637

САТАНАТА

преди 1 година

Не само бензина ще падне и доходите...

636

Слави

преди 1 година

Лустрацияяяя.....и всичко ша са опраи

635

Илиев

преди 1 година

Върви при хората които бедстват в карловска община,не си разхождай дебелия *** с деса простата из североизточна България.Отивай в пенсия,стига си мърсил пространството.

634

Анонимен

преди 1 година

Той вместо да мисли за бензин, преди това да отговори за Мишо бирата. За парите от КТБ и парите от Хемус. Разбира се, според независимата ни прокуратура, с главния Гешев, няма данни за престъпление.

633

Евреина

преди 1 година

Време е пожарникарят и всички калинки около него ДА СИ ХОДЯТ! Няма да е зле и ако част от тях бъдат разследвани, какво притежават, колко харчат и откъде ги имат. Ние просто трябва да гласуваме за някои други, най-малкото да отрежем туморите израстнали при Боко!

632

Анонимен

преди 1 година

Има си наша приказка " ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ". Искаше електората да се отърве от едно зло и попадна на още по-голямо зло. Това си е нашата орисия и ние никога няма да надскочим себе си.

631

До Морски от Горския

преди 1 година

Абе брато прав си ама възможностите на българино за избор са доста ограничени. Кой да избере-Бойко Баба и 400те гербаджийски разбойника? Или да избира дървения Пинокио Кирето пловдиския канадец дето скоро няма да може да минава през никоя врата щото носът му е толкоз пораснал от лъженье. Славчу Дългун е бита карта и политически труп. Мизийската крадла Корнелка или Доганян? Предложи кой е свестен, не краде и не лъже?

630

Анонимен

преди 1 година

Ето от къде идваш проблема

629

Иван

преди 1 година

А при Тодор Живков беше още по евтино. Да го изровим вместо това ***...

628

Анонимен

преди 1 година

Тоя Лорер никога не го бях чувал и незнам да е работил някога за България или на обществена позиция. Странно ми е как някой си неизвестен се вдига от чужбина да оправя "родината". Е този път ни оправиха много по-бързо и ни го набиха по-навътре от Симеончо...

627

Анонимен

преди 1 година

До Mopcku_Бойко да ходи в затвора- да,но за да търси отговорност на Престъпниците Промянаджии,които съсипаха всичко,което беше постигнал!

626

Анонимен

преди 1 година

Ето от къде идвали проблемите

625

Анонимен

преди 1 година

Тея новите партии "на промяната" какво направиха за България, освен сделки под масата и да се крият като мишки от избирателите си?!?

624

Анонимен

преди 1 година

Гелосания и Базедовия донесоха само беди на България. И Борисов не е цвете за мирисане, но е факт че сега сме по-зле. Не е виновна само Русия или САЩ за това. Който и нов да дойде първо гледа да се накраде, а едва после започва да мисли държавнически (когато всичко е негово). Та в тоя ред на мисли смятам, че по-добре да се връща бащицата и това е.

623

Анонимен

преди 1 година

Добре сме си без тебе Мутро крадлива!

622

Анонимен

преди 1 година

Бойко, кажи моля те защо тока е толкова скъп и защо не може да си го купуваме от АЕЦ евтино за вътрешния пазар в България? Защото някой (ТИ) подписа през 2019/20 г. за общия пазар на ток в ЕС и за зелената сделка. Когато подписва не мисли, но сега.... За другото - не знам, ще видим. Целта на тези общи пазари е на богатите да е евтино, не е друга. Но е важно ПР акции да има. ПП съвсем *** пейзажа

621

Мария

преди 1 година

Ха,ха,ха А някой помни ли Киро известен като Лъжецо ,Ококорения известен като Крадецо някога да са казва ли истината?Лорер известен като еврейския мошеник да е казвал истината?А платените ум троляци? Егати какви От .ре п .ки сте

620

Въпрос?

преди 1 година

Някой помни ли този от снимката някога да е говорил истината?

619

Поли

преди 1 година

Боже,Боже, и каква е тая Г .н.я.з от плитко умци дето се занимава с Борисов и дрънка едни и същи небивалици като вождовете си?! Безделници,мързеливци, един камък не са преместили ,обаче се перчат .Гни..Ди!

618

наблюдател

преди 1 година

Малко е.