29

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия избори. Влизат в тоя парламент само заплати да им плащаме и после грешни пари за избори. Пари срещу работа, като само ще се карат, могат да го правят и извън парламента. Те така могат до пенсия да го докарат с приказки закачки в зала.

28

Анонимен

преди 1 година

Борисов е доказан политик. Спор няма. За 12 години направи България най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС. Никой в Европа не може да направи това, което направи Борисов.

27

Анонимен

преди 1 година

Мечти на Хаджигенов.Нищо няма да стане вече,а и закога.Не само Бг,светът ще бъде заличен.

26

анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Ето заради такива като теб, робуващи на всичко чуждо - като започнем от никнейма ти, та сигурно и до Харвардското образование на ПП недоразуменията, сме на този хал. Трябваше хептен да са били слепи тези, които са гласували за тях и пак ще има тиквеници, които ще го направят. Макар че въпросните смешници ясно показали, че за нищо не стават.

25

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету бил готов да управлява. Аве Винету, ти вече управлява 12 години, забрави ли. Бяхме предпоследни в ЕС,след Винету сме последни. Имаше две големи изпитания пред Винету за тези 12 години и той се провали и на двете. Първото да покажем пред света, че сме истинска демокрация. Първите хора, които поискаха убежище у нас по пплитически причини,Винету ги върна до един на Ердоган да ги бият и изнасилват. Второто,ковид пандемията. Мозъка на Винету роди КПП-та и глоби по пет хиляди ако седнеш в парка

24

Анонимен

преди 1 година

Киро Лоса ше пасе наесен в канадската тайга...

23

Анонимен

преди 1 година

Никви такива коалиции, видяхме я Промената...

22

Анонимен

преди 1 година

Докато тия го карат "С Иванчо ще си играя, с Драганчо нема пък" много ще има да ходим (ако ходим) на избори. С БСП се хванаха, с Герб не можели. Ами ще могат, щото за Герб пак ще гласуват най-много българи. А в парламента са да решават проблемите на българите, не да се чудят как да се делят. Ей, все едно ще се женят там, а няма да работят. Една партия свястгна да имаше, тия нямаше да помиришат парламент.

21

Анонимен

преди 1 година

Да ПП пълно пропадане много важен фактор ще сте в новото НС, със евентуално 5-10 депутати трябва да се съобразяват с вас. Сега сте сърдити на ГЕРБ, че ви свалиха с вота на недоверие но с другите партии заедно.

20

Истукан

преди 1 година

ГЕРБ могат да са готови, ама останалите не са готови да управляват с тях. Промяната вече се изчерпа. Трябва да се търси друга алтернатива. Тези не стават за нищо. Докато са те в парламента, ще си играем на избори след избори като котка и мишка.

19

Молитва

преди 1 година

Боже опази България от Чалгари прости, от Мутри от 90-те наричани Тикви, от Копейковци продажни, от *** лицемерни! Боже спаси България от алчни мафиоти завзели границата, от крадливи фирми, които уж строят магистрали, от мошеници, които фалират банки, а после се правят на депутати!

18

Мнение

преди 1 година

Тиквата е от отживяло времето си минало, учил се е от комунист, корумпиран, лъжец, нагъл и без съвест, вулгарен и много нисък интелект. То така всяко магаре може да стане премиер по неговата логика, той нищо не може да решава, защото си няма понятие от политика, чака какво ще му кажат експертите му, а те могат да си го водят за носа както си искат.

17

Анонимен

преди 1 година

До Факт Дали е комунист или фашист няма значение!Важното е,че е баш истински българин-крадлив,хитър и наведен!

16

Нееее

преди 1 година

Тиквата е бил мутра през 90-те, занимавал се е с тъмни сделки. Не на мутрите!

15

Факт

преди 1 година

Боко е бивш комунист.

14

Анонимен

преди 1 година

Чалгария съветска република свободна, сплотила навеки всички чалготеки! С червеното Ферари по воля народна, могъщи, велики Чалгарски съюз! Слава на Ферарито, Ферарито на Слави! Дружни Чалгари, цялата власт на съвета Кукубенд!

13

Г557дт

преди 1 година

Този път ще гласувам за ПП, макар че никога не съм гласувал за тях.

12

Реалист

преди 1 година

ПП и БСП направиха добри неща за народа: вдигнаха пенсиите, вдигнаха минималната заплата, направиха детските градини безплатни! На ГЕРБ преоритета е да затягаме коланите, постна пица, а и пълни чекмеджета с пачки евро и кюлчета злато, ама на шепа хора от върха на Г2РБ!

11

Анонимен

преди 1 година

22 Не, все още се чудим на "куролацията", занъртяна под полата на Лена, през парапета.

10

Анонимен

преди 1 година

България не иска двойна външна политика, плюене по Русия, а в същото време- политика удобна на "Газпром", високи цени на газа и основните продукти. Нечувана инфлация и корупционни схеми. Службите трябва да проследят доходите на Петков, Лена, Бориславова...Василев, Гюров, Лорер, Минчев, Рашков, Гечев, Нинова, включително и в сътрудничество с международните служби за финансови престъпления. Кокто и на хакерите от ДБ и ПП, манипулирали предишния вот.