37

Анонимен

преди 1 година

Досега не съм виждал българин да е работил в Англия и да се е оплакъл от парите които взима. Говорим за обикновени хора, бачактори... Трудовата класа така да се каже. А в България точно трудовата класа е зле и то много зле. Комунизмът реално ликвидира нормалните условия за живот на работещите. А в капитализмът именно работещите са много, много по-добре. Хората пестят, купуват си апартаменти, коли, ходят къдеро си поискат на почивка. Работа има колкото искаш в Англия. И пари има, трудът се цени.

36

Анонимен

преди 1 година

Бравоо, това е заради умните управляващи..

35

Анонимен

преди 1 година

СЛЪНЦЕТО ОТ КАКВО Е НАПРАВЕНО? ОТ ГАЗ! ГАЗПРОМ КАТО СПРЯ ГАЗА, СЛЪНЦЕТО СПИРА ДА СВЕТИ И ДА С ЕВЪРТИ! СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА УМИРА, А ОТТАМ И ГАЛАКТИКАТА! ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ОТ АЛФА КЕНТАВЪР НАПРАВИХА ИЗЯВЛЕНИЕ,Ч Е СЕ ГОТВЯТ ЗА МАСОВО СЕПУКУ! " БЕЗ РУСКИЯ ГАЗ СМЕ ОБРЕЧЕНИ"- КАЗВАТ ТЕ В ИНТЕРВЮ ЗА ПЕРВЬЙ КАНАЛ!

34

Анонимен

преди 1 година

а мен, българинът, какво ме засяга това - важното за мен е колко ще е МОЯТА СМЕТКА, а там някъде на англетата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Солидарност

преди 1 година

Трябва да сме солидарни- с великобританско я народ- тоест тука тока да се вдигне поне 100% , щом във Великобритания е 80%, солидарност трябва и с народа на Украйна, само не знам тока там колко струва и мислят ли да го увеличат солидарно с останалите солидарни страни

32

От Брюксел

преди 1 година

Браво. Това е демокрация. Подгответе се и в ЕС след септември.

31

До 19

преди 1 година

Живял съм в Англия. Доста изостанала държава в много отношения. Некачествени жилища като бараки, всичко създава усещане за евтиния и ниско качество. Скапан климат, гадна храна, странни обичаи и нелогични обществени правила, Всяка втора дума е safety, карат от грешната страна. Заплатите само изглеждат високи ако ги обърнеш в левове. Но там е много скъпо, данъците са високи, от това което ти остава наема и разходите за колата ти изяждат половината. Ако имаш и кредит си жив умрял.

30

Анонимен

преди 1 година

А когато Украйна победи, ех какъв живот ще настане тогава! Всичко ще е евтино. Наркомана със зелените парцалки ще стане председател на ЕС и всичкото зърно от Украйна ще идва без пари почти за изстрадалият европейски ***, а Великобритания отново ще влезе в ЕС, защото там където е гурото на джендърите, клоуна наркоман, там трябва да са и английските джендери и джендерки!:)))))

29

Albi

преди 1 година

Да,но ще подпомагат домакинствата. Това тук трябва да го знаят хората, все пак голяма част от българите в Англия карат там на социала.

28

Анонимен

преди 1 година

27 ко речи едно време никой ме употребяваше. Дори турците и ромите знаеха български. А ДСК беше норма и всеки имаше някой лев скатан за черни дни. Моят дядо си влагаше малка част от пенсията като ми направи спестовна книжка.

27

Анонимен

преди 1 година

От 27 - Не кооо? Аре кажи, ко изречииии? Пестили посоанно, за да имали пари за "всчко" :D ... епик фейл чичееее

26

Анонимен

преди 1 година

Къде ще сравняваме африканска България с Великобритания? То вече и с Румъния не можем да се сравняваме. И те дръпнаха много. Имат реални реформи и реална декомунизация.

25

Анонимен

преди 1 година

"Всеки пестеше постоянно за да има пари за всчко." - Ко кооо? Ко речии?

24

Анонимен

преди 1 година

За опашките защо никой нищо не казва. Бях веднъж 5 ч. на опашка. И тамън да ми дойде реда и дойде време за режима на тока и можеше да не купя стоката за която се редях. Все пак успях да купя, и като се прибирах към вкъщи тока спря. Имаше и режим на водата. Като имаше ток нямаше вода, а като имаше вода нямаше ток.

23

Факт

преди 1 година

Какво то сам си направиш и господ не може да ти помогне.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 - Само дето складовете им окапаха на 1/4 от това, което имаха преди 20 години. Тачър искаше да ги стене, ама ги натегна, а после Блеър искаше да ги отпусне ... и им пусна икономиката да изтече в Азия. Идеята му? Бившите склададжии ще станат софтуерни инженери :)

21

Анонимен

преди 1 година

Това е защото напуснаха евросъюза - нека им сега. Да се мъчат за назидание на други европесимисти. Не знаеха ли, че извън ЕС е само мрак и безвъздушно пространство?

20

Анонимен

преди 1 година

14 от ес стават само за нпо-та които да плюят различното от тях по форумите. Нищо друго. И за това е зле.

19

Анонимен

преди 1 година

В Англия никой не гладува или мръзне и така ще е винаги.

18

Анонимен

преди 1 година

Абе в МВР хората по времето на соца взимаха и над 600 лв. Говорим за масовите заплати, а те бяха точно около 150 лв. Всеки пестеше постоянно за да има пари за всчко.