128

демократ

преди 1 година

До 157. Само че, САЩ не воюват си присвоят чужда територия. И почти никога не са сами, а в доста голяма коалиция.

127

Анонимен

преди 1 година

До МНОГО ПРАВИЛНО: Добре си описал американската администрация и политиката на САЩ

126

МНОГО ПРАВИЛНО:

преди 1 година

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ "надежден партньор" ----ТОЗИ КОЙТО ИСКА ДА ПАЛИ , ГРАБИ И УБИВА В ЕДНА НЕЗАВИСИМА И СУВЕРЕННА СТРАНА , ДА РЕКЕТИРА С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НАРОДИТЕ И ДА ПОЛЗВА ГОРИВАТА , КАТО ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЦЕЛИЯ СВЯТ!....ТРЯБВА ДА СИ МОЗЪЧНО УВРЕДЕН --ЗА ДА ВЯРВАШ НА ТАКЪВ НЕГОДНИК И ИЗВЕРГ!

125

Санкции до дупка

преди 1 година

Русия от сега нататък я чакат само глад, мизepия, протести и накрая бунтове и разпад. Свърши се вече и вашата, долни русофили.

124

Споко

преди 1 година

Споко, ще наложим нов пакет осакатяващи санкции, руската икономика няма да издържи първия удар на новия пакет санкции, след това ще последва военно поражение в Украйна, цветна революция в Москва и до зимата Русия ще бъде победена. И руските ресурси ще станат отново достъпни, дори повече от преди. Ей такива хубави неща ще ни се случват.

123

do Боби

преди 1 година

Алтрернативата не тези санкции е реална война русия-НАТО. Язък че не си го разбрал. Руснаците на няколко пъти настъпиха мотиката да водят войни в Европа, но сега нямаше как да се размине. ледващите щяха да са Молдова, Прибалтийските и кой знае. Бяха си повярвали на собствената пропаганда, че са нещо, но вече ги свалиха на земята.

122

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС превъзхожда Русия, лесно ще ги бием руснаците.

121

САМО ПИТАМЕ ,БЕ:

преди 1 година

ТОВА ЛИ Е "НАЙ-ОПАСНОТО ОРЪЖИЕ " НА ДЖУДЖАКА -ГАЗА И НАФТАТА ....ХА,ХА,ХААА...ТОЙ --ДАЛИ СИ МИСЛИ , ЧЕ САМО ТОЙ ДОБИВА НЕФТ И ГАЗ В СВЕТА ...ХА,ХА,ХААААААА??!!.......ЖАЛКА РАБОТА Е ТОГАВА ГНОМА ОТ КГБ .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

120

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 1 година

ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ --ВИНАГИ СА ПРЕВЪЗХОЖДАЛИ , БОЛШЕВИШКИТЕ И ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** , И ТОВА Е ВИДНО ОТ ВСВ НАСАМ!....НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , КАК СЕ СРИНА СССР , СО СЕ "ВЕЛИКИТЕ СИ ОРЪЖИЯ"---ЗАЩОТО БЕШЕ САМО ЕДИН КОЛОС НА КОЛХОЗНИ ГЛИНЕНИ КРАКА , БЕЗ МОТИВАЦИЯ ЗА ТРУД И ЕФЕКТИВНО РАЗВИТИЕ НА Т.Н."ПЛАНОВА ИКОНОМИКА" И "ЦЕНТРАЛНО ФИНАНСИРАНЕ"---КОИТО ВСЕ ОЩЕ СЕ МЪДРЯТ И У НАС ...ЗАТОВА И СМЕ НА ТОЯ ХАЛ !

119

Истината

преди 1 година

Ще успее. Всички ядрени електроцентрали в Европа и Азия са под негово разпореждане иначе стават измислени.

118

ЛовецЪ

преди 1 година

Тая зима ще има як лов на либерасти и тема подобни ***! По света и у нас.

117

Анонимен

преди 1 година

Дано успее!

116

Нане

преди 1 година

Една грантаджийска шорошня ви промива мозъците 32 години... Те станаха милионери от краварски фондациии а България се стопи с 3 милиона... Развъждат само шФедският етнос... Умишлено... Вече сме почти 1:1 това ви донесе кравария... Тотално разсипана икономика... Охолен живот за 5 процента от населението, което им участва в схемите... За другите работещи тотална мизерия... ===))) и хранене на всякви други прошляци...

115

Победа будет за нами

преди 1 година

Путин ще спечели войната не заради спирането на газовите потоци през зимата, а защото специална военна операция е справедливо дело, подкрепено от мощта на армията на Русия и милициите на Донбас, както и от несломимия руски дух. Няма начин да не бъде разгромен фашизмът в Украйна, защото иначе тази чума ще завладее и без това побеснелия ЕС и неговите дебилни политици.

114

ДЖУДЖАКА СЕ ЛЪЖЕ ...

преди 1 година

..АКО СИ МИСЛИ , ЧЕ С НАФТАТА И ГАЗА ЩЕ ПОКОРИ ЗАПАДНА ЕВРОПА----БАВНО , НО СИГУРНО ЩЕ ИМА НОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ДОСТАВКИ , ЗАЩОТО ПАЗАРА НЕ ТЪРПИ ПРАЗНО---ВИНАГИ СЕ НАМИРА , КОЙ ДА ПРЕДЛАГА И ЗАДОВОРИ ТЪРСЕНЕТО!ЕВРОПА --ПРОСТО СЕ ПРЕДОВЕРИ НА РУСКИЯ ГОМ---БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЕМОКРАТИЧНИ *** , КАТО МЕРКЕЛ , ТРЪМП И РЕД ДРУГИ "НАБЕДЕНИ ЗА ПОЛИТИЦИ" ...!

113

Анонимен

преди 1 година

Пичуе русофили, изобщо не става дума за това дали русия може да изнася или не газ за Европа. Много ясно, че течхниески може- има и капацитета, има и инфраструктурата. Проблема е, че е НЕнадежден партньор. Възползва се от монополното си положение в момента да си прокарва интересите и да притиска "клиентите" си. Ненадежден доставчик. И това е зора. Да се отърват от зависимостта по един или друг начин. Ако руснаците не бяха толкова агресивни, нямаше да има проблем. Сега е вода газиш, жаден ходиш.

112

Анонимен

преди 1 година

Дори великан като Сталин клекна след неуспешната блокада на Западен Берлин през зимата на 1948 -1949 г. Тази зима Европа ще има трудности, но няма да се огъне пред Путин. Сметките на този сатрап ще излезнат криви.

111

Анонимен

преди 1 година

Хохохо. Гладните и премръзнали укрита сами ще премахнат Зеленяшка. Стойте и гледайте сеир. Газ нямат, въглища нямат, гориво нямат (освен оскъдно, за армията), ток - нямат. Зеленяшка си мисли, че ЕС ще им даде енергия. Ама като няма?!?

110

ха-ха-ха

преди 1 година

До НЯКОЙ И ти ли разчиташ на путинските глупости за студената зима? Това показва че както Путин така и неговите гъ3оли3ачи сте изпаднали в пълно отчаяние относно победа на Русия в Украйна. Русия не може да води модерна война яде бой по фронтовете, но видиш ли като хване студа всичко ще се оправи и Русия ще победи. Гя русията бързаше през февруари докато още е заледена земята да вкара танковете в Украйна и набързо да победи, сега същата Русия чака отново зимата та пак да победи набързо.

109

До нане

преди 1 година

Колко полюсен модел виждаш?