Хич няма да се очудиме ако до довечера на ГрюненШвайне не му докара прах за пране на мозъка тоя да дигне десница под 45гр, да изкрещи "Нах Бернин Зофорт гемахат ейна гроссе атаканте, шайзен солдатише украхунище" и да си купи билет за Москва.

187

КаквоВъзвръщане само

преди 1 година

С нимката показва че двама руски войника са достатъчни Русия да си възвърне окупирания от укерутните сили град Херсон. Дваната са добре облечени, солидно въоражени, зипълнениса са с гордост че те двамата са избрани да възвърнат града на Русия.

186

Анонимен

преди 1 година

То не е имало никакъв опит реално,опита е само в дрогираната празна глава на клоуна-убиец.Реално имаше умишлено изпратени на убийство укронацисти.Може би ги дрогират и така ги изпращат,но това си е умишлено убийство .реално нищо не са спечелили,даже загубиха още територии

185

Тая статийка

преди 1 година

посолството на ФАЩ направо са я продиктували. Само дето не са я подписали отдолу. Хахаха Предлагам следващо заглавие: Птстъплението в Афганистан. Символ на увереност на ФАЩ.

184

Карлуково

преди 1 година

Некадърните *** на Днес са започнали да пишат фейлетони.

183

Анонимен

преди 1 година

Cтремежът да си възвърне окупирания от руските сили град Херсон символизира предпазливата решителност на Украйна. Отдавабнето на града обратно на руснаците символизира късите крака и дългите езици на Зеленоуродите

182

Анонимен

преди 1 година

САЩ и УК ги натискат да пакажат резултати за всички тия пари!

181

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е от рода на: Когато не носи сутиен, това е признак на увереност на жената!

180

До тодор живков

преди 1 година

Разбира се, че се досещаме. Ще свърши с трета световна и нас няма да ни има, за да разберем кой олигозахарид е останал жив.