38

Анонимен

преди 1 година

Тов не разбра ли, че никой не го иска вече. Даже IT специалистите се отказаха от него. Колко пъти ще се мъчи да влиза в парламента?!

37

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Не е важно какво е добре за приличащия на мравояд и тъмен субект, а какво е добре да децата ни и за България !

36

Анонимен

преди 1 година

Тези демокради така и не успяха да си намерят енергетик, който да се изкаже както трябва. Може би там е ключът за мазето - без Русия енергетика не се прави.

35

фаэа

преди 1 година

А от влиянието на Америка за България и още десетки подобни НПО, които финансират хора, политици, медии, съдии, писатели, артисти, кога....???

34

Анонимен

преди 1 година

Айде стига лая за това руско влияние, отреппка либерална такава. Загробихте ни, изяодхте ни спестяванията, ще стоим на студено и гладни. Какво повече искате, да се обесим по улиците и да се свършва ли?

33

Анонимен

преди 1 година

Рубладжите и копейките изсипват тонове пари дадени от Мацква да спират демократичната алтернатива на българите. Вижте, как са налазили форума червените *** и обсират Христо с помия.

32

Лука

преди 1 година

Ния сме се развили така защото много работиме,без работа не може да се развиеш да еволюираш,с лъжи,измами и корупция не може да станеш богат,зависи кои каво има в напредвид богат,бедния човек нищо не може да даде на планетата,иначе е хубаво да имаш пари и да се развиваш постоянно да надграждаш,бедноста не се изразява само в пари има хора които всичко им е бедно мисленето манталитета съществуването им е бедно.

31

Анонимен

преди 1 година

Тоя ляга по асвалта и се снимааа , предател Български е . Американска подлoгa

30

Анонимен

преди 1 година

Дългият инкасатор е на противоположното мнение.

29

Анонимен

преди 1 година

този вредител няма ли да го вкарвате в затвора за национално предателство?

28

Анонимен

преди 1 година

И какво значи технологична изостаналост в енергетиката? Френските АЕЦ-ове по-високотехнологични ли са от нашия? Или френско/западно, звучи високотехнологично спрямо руско и българско? Само перки и стъкла, това ли е високотехнологично? Търсим икономически, а не политически изгодното!

27

Augusto Pinochet

преди 1 година

СЪЕДИНИТЕЛ СТАВА ЛИ?

26

Анонимен

преди 1 година

Златно правило. Ако някой ви казва че трябва да се освободим от руско влияние в енергетиката, но не ви казва защо и с какво ще го заменим, той е мушеник.

25

анонимен

преди 1 година

Правилно: искам американско влияние. Ще гласувам за тоз симпатяга. Американския газ е уникален, пуска златни частици. Американското влияние носи диамантено покритие.

24

Анонимен

преди 1 година

Тоя сешник , където кара операторите на камерите да го снимат как ляга по асвалта.Маните го тоя Американско протеже.е

23

Лаврентий Берия

преди 1 година

А как бе Ице, да се дават компенсациите? Както винаги - тея дето си скъдват дирника от работа няма да ги компенсираме, щото са "богати". Виж, тея дето по цял ден лочат емтина бира и живеят от пенсията на родителите си - трябва! Те, както и пурпурно тъмните от гетата с по 10 чавета, и тея дето вземат заплата в плек - те са ценните "активи" на обърканото ни общество. Те ще имат компенсации. Така ли виждаш нещата?

22

Анонимен

преди 1 година

Миризлив пръъч,вие грантоядите така ни освободихте от руското влияние,че в момента България няма втора АЕЦ в Белене,централа която щеше да носи златни яйца за страната в тия времена!

21

Анонимен

преди 1 година

Да преговорим. С цел освобождаване от руско влияние ще модернизираме енергетиката. Как? Като унгарците с нови два енергоблока с реактори ВВЭР-1200. Дай Боже. Без Русия не става.

20

Анонимен

преди 1 година

ДБ - победа !!

19

Пинокио, лъжецо!

преди 1 година

Нали досега беше във властта, какво точно от всичките си сегашни приказки свърши ?