32

Анонимен

преди 1 година

Ицо Хазарта отново е готов да мачка мутри

31

Ха ха

преди 1 година

Колкото и да плюете борисов е факт , че е уважаван и посрещан навсякаде - кому е известен петковКойто се уби да се хвали , че ведньж се рькувал с дьртия - бай дьн

30

Мафиотска Тиква

преди 1 година

Цял живот престъпления ВИНЕТУ

29

Анонимен

преди 1 година

С проявената си упоритост ББ полага отчаяни усилия да намали броя на депутатите от ГЕРБ - 20 от старите муцуни водят областните листи, в т.ч. ББ и Д.А. в по 2 области. В списъка на водачите на листи четем имената на бившите министри на МВР,подавили в кърви миналогодишните протести на младите хора - Мл.Маринов и Терзийски, на министрите на МЕ и МРРБ и на зам.министри -верни кадри лично на ББ. Нали целта беше след 12 г. ББ да излезе в пенсия? Стига с този безсмислен, вреден за ГЕРБ инат!

28

Демократ

преди 1 година

Не сьм привьрженик на герб но за доброто на бьлгария ще им пожелая смразяваща преднина пред - пп Да кажем не на грабежа над бьлгарите

27

Анонимен

преди 1 година

Въшките от Възраждане с техните 4.80% къде се пишат до ГЕРБ дв управляват?

26

Анонимен

преди 1 година

Мисля , че герб ще са победител на изборите за да сьставят своят -4 ти мандат с борисов за премиерВьзраждане не знам опозиция ли ще са или част от клалициятаДб , бсп , ги виждам борещи се за отцеляване

25

??

преди 1 година

Крадците се подготвят. Знаете коалицията с ДПС е сигурна, Копейкин и той чака министерски кресла. Скоро ще се присъединим към Русия в новия СССР и Газа ще е евтин:)

24

До 19

преди 1 година

Такива сте избирателите на оня лъжец с 18 месечния курс в Харвард, не ви пука за народа и за гражданите на България, а само за вас самите... Господ да пази България от Киро *** Лъжеца Прелюбодееца, Асен Крадеца, Лорерите, Баджанака, Ленка Общата, Спецов *** на Асен и т.н.

23

Успех!

преди 1 година

ГЕРБ ще победи, но трябва да е с много. За да секнат веднъж завинаги опитите на шоумени, дебейци и променкаджии да яхнат властта. Защото, ако за 6 месеца стигнаха дотук, си представям какви могат да ги натворят за цял мандат. Не ми се мисли. Ще има гладни сблъсъци. А те лесно ще си хванат самолета за Канада. Ние няма къде да ходим.

22

Ха ха

преди 1 година

Кирчо и кокорчо няма да имат и -12% на изборите каде ги бутате тия грабители - герб и вьзраждане ще се борят за -1 то място -3 дпс както винаги а след -10 г виждам дпс пьрва политическа сила бьлгарите ще са на по добро място или емигрирали

21

В името на народа

преди 1 година

ГЕРБ И Възраждане в коалиция. Давам гласа си за ГЕРБ, ако обещаят външно министерство и министерството на икономиката на Възраждане!

20

Герб No1

преди 1 година

Страхотна листа! Успех.

19

??

преди 1 година

Одобвената от Доган памсина :) Както обикновено. Коалицията с ДПС и Дялнчо идва. И един Копейкин бонус. За 10 години Ръмъния стана развита държава, след още толкова и Албания ще е такава. Хайде по ведно кученце за Путин, една Дълбачка за Доган, Една подпорна стена, Един ПаартаментГейт, ЕдинКумГейт, едни Фурни моля, Едни джуджета да изнудват бизнесмените и едни кюлчета и пачки за малко натиск за евтин фураж, 60 милиона в чували за Хемус, още фирми за Делянчо - нещо държавно да фалира. и така.

18

Анонимен

преди 1 година

Успех на ГЕРБ! При тяхното управление цените бяха три пъти по-ниски и хората не ги обираха по селата. Нямаше и убити полицаи и толкова мигранти.

17

А пп кои са?

преди 1 година

В пп кои са? Предателите на славчо от партията, Рашков, който от 97 е в МВР и службите, и още куп никому неизвестни всезнайковци. Всъщност вече доказани некадърници. За 6 месеца народа обедня повече от всякога.

16

Анонимен

преди 1 година

Бойко нема ли са откаже вече че одъртя

15

До 13

преди 1 година

Бойко Борисов ще се откаже от депутатското място и ще стане премиер или просто ще се откаже , ако не спечели ГЕРБ и няма да бъде депутат със сигурност, така че дишай спокойно и се моли да има какво да ядем и да не умрем от студ идващата Кирчо-Кокорчова зима...

14

:)

преди 1 година

Много нови лица :) :) ха хаааа - същите крадци и дискредитиррани кадри назначили родата си по общини и постове.

13

Демократ

преди 1 година

Ще гласувам по симпатия - борисов ми е в пьти по симпатичен от ония двамата - кирил и асен