158

Анонимен

преди 1 година

Не е честно, ПП са сексисти, които изхвърлиха през борда Лена, а оставиха осиновеният инициатор, който си пъхна ръката през парапета, под полата й.

157

Анонимен

преди 1 година

72 Ха,ха,ха, защо не пенсионират Рашков, който е по-стар от Борисов има старчески проблеми, а го направиха основен борец срещу корупцията?

156

Анонимен

преди 1 година

41 Петков и шайката му, които за нищоправене си сложиха огромни заплати и хонорари, са лош пример за още учещите. Образованите в България видяха, че с добър пиар и лъжи, държавата може успешно да се източна безнаказано. Всички преди тях и тези които им пречат са "мутри", "мафия", или "дъртаци". Рашков дамаджаната с 19-те имота, който е по-стар от Борисов, за тях е символ на промяната. Този ужас трябва да спре!

155

Анонимен

преди 1 година

136 Предлагам Борисов да остане лидер на ГЕРБ, но за премиер да бъде номиниран друг, от ГЕРБ, или от коалиционен партньор. Ясно е че без ГЕРБ неможе да има стабилно правителство. От излезлите наяве корупционни схеми на ПП и неприемливото поведение на Киро, който наруши конституцията и сътвори безбройни гафове, стана ясно, че с ПетковВасилев в държавата неможе да има просперитет и социален мир.

154

Анонимен

преди 1 година

Национален предател, ще гласуваме само са този, който ще ви затвори има за какво.

153

анонимен

преди 1 година

Лошото е че има достатъчно кухи глави да гласуват за теб, Асенчо и компания та да ни се налага да гледаме вашето долнопробно шоу. Нито талант за него имате, нито акъл. Така че недей да се кахъриш за Дългия. Без да съм му фен въобще ще кажа, че ти си много далеч дори от неговото ниво.

152

Анонимен

преди 1 година

157 Проблемът не е в парламентарната република, а в продажните и некадърни депутати, които българите избират. В тарикатите от АйТи сектора, чрез които част от тези партии манипулират вота на гласоподавателите. Хора бъдете! ПП е най-голямото зло за държавата в момента.

151

Анонимен

преди 1 година

Манипулаторите на машинния вот от ПП и ДБ, вън от ЦИК. Те манипулираха предишния вот. Дори им дадоха немалко хонорари за тази гавра с българския избирател. Държавата да се намеси и да не ги допуска до ЦИК, до машините. Егати и държавата, щом няколко АйТи хулигани плюят по нея, като манипулират вота.

150

Лена

преди 1 година

Кире. Чакам да ми оправиш парапета отдолу !

149

Анонимен

преди 1 година

Тоя толкова се компрометира, че не знам на какво се надява, освен ако някой пак не бутне рамо във фалшифицирането на изборите.

148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 166 - В такъв случай няма никакво значение какъв палец ще сложиш. Нагоре-надолу - едно и също е.

147

Анонимен

преди 1 година

Палец нагоре ако ще гласуваш за ПП и палец надолу ако си с умствени затруднения

146

сатир

преди 1 година

Кире, ти си снежинка. Какво търсиш тука???

145

Анонимен

преди 1 година

новата опорка на писачите е че виждаш ли за ПП никой нямало да гласува. Помним и че преди старите избори пишехте тва пък какво стана ? Пак ще има тъжни и разплакани :)

144

Нагъломразец

преди 1 година

Най мразя нагли наглеци. Всички са мазни докато не ги изберем . Сетне стават мазнонагли.

143

Анонимен

преди 1 година

Тоя изгоря по-бързо и от Барека.

142

анонимен

преди 1 година

А сега тече сезона на "Клоунът просто Киро! Дано не ни предложат втори сезон, защото нещастният клоун, ни разплака майката, направо ни съдра кожата с тези цени!

141

ВЪН!

преди 1 година

Кирил П. не може да разбере, че колкото по-бързо се махне от България, толкова по-добре и за него и за България. Изключително опасна е личната комбинация: силна некомпетентност и голямо самочувствие. Мисля, за повечето българи стана ясно, че Кирил П. няма нито компетенции, нито лични и професионални качества да управлява. За предателството на националните интереси тук дори не говорим.

140

Анонимен

преди 1 година

Конграчулейшън,***.Аз знам само една дума на английски,но ви управлявах 12 гадини!

139

Анонимен

преди 1 година

искам да покажат харвардската диплома на този лъ же ц - да не се окаже че е само колеж в който може и да не е учил, а да е чистил коридорите