91

Анонимен

преди 1 година

Не храните, отровните и токсични сте вие, лесно ви е да го правите с охрана и зад екрана, ела тука бре Кире самичък и изръси пак някой от твоите бисери и ще видиш колко те обичаме.

90

П.К.

преди 1 година

Този човек, наистина има сериозни проблеми със своята психика. Не само че отдавна е здал багажа, но и така бе изри-тан ОТ СУВЕРЕНА БЪЛГАРСКИ с цялата тай-фа, та ако беше друг на негово място нямаше да смее да се вясва пред хората. Такива, с мен-тални отклонения имат, наистина имат нужда от сериозно лечение...Колкото за "компроментирани" храни... такова понятие в нашия ЧУДЕСЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЯМА. Но, има бол компроментирани политици и управленци. Кои ли са те???

89

Vol'Jin

преди 1 година

ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО - АКО ПОИСКАМ ДА СМАЧКАМ НЯКОЙ , НЯКАКЪВ ЧОВЕК БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ И КОЙ НИКОГА НЯМА ДА ИЗПОЛЗВАМ DEEPMIND - И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО *** АМЕРИКАНСКО? НЕЕТИЧНО Е. ЕДНО Е ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ В НЯКАКВА ИГРА СРЕЩУ ЧОВЕК , ДРУГО Е ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ЧОВЕК В ЖИВИЯ ЖИВОТ ... ТОВА Е МАЛКО КАТО АХИЛ СРЕЩУ ХЕКТОР - ХЕКТОР ВИНАГИ ЩЕ ГУБИ, НО ПАРИС ВИНАГИ ЩЕ ПЕЧЕЛИ! ТРИЙ СЕГА ДАННИТЕ ...

88

анонимен

преди 1 година

Тези двамата където и да отидат, дали заедно или поотделно, предизвикват само снисходителни усмивки или направо смях. Дуо комедианти, ама все с аматьорски изпълнения.

87

Анонимен

преди 1 година

Кой му пука частна или държавна компания ще прави тестове на селскостопанска продукция. Въпроса е кой прибира рушвета. За това е цялата врява.Явно ПП смятат че през постове на техни хора, през държавна структура им е по изгоден.

86

Анонимен

преди 1 година

До До София 81"За 6 месеца толкоз и пак свършиха повече отколкото ГЕРБ за 12 години, ако бяха управлявали като ГЕРБ 12 години тука щяхме да сме като Тайван." Пробвай да пишеш в стил фентези, добре ти се получава да фантазираш.

85

Анонимен

преди 1 година

Киро Мустафа и Асен Мустафов пак се явиха !Смешни пионки .

84

Анонимен

преди 1 година

Я Кирил и Кокорестото,какво промени партийката ви от нпотаджии?Нищо,абсолютно нищо .

83

Анонимен

преди 1 година

Искат да възпроизведат ефекта Чернобил. Знаят че хората са чувствителни на тази тема. На края се оказва че и за това са лъгали.

82

7373

преди 1 година

За 6 месеца нищо не свършиха. Освен да скандали. Разгул, разврат, кражби и некомпетентност. Не искам такава промяна. Това е деградация. С тези лаици, себични, с мислене на алчен провинциалист, нищо не може да произлезе. Простото не можа ли да измисли нещо по-смислено за начало на кампанията си. И апропо пак наруши закона. Официалният старт е 02.09. Мега Простото научи се да спазваш правилата. Това като начало.

81

Анонимен

преди 1 година

Не ни занимаваите с тия млади агенти на дс вербувани в чужбина по бащина линия Харвардските МОШЕНИЦИ СТИГА БАСТА

80

До София

преди 1 година

За 6 месеца толкоз и пак свършиха повече отколкото ГЕРБ за 12 години, ако бяха управлявали като ГЕРБ 12 години тука щяхме да сме като Тайван.

79

Анонимен

преди 1 година

Всеки гaз отъркан о парапет се втечнен!

78

Анонимен

преди 1 година

Донесоха ли литмуси за всички.

77

София

преди 1 година

ПП да кажат за ония обещаните км. магистрали, новите за мостове над Дунав, за тунела под Шипка. КП Капитан Андреево не ни интересува. Ама няма какво да кажат, защото са сбирщина некадърници и лъжци.

76

Истукан

преди 1 година

Защо гласувахте за промяната? Сами сте си виновни.

75

Анонимен

преди 1 година

Тия още ли не са на топло?

74

Анонимен

преди 1 година

За какво са "некадърни"? Че избрахме запада пред изтока? Ако е така аз предпочитам да ме управляват "некадърници".Отидете в Турция или Русия да видите какво означава инфлация. В Турция инфлацията е 80% a Русия реално е по - зле и от Турция в момента.Според мен, който мисли обратното е некадърника и заслужава да усети простотията на гърба си!

73

Христо

преди 1 година

Усладил им се е кокала ама не са познали

72

Щерю

преди 1 година

ПП - Поробването на хората трябва да Продължи, защото ционистите така искат...