9

Анонимен

преди 1 година

Е много ясно, че Турция ще помогне. Все пак Балкани/Bolkan e Турска дума! В превод означава Планина. Щом целия полуостров носи Турско име..

8

Анонимен

преди 1 година

Турция е много добър съсед който винаги е помагала на нас и при ковид Пандемията в началото с липса на елементарни екипи, маски и ръкавици които ни достави безплатно. В продължение на години Турция защитаваше нашата граница от бежанския натиск. Сигурен съм че ще намерят начин и да решат проблема с газта който да бъде на по поносими цени за българина през зимата. Единствения ни съсед който не създава проблеми е Турция. Македония, Сърбия, Гърция само създават проблеми.

7

Анонимен

преди 1 година

Руски газ с надценка, ай сикрирр бе.

6

Анонимен

преди 1 година

Това, че руския газ е минал през Турция и Азербейджан не значи, че е турски.

5

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха ХА ха охх спyках ce от смях...По Турски поток тече руска газ....ха ха ха.. така е някой държави си имат политици а Ния събираме *** като Кирчо тортата ха ха ха

4

Русоробчетата

преди 1 година

Заради русоробството ни, Турция ще ни продава собтсвения ни газ от Черно море, щото да не разсърдим Путляр, как така ще си извличаме собствени ресурси?!?!

3

българин

преди 1 година

целта на ердоган е да влезе в ЕС . неговите думи са - турския флаг ше се развява на всякъде където е било османска империя . не се заблуждавайте че е от загриженост .

2

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Помагайте си на ислямският ад,окупатори грозни инвонящи! Оставете на мира Балканите,защото този път ще ви дообре.жеем и цuranckuте мозъци космясали от простотия.! Маnraлu турски ! Вън от България,Сърбия,Хърватско,Македония и Словения, воняшковци тъnu . На Мохамед в цursnckaта еврейска nyтка разложена джендърска! Смърътъ за Турция ! Смърътъ за Изсраел! Смърътъ за САЩ!

1

Анонимен

преди 1 година

Че ой този газ да не е марсиански? Пак си е руски с надценка, турците да се благодарят, че ни управляват безмозъчни безгръъбначни.