95

Анонимен

преди 1 година

Бъди самостоятелен бaлък и пълни гушите на лихварите *** :D Българската традиция е голямо и силно сплотено семейство. Ако половинката ви и ска да го разруши, бягайте надалече от такива, става въпрос са фем отпaдък

94

Петко

преди 1 година

Една що-годе мацка в наши дни има 40-50 кандидата да и предолжат всичко каквото имат че и повече за да са с нея.МИслете му вие мозъчни донори ,какво може да и дадете ..и дали си струва това? Ако няма тъпоонгери дето да им чешат суетата,и да ги правят принцеси ще ходат да бачкат в завода като вас за едното ядене. Така че *** the sistem!

93

Анонимен

преди 1 година

Но не е само да имаш пари са плащаш наем. Трябва да си отговорен и самостоятелен. Пране, готвене, пазаруване, чистене, плащане на сметки, ремонти.....Ето това им липсва на младите в България. Стои на отглеждане при мама, после го поема жена му.

92

онио

преди 1 година

Трябва да си свръхшантав и барлив в главата да се заниамаваш с жени в днешно време. Това е най-губещото начинание..по-дорбре хазарт и барове!

91

Аоов

преди 1 година

Да и кво лошо има да живееш със семейството Баба,Дядо,Баща Майка.В Албания до живот живеят така.Не им харесва да има сплотеност,как така ще живеете заедно и ще си помагате.Я марш под наем да храниш,банка кредит.Самнкато куче.

90

Анонимен

преди 1 година

Ауууу как съм пропуснал да се изнеса..... Ей ся отивам да взема кредит, за да раня *** лихвари и да се заробя с кутия затвор на изплащане. Всичко за да може некой 30+ кифлаж с изтекла гаранция и много претенции да се ожени и роди , за да не го сочат с пръст какъв пропаднал *** дето всеки го е минал :D Разбира се и кола ше иска да се вози, и трябва да е поне мерцедес. Засрами се , на мама синчетУ...... ахахахах през дедовия сте ми

89

Анонимен

преди 1 година

Кой пък се занимава с жени в днешно време?

88

Анонимен

преди 1 година

Забележете - най-късно се изнасят в държавите, където получават повече пари, за да си го позволят.

87

Анонимен

преди 1 година

До 77Нищо не ти се разбира.

86

Анонимен

преди 1 година

Аз си пожелавам неженените/неомъжените, от посещаващите този сайт, да се бракосъчетаем в най-скоро време. Времето лети.

85

явеяв

преди 1 година

До До явеяв Мерси за поправката. Не съм в Бг и пиша цифрите налучвайки. Явно е по-страшно отколкото мислех. Например смятам храна средна стойност по 10 кинта за кило, 3 яденета по 300гр = 300 месечно. Поне тази сметка е актуална за западна европа.

84

До 99

преди 1 година

Така е. Близо 3 милиона български граждани са в чужбина, живеят си там от години, но се водят по адрес при родителите си.

83

Анонимен

преди 1 година

Аз се ожених 2008-*** на 22 години и се преместих в собствен апартамент, обаче си смених личната карта през 2014-та и дотогава по адресна регистрация продължавах да се водя че живея с родителите си, както и жена ми с нейните. Тези статистики са вятър работа.

82

Анонимен

преди 1 година

До Катя - Кате за такива като теб си имам отделен апартамент където да се дрогираме и да гледаме Нетфликс, ама на края на вечерта, ако ще и най-дълбоките гърла да дъниш, в 8 ти събирам златните пантофи и ти давам 20лв да си ловиш златната карета от стоянката с бакшишите. На първите 10 като теб се връзвах, на останалите 50 и от горе не им помня имената и ги наричам сладур, мама, коте, бебе, мило и т.н. Отивам да се навечерям мила и отивам да те swipe-на на дясно в Tinder-a

81

Анонимен

преди 1 година

Машините синчета ще донесат от 9 кладенеца вода сега да доказват защо не искат да се изнасят. Дори жените обиждат ! ***

80

Колето на 40

преди 1 година

При мама си ми е супер,и не искам нищо повече.Любовта трае 2 години после не можете да се гледате с половинката си и остава само плащане на сметки,скандали за пари ,женски претенции,и побелляване на косата от дертове. Бил съм с 12 жени преди,сега да не погледна жена...изпитвам тихо отвращение и не ми се контакува дори с тях. Прдпочитам да си пия бирата с някой стар авер и да си дрънкаме глупости. Туй от мен...бегайте като от чума от жени!

79

Анонимен

преди 1 година

До Катя... Дръж си катеричката и си я пази за музей. Имаш още два варианта - хвани си някой твой набор дилърче, ако пък не искаш да те бият си потърси някой богат чичко набор на баща ти.

78

Анонимен

преди 1 година

До До 77 "Къде е това пилешко по 7лв килото?!" - ми всяка седмица е различно, супермаркетите се редуват кой каква промоция да пуска. Тази седмица например във фантастико има пиле на 6лв килото. ;) Бекончето... Тази седмица свинското в Билата е на 8лв. Знам ги такива като теб следващото ти изречение ще бъде за качеството на месото и колко вода имало и колко грама кокали си извадил, такива сте неможачите дето ядете кренвирши с майонеза за по 10 лева на ден ХАХАХАХАХА/

77

Мъж на 26.5 години

преди 1 година

С тези мизерни заплати, високи цени на наемите и сметките, инфлация, балон на имотния пазар аз какво? В кашон ли да живея?

76

Дачо

преди 1 година

С тия заплати...пак е добре, че има къде да се живее