109

Няколко

преди 1 година

Вносителя на газ, банани и домати, нямат интерес да имаме собствено производство! (Без банани) :))

108

До Бакън

преди 1 година

То е подписано! Чакат да дойде датата!

107

Язе да кажа

преди 1 година

Евалата, Пеканов! Кажи им го и ти на *** *** ***!!!! Заради няколко луди в Брюксел сега страда цяла Европа. в поредната, изкуствено съсздадена от управляващите криза!!!! Народее??????

106

Много

преди 1 година

се тюхкат, газ от къде? Никой не говори за собствен добив? За наш терминал за втечнен газ?

105

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало да се каже: Нашите мискински управляващи доста ескалираха отношенията ни с Русия. Сега ще видим газ на куково лято или ще вземем на непосилна цена.

104

Реалист

преди 1 година

Я ? И тоя фиклю узря ! Да не е агент на Путин ? хо хо хо

103

Анонимен

преди 1 година

МНОГО ОТЧАЯН ТОЯ ПУТИН БЕ- ДО НАС ОПРЯЛ ДА СМЕ МУ КЛИЕНТИ!

102

Анонимен

преди 1 година

ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР И ПЕЧКАТА ДА ПУСНЕШ - РУСКИ ГАЗ РУСКИЯ ГАЗ РУСКИЯ ГАЗ...

101

БАКЪН

преди 1 година

АЙДЕ БЕ, ВЪРВЕТЕ ПОДПИСВАЙТЕ В МОСКВА ЗА ТОЯ ГАЗ НАКРАЯ, ДА МЛЪКНЕТЕ, ДА СЕ ЗАДАВИ ДАНО ТОЯ ПУТИН БЕ! АМАН С ТОЯ ГАЗ! ТО ГАЛАКТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ! ГОЛЕМ ЗОР НА ТИЯ РУСИ ДА НИ ИЗНУДВАТ С ГАЗ!

100

ИНЖ.

преди 1 година

ПО ТВ ЕВРОКОМ РЕДОВНО С Е КАНЯТ ИНЖЕНЕРИ СПЕЦИАЛИСТИ - ГЛЕДАЙТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ИСТИНСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ! ПЪЛНИ ГЛУПОСТИС А ТИЯ ДОСТАВКИ ОТ РУСИЯ! МОЖЕМ, НО НЕ ИСКАМЕ БЕЗ РУСИЯ!

99

Анонимен

преди 1 година

2 СТАТИИ НА ТЕМА, ЧЕ БЕЗ МАТУШАК РУСЬ НЕ МОЖЕМ! СЛУЧАЙНО СИГУР...

98

Анонимен

преди 1 година

ПП са абсолютни престъпници и унищожители на българският народ.Докараха половин България до просешка тояга и в момента вместо да са заминали за там откъдето ги изпратиха(или най-добре в затвора) се готвят за избори с цялата си наглост

97

С тоя

преди 1 година

руски ГАЗ (същ.нар., м.р.; мн.ч. ГАЗОВЕ) ситуацията е като отказване от наркотиците. Зор, вой, блъскане на главата в стената, но ако устискаш - слагаш точката! Що му требваше на дъртия ботоксовДилър да почва войната в Украйна? Разрита си пазара, монопола и изобщо империята. На всичкото отгоре е обявен за международно прецакване. Дедо, дедооо, стой си сега в бункера и си дишай блатния газ. А пеканчо да не се взема толкоз на сериозно - назначен чиновник, без право на мисли.

96

българин

преди 1 година

Пеканов, ти си руска пионка!!! България трудно ще изкара с тебе. Слава Богу, до 2-ри октомври ще се махнеш!

95

До 110

преди 1 година

Да, защото когато опитаме да се отдръпнем, те започват подмолни действия, за да ни саботират. Ние и с Русия не сме били добре никога.

94

Анонимен

преди 1 година

Всеки път,когато сме се отдръпвали от Русия сме закъсвали и ето пак.Не се учат нашите псевдополитици и това е

93

Пеканов

преди 1 година

Защо динозаврите изчезнали? Защото Путин им спрял газа. Защо Рим е паднал? Защото Путин му спрял газа. Изобщо Земята се върти, заради руския газ.

92

реалист

преди 1 година

Престъпното американо-канадско правителство ни докара до дъното за отрицателно време.Някой трябва да се нагърби със задачата да ги разследва и да ги вкара в затвора,само че господарите отвъд океана няма да позволят

91

Анонимен

преди 1 година

По пет на ден едни и същи глуппости. Добре бе, разбрахме, иде апокалипсис. Без руски газ Слънцето спира да свети и жените не раждат.

90

Иван

преди 1 година

Привържениците на ДБ лесно ще изкарат зимата.Просто няма да се къпят докато не се мумифицират.За техните лидери - Раданчо,Христо и сие не ги мислите.Фондациите на Сорос щедро им плащат.Те и с банкноти могат да се греят.