53

Малййй

преди 1 година

Ама ние като първи демократи и човеколюбци, както приемаме украинците трябва да приемем и тия ...а ще ни стигнат ли 5 звездните хотели и отворените обятия!!!

52

Дедо Поп

преди 1 година

Граничните казват че НЯМА мигрантски натиск .... МВР твърди че хваща по ХИЛЯДА мигранта НА ДЕН .... и ако обобщим - ПО СЕДЕМДЕСЕТ ХИЛЯДИ НА СЕДМИЦА ... ТРИСТА ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ ........ бааааго . Ами и двете институсии са прави . От няколко години НЯМА НИТО ЕДИН МИГРАНТ ЗАЛОВЕН НА ГРАНИЦАТА НИ . Всичките ги хващат в Бургас... на магистрала Хемус... край София ... около Русе ...

51

Анонимен

преди 1 година

Исляма настъпва в Европа , така са пращали напред още от древни времена , първо най-бедните пращат да се разбере как ще реагират на нашестваната територия

50

Анонимен

преди 1 година

Хващат те по хиляда... Май са скарани с математиката. 1000 на вечер х 4 седмици. 4 х 30 = 12 к. 144 хиляди на ГОДИНА! И понеже тоя цирк е от поне 3-4 години 144 х 4 = 576 к мигранта?? Т.е. за тия 4 години са хванали по много груби сметки 2 пъти повече ескимоса от населението на Варна? Айде да спрат малко с лъжите... Нали ако излязат срещу тебе 1000 ескимоса на вечер и ще те смачкат?! Тоя сигурно не може и до 10 да брои... защото заспива. Луд ли е тоя? Как се превозват хиляда на вечер? С таксита?

49

Анонимен

преди 1 година

Не лъжете това не са бежанци според ЕС бежанец е човек който бяга за да си спаси живота в съседна държава където вече няма такава опасност. Тези влизат у нас от Турция тоест те вече не са бежанци, а икономически скакалци. Целта им е западна Европа да им даваме зелен коридор и право там да си интегрират и да ги правят каквото решат.

48

Анонимен

преди 1 година

И що? Пускайте ги по каналите, вземайте някой лев и проблем няма. Проблем има западна европа. То и така се правеше. Смъртта на полицаите бе напълно ненужна. Не зная какво се е объркало в схемата, но до сега всички страни бяха доволни. Мигранти, държава, живеещите българи в пограничните райони. Нека минават и заминават. Ние не сме ги канили, Запада ги покани

47

Анонимен

преди 1 година

И като ги хващаме какво? След толкова години мигратски вълни, някой наясно ли е както се случва с бежанците, които леко незаконно идват у нас? Аз не. Освен че детибействат в районите около лагерите си, някаква концепция на държавно ниво не се забелязва. Нещо работят ли? Документирани ли са? Проследява ли се дяижението им? Няма какво да питам, то е ясно

46

Анонимен

преди 1 година

Реално умните ушеви, ако не ги бяха гонили и бяха оставили щяха да са на запад и колегите им да са живи, а ние нямаше да трябва да ги хрантутим.

45

Анонимен

преди 1 година

Каналджиите много добре знаят през коя държава е най-лесно за преминаване. От година и половина България е в безтегловност благодарение юмрука на Р.Р. и не случайно трафика се усилва.

44

Анонимен

преди 1 година

Тези идват неканени у нас. Аз неканени гости не приемам. Стрелба на границата и това е. Не сме ги канили в България. Да си ходят, откъдето са дошли.

43

Ненчо

преди 1 година

Василев, само защото ЦРУ е пръднало някъде по света не значи, че ние тук трябва да посрещаме тези "приятели" с хляб и сол.

42

Анонимен

преди 1 година

В хотели ли ги настаняват или дискриминация?

41

Анонимен

преди 1 година

Сега кой ще ги пои, храни, отоплява и къпе тези? После не искам да чувам някой брюкселски ъпанар да ми обеснява да съм пестял.

40

Анонимен

преди 1 година

Има смисъл да ги спираш на границата. Ако са минали границата какъв е смисъла да ги хващаш?

39

Бълб

преди 1 година

Както е повелил великия Тангра ОТНОВО българите ще трябва да спасяват света от арабската напаст. Последният път слава на духа му, славният Кхана Сюбиги Тервел се намеси. Мюсюлманите идват тук и искат джихад ние българите ще им организираме курбан.

38

Анонимен

преди 1 година

Страшна работа сега вместо да са в Германия ще трябва ние да ги хрантитим, че и ушевте се хвалят.

37

Анонимен

преди 1 година

Навремето, преди 10 ноември, МВР и МО разчитаха много на организирани доброволни отряди от местни хора. Пиле не можеше да припари през бодливата тел и кльоновете. Демокрацията разтури и събори всичко. Ванчо Костов, Ф.Димитров, Борисов, нещо да кажете?

36

Анонимен

преди 1 година

Добре дошли са тези момчета от Афганистан, Нигерия, Сирия, Пакистан, Алжир и Либия. Те идват, за да ни оправят демографията и да вземат хубави бели българки за жени. Всеки българин, който има дъщеря, трябва да й намери бежанец жених. Да й направи по 5 - 6 деца и да оправим демографията. Това е човешки ресурс, който трябва да се използва.

35

Бълб

преди 1 година

Както е повел великия Тангра ОТНОВО българите ще трябва да спасяват света от арабската напаст. Последният път слава на духа му, славният Кхана Сюбиги Тервел се намеси. Мюсюлманите идват тук и искат джихад ние българите ще им организиране курбан.

34

Женчо

преди 1 година

Нашите женки ще са много доволни. Муркави младежи между 15-30 г. самотни и разгонени. ДА не забравяме да ги интегрираме като даваме жените си, да се ублажват