10

Левски европейски

преди 1 година

Получихте заслуженото за злобата и помията която изляхте върху Левски- европейски ... Нещастници. Жалки сте.

9

Пп

преди 1 година

Тоя мач нямаше нищо общо с предния. Пълни статисти. С джадаи дотук не го ли разбрахте. От отбора само 2 българи всичко друго петодивизионн шлака. Пак гол между краката на вратаря, срам! Нелепи и смешни голове. Първия гол му я подаде в уличка. Тия неща децата в група от 6 г. нагоре ги учат. Кога ще гледаме нашите деца, а не джадаи да ни правят на смешни!!

8

Баце

преди 1 година

Въпрос към паралийте от ЦСКА, за да не кажа *** с парите.Кажете честно - наистина ли мислехте, че това неграмотно сърбо-хърватско-недоносениче - голобрадото треньорче може нещо??? Ама то се вижда от километри колко е наивен и безпомощен... Язък ви за парите, явно и вашите мозъчета са много зле... Язък за всички надежди на червената публика. Големи *** сте, повервайте ни...

7

Анонимен

преди 1 година

Какво нещо е съдбата, злоба, злоба, злоба и подигавки на Михайлов, при отпадането на Левски, а сега е тирето отпаднаха с вратарски гол. Бъдете позитивни и ако не харесват ше даден отбор, просто не го гледайте, вместо да хейтите, защото рано или късно идва видов ден!

6

Ром"с

преди 1 година

Вижда се ,че тази демокрция не води до нищо хубавл в България,и футбола както и държавата.... .

5

Анонимен

преди 1 година

Обединение и да разкарват Ганчев.Да си ходи в Ловеч,къде беше създал нещо.Всяка жаба да си знае гьола.Откак е в ЦСКА няма ни желание нито страст в клуба.Някак се влачи наникъде.

4

Анонимен

преди 1 година

Попътния вятър за Цска тире от УЕФА дуаше толкова силно че се забили челно в некой ПЪН

3

Майко мила

преди 1 година

Юга, Вион, Бамба, Мамба, до един българи, все да ги таковаш!

2

"ЕВРО БОЙЦИТЕ&q

преди 1 година

Пълни ПРОФАНИ. НЕ пмогат два ПАСА да си подадат. Сега ще духате супата и на пената и Стойчо. *** е по ДАЛАВЕРИТЕ. Феновете които се отказаха май са прави. Сега по трима на мач ще са много.

1

Хахахаха

преди 1 година

Кой от червените каза "Ще ги бием, ще ги бием?". И синята тишина стана софийска.