65

Украинските са по-ху

преди 1 година

Украинските са по-хубави и от рускините и от българките. Нямам против да останат

64

анализатор

преди 1 година

Последният ми коментар е до номер 78 който не го е срам да се нарече "Браво"!!!

63

анализатор

преди 1 година

До: номер 78 Тази сутрин малко след 5 часа двама полицаи загинаха при опит да спрат цял автобус пълен с мигранти, вероятно от Афганистан или Сирия!!! Ще кажеш ли и на тях "Браво! Искам ислямски терористи вместо братя славяни, православни украинци"???!!! Богатите украинци отмарят в Монако, тук идват бягащи от войната!Имаше статия в украинските медии за украински "бежанци" в Монако с Майбаси!!!

62

Анонимен

преди 1 година

Язовките дойдоха от там с едни плитки на косите обаче тука с парите на "бачкаторите" , както IT нарича хората, с тия пари си направили модерни прически и се мотаят в мола и по главната улица. Но защо млади хора не искат да работят. Говорят на чист руски, който нагло наричат украински ,но това не е честно и не е коректно

61

А

преди 1 година

Лятото си отива ,а с него и курортистите.

60

Анонимен

преди 1 година

До IT, Русофилите били "бачкаторори" пропускам епитета и метафорите... Русофобите са безработни които пишат по форумите за пари и НПО грантове. .. Не разбираем защо непрекъснато обиждате !?!

59

Така си мислите

преди 1 година

Я елате в Приморско да видите дали си отиват.Напротив идват и нови и още и още. И са нагли и нахални и от тях не можеш да си намериш място на плажа и не можеш да се разминеш по улиците защото се движат в редица, като на село из ливадите. Това не са бежанци, това са отвратителни наглеци. Като пиявици са. Отначало им съчувствах, но вече не. Не,не,не,не и пак НЕ !

58

Анонимен

преди 1 година

Време беше. Да се махат

57

Хаха

преди 1 година

Едно добро начало, отмориха доволно, за сметка на бай Каиш от Долно Нанагорнище

56

Мишо

преди 1 година

Да си ходят тези нагълци

55

IT

преди 1 година

Русофилите са безполезни за България, нискообразовани бачкатори, прооости и нагли, тровят въздуха с 25 годишните си немски "премиум" каруци, крадат парното от съседите в панелните си кoптoри. Борят се с прогнилия запад, като не спират да пазаруват от промоциите на Була и Кауфланд с евтини кренвирши от "истинско" месо...

54

Анонимен

преди 1 година

Беге се напълни с инфантилни копейкаджии, упоени със съветизъм, които никога няма да си купят Масквич, ще ходят в западните държави на туризъм и работа, но ще гласуват за съветската уродливост с охота.

53

Анонимен

преди 1 година

61-те изобщо са безполезна из"мет.

52

Кире още по-тъпото

преди 1 година

Това не е проблем, по-големият проблем е, че и българите масово напускат държавата!

51

Спиридон

преди 1 година

Урааа

50

Цецо Амстердама

преди 1 година

Намирам работа на украинки от 18 до 35 г.! Може и без опит! Предлагам добро заплащане, делкаме 50М50 и предоставям квартира, която едновременно е и работно място!

49

Анонимен

преди 1 година

Бесарабските българи говорят българсски.Видях такива момчета преди 3 години на Банско.Прегърнахме се.Говорят този стар,истински българки,който говореха баба и дядо на село.Гледайте Козият Рог,прочетете Под Игото.Има и видео в тубата как Кире Умното го целят със снежни топки на Шипка..

48

Анонимен

преди 1 година

Укрите са безполезни за Бг, щот не искат да бачкат. Да ходят където искат както разните му там сирийци, афганци, африканци преди няколко години.А за тези с повечето кинти Бг хептен не е крайна дестинация, а само трамплин. Достатъчно мъpди и *** си имаме и тук.

47

ЦигaHин

преди 1 година

Само аз работя в Бг, пръждосвайте се всички дървени философи тук.Кой ви изхвърля бokлуka, koй работи по строежите, мие, чисти,а ?

46

Отивайте си в САЩ

преди 1 година

Пръждосвайте се от територията на Република България ! Писна ми от българските мързеливци , а сега и от вас заядливци . Едните мързелуват , другите мъдруват , а ние работливите им слугуваме , а на работодателите ни робуваме !