66

Анонимен

преди 1 година

До 68, даже и не участват в изборите... Това са граждански активисти, а не партия! Само по това си личи колко си пpост путински тpoл

65

Анонимен

преди 1 година

62 Явно тия от Боец си мислят, че така ще влязат в парламента, но уви! Точно това гарантира че няма да влязат. Но ако минат и 1% ще е ясно че едно посолство океанско пише резултатите на изборите, защото няма логика да искаш по-скъпа газ за да защитаваш ценностите на съюз с 42 пола, които цялата държава отхвърля! И в същото това време да си националист, при това десен!?!? Някой е много тежко объркан!

64

до 52

преди 1 година

Когато 100 пъти ти се обясни, че нов договор НЕ се сключва, а се продължава със съществуващия, но ти си заврял главата си отзад...

63

Анонимен

преди 1 година

Що вярвате за офанзива от страна на Украйна в Херсон? Вчера да видяхте кадри от фронта освен оня артист с кетчупа? Пълен разгром на украинците още първият ден. Взето едно село Дълго 800 метра. Това е успеха.

62

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е тия 100 лв дето им дават дали ще им стигнат само за топлата вода на месец? За парно е ясно че не покриват е 1/3 от сметката! Да викат сега, после ще вият. Едно време ромалете си продаваха гласа, но и те се усетиха че за 20 лв продават живота си. Дали тия ще се усетят или са по-зле умствено и от ромалете.

61

Анонимен

преди 1 година

Няма да има никаква нова Ялта, Зеленски е пътник, както и държавата Украйна.

60

лицемери

преди 1 година

точно за това предлагам Булгаргаз да пррдлага руски и неруски газ, така е демократично. кой какъвто иска. Но да е забранено на протестиращите да плащат за руски, за тях само щатски

59

Black Sea

преди 1 година

До 56. То нова Ялта че ще има е ясно. Но на нея вместо Путин ще е Зеленски. И бъди сигурен тогава че на вас продажни русО.робски душици ще ви се поръси сметка за продажността ви.

58

Анонимен

преди 1 година

Активизирали са американските проксита в България за хибридни провокации?

57

SS

преди 1 година

Някой са толкова заблудени и продали се ,че все още вярват на европейските ценностти да ги стоплят. Зимата ще им охлади главите !

56

Анонимен

преди 1 година

20 протестиращи, от които 17 не знаят какво е Газпром

55

Анонимен

преди 1 година

Сега президента и група ще клекнат на 50 клакьорки. И човек се пита, кое е по-страшно, 50те платени на площада или милионите, които ще скочат след 3 месеца? Защото ако сега се поддадат на платените, означава че и те играят с тях и ни разиграват театър за да имат уж основание да не водят преговори. А народът иска евтин газ, нормални цени на стоките в магазините, работа и нормални сметки. И не ни пука от къде ще е тоя газ. Ако от Марс ще го дадат марсианците, значи ще сключен договор с Марс.

54

през илюминатора

преди 1 година

След края на военната операция ще има нова Ялта и то на условията на Русия. Всичко ще си дойде на мястото, и източна Европа, и източна Германия (а може и цяла Германия). А тия отиват в канала, всички които са служели на фондации и центрове и на американското посолство и техните семейства, около 20-30 хиляди copocoида които сега врякат по площадите, повече никога няма да могат да работят в България освен като чистачи. A дали ще си ги вземат в САЩ, a? - сещам се как американците изхвърляха през илюминаторите на самолета ненужните им вече съюзници в Афганистан.

53

Анонимен

преди 1 година

"Просто заявете гражданска позиция и вижте дали аргументите ви имат резон." - очевидно коментара ти е нацвъкан с минуси така, че предполагам гражданското съсловие ти каза да си глеаш, работата и тия палятропси да вземат да измият стъклата, че после пак ще излиза с надценка по 100 от джоба на данъкоплатеца. Въшльовци.

52

Анонимен

преди 1 година

Вълна от протести заля Великобритания заради скок с 80% на цената на тока

51

Анонимен

преди 1 година

Глобален бой за танкери с LNG.

50

Анонимен

преди 1 година

Когато 10 пъти ти се обясни, че служебен кабинет не може да сключва договор с Газпром или която и да е друга компания, но то си взел едни пари и трябва да ги оправдаеш.

49

Миризливци

преди 1 година

Защо си мислите, че Газпром се натиска да ви продава газ. Да купуваш газ от Газпром сега е привилегия.

48

Дзивко

преди 1 година

То може и с Лидъл да преговаряме, ама те газ нямат, та водиш преговори с тоя дето я продава и избираш най добрата цена, за момента едвали в тия географски ширини може да предложи по добра цена от тях

47

50 до 46

преди 1 година

50 до 46